Letní děti 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56
16.1.15 08:53

@martina.se kolikateho se narodil? My jsme 23.8. Vcera jsme byli na kontrole uz ma sedm a pul kila, macik :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.1.15 08:53

@Smilen můj 26. Na poslední ko měl 8,36 :mrgreen: mam ruce jak rambo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
16.1.15 08:55

@saadet vidis a co mi vsichni rikaji, tak se zacina mrkvi.. taky pak prcky ale bolelo brisko. Takze zkusim dyni, dekuju za tip. A pak se vetsinou pokracuje jakou zeleninou? A maso az po mesici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
16.1.15 08:57

@martina.se ty brdo, tak to vas musime jeste dohanet :-D no taky jsem takhle naposilovany ruce jeste nemela, je to dobry na fyzicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.1.15 09:02
@Smilen píše:
@martina.se ty brdo, tak to vas musime jeste dohanet :-D no taky jsem takhle naposilovany ruce jeste nemela, je to dobry na fyzicku.

jj, nikdy jsem neměla svaly na rukou, teď je mám :mrgreen: to jsem si myslela, jak byl první velký.. no omyl, tenhle mi dává čočku. Na kontrole ve 3 m měl skoro o 2 kg víc :think: jsem zvědavá.. pořád doufám, že už nebude nabírat tak rychle :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
16.1.15 09:12

@Smilen pak jsem dala pastiňák a bílou mrkev a i normalni mrkev. Pak jsem je různě michala mezi sebou a maso jsem přidala asi za 3 tydny pak i ovoce odpo a pak i kasi vecer ;) vse cca během 5 tydnu. Docela rychle, ale mala hrozne rada papa a tu malou skleničku mi snedla hned 3 den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
16.1.15 09:26

@Billi ahoj, mohu se zeptat jak je malý starý? Kolikrát denně krmíte a kolik dáváte UM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
16.1.15 09:38

Ahoj holky, mám syna Štěpánka a narodil se 25.7.2014, takže bude mít 6.měsíců :)A co umí? Přetáčet ze zad na bříško, ale zatím jen na jednu stranu, tak nevím zda je to velký problém, proto se ho snažíme motivovat otáčet i na druhou stranu, ale nechce se mu. Myslíte, že je to problém? V postýlce nám taky spí jen na jedné straně, tak teď uvažujeme, že ho přetočím na opačnou stranu a budeme raději strany střídat. Taky si rád hlasitě povídá a piští a strašně rád leží na bříško a snaží se posouvat, ale zatím mu to nejde, tak se dokáže otáčet a couvat a zkouší letadélko.
Už vašim prckům rostou zoubky?
Co se týče příkrmů, tak jsme začali zeleninkou - mrkev, dýně, brokolice, brambory s mrkví a zatím mu vše bez problémů chutnalo. Klidně by hned napoprvé snědl celou skleničku :)
Ke konci ledna jdeme na půlroční prohlídku, ale váží kolem 8kg.
Jinak částečně kojím a dokrmujeme UM.
Hodně jsme bojovali s prdíky a nočním kroucením, ale už se to jak je starší zlepšuje.
Máme dva psy a malý je z nich nadšený a jak někdo psal jsou někdy lepší než hračky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
16.1.15 09:40

Holky chtěla jsem se vás zeptat zda všechny vaříte příkrmy nebo kupujete skleničky?
Necháváte si je i zamrazit? Pokud ano, co na to používáte a co zamrazujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
16.1.15 09:45

Taky se vám už děje, že jakmile se prcek naučí přetáčet na bříško, tak při přebalování už nechce být v klidu a pořád se mi přetáčí na bříško a musím ho pevně držet :) Už to není žádná sranda a bude hůř. Za chvíli ho budu honit po domě :) Kde jsou ty časy, kdy jen pěkně v klidu ležel na zádech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
16.1.15 09:50

@martina.se A kojíš, nebo dáváš UM? Tak mu asi pořádně chutná, no :) Koukala jsem, že máš v profilovce motorku, jezdíš? My s manželem jsme byli taky vášniví motorkáři, než teda přišel prcek.. teď si musíme chvíli počkat.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.1.15 09:52

@Smilen kojim, evidentně mu chutná :mrgreen: Jinak motorka bývala moje, jsem na ni já, ale přítel je nepřítel motorek, už ji nemam :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
16.1.15 09:52

@Fion25 Můj Míra se ze zad na bříško taky asi měsíc přetáčel jenom ja jednu stranu a i když jsem se ho snažila motivovat na stranu druhou, tak si to udělal podle sebe.. a pak z ničeho nic se začal točit i na druhou. Takže u nás to přišlo samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
16.1.15 09:53

@martina.se A nechybí ti? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
16.1.15 09:55

@Smilen Aha, tak uvidíme jestli se taky sám začne otáčet i na druhou stranu. Teď jdu ven s malým a se psy, ale pak se sem určitě vrátím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí