Poradna duly
Jana Čurdová
@martina.se kolikateho se narodil? My jsme 23.8. Vcera jsme byli na kontrole uz ma sedm a pul kila, macik ![]()
@saadet vidis a co mi vsichni rikaji, tak se zacina mrkvi.. taky pak prcky ale bolelo brisko. Takze zkusim dyni, dekuju za tip. A pak se vetsinou pokracuje jakou zeleninou? A maso az po mesici?
@martina.se ty brdo, tak to vas musime jeste dohanet
no taky jsem takhle naposilovany ruce jeste nemela, je to dobry na fyzicku.
@Smilen píše:
@martina.se ty brdo, tak to vas musime jeste dohanetno taky jsem takhle naposilovany ruce jeste nemela, je to dobry na fyzicku.
jj, nikdy jsem neměla svaly na rukou, teď je mám
to jsem si myslela, jak byl první velký.. no omyl, tenhle mi dává čočku. Na kontrole ve 3 m měl skoro o 2 kg víc
jsem zvědavá.. pořád doufám, že už nebude nabírat tak rychle ![]()
@Smilen pak jsem dala pastiňák a bílou mrkev a i normalni mrkev. Pak jsem je různě michala mezi sebou a maso jsem přidala asi za 3 tydny pak i ovoce odpo a pak i kasi vecer
vse cca během 5 tydnu. Docela rychle, ale mala hrozne rada papa a tu malou skleničku mi snedla hned 3 den ![]()
@Billi ahoj, mohu se zeptat jak je malý starý? Kolikrát denně krmíte a kolik dáváte UM?
Ahoj holky, mám syna Štěpánka a narodil se 25.7.2014, takže bude mít 6.měsíců
A co umí? Přetáčet ze zad na bříško, ale zatím jen na jednu stranu, tak nevím zda je to velký problém, proto se ho snažíme motivovat otáčet i na druhou stranu, ale nechce se mu. Myslíte, že je to problém? V postýlce nám taky spí jen na jedné straně, tak teď uvažujeme, že ho přetočím na opačnou stranu a budeme raději strany střídat. Taky si rád hlasitě povídá a piští a strašně rád leží na bříško a snaží se posouvat, ale zatím mu to nejde, tak se dokáže otáčet a couvat a zkouší letadélko.
Už vašim prckům rostou zoubky?
Co se týče příkrmů, tak jsme začali zeleninkou - mrkev, dýně, brokolice, brambory s mrkví a zatím mu vše bez problémů chutnalo. Klidně by hned napoprvé snědl celou skleničku ![]()
Ke konci ledna jdeme na půlroční prohlídku, ale váží kolem 8kg.
Jinak částečně kojím a dokrmujeme UM.
Hodně jsme bojovali s prdíky a nočním kroucením, ale už se to jak je starší zlepšuje.
Máme dva psy a malý je z nich nadšený a jak někdo psal jsou někdy lepší než hračky ![]()
Holky chtěla jsem se vás zeptat zda všechny vaříte příkrmy nebo kupujete skleničky?
Necháváte si je i zamrazit? Pokud ano, co na to používáte a co zamrazujete?
Taky se vám už děje, že jakmile se prcek naučí přetáčet na bříško, tak při přebalování už nechce být v klidu a pořád se mi přetáčí na bříško a musím ho pevně držet
Už to není žádná sranda a bude hůř. Za chvíli ho budu honit po domě
Kde jsou ty časy, kdy jen pěkně v klidu ležel na zádech ![]()
@martina.se A kojíš, nebo dáváš UM? Tak mu asi pořádně chutná, no
Koukala jsem, že máš v profilovce motorku, jezdíš? My s manželem jsme byli taky vášniví motorkáři, než teda přišel prcek.. teď si musíme chvíli počkat.. ![]()
@Smilen kojim, evidentně mu chutná
Jinak motorka bývala moje, jsem na ni já, ale přítel je nepřítel motorek, už ji nemam ![]()
@Fion25 Můj Míra se ze zad na bříško taky asi měsíc přetáčel jenom ja jednu stranu a i když jsem se ho snažila motivovat na stranu druhou, tak si to udělal podle sebe.. a pak z ničeho nic se začal točit i na druhou. Takže u nás to přišlo samo.
@Smilen Aha, tak uvidíme jestli se taky sám začne otáčet i na druhou stranu. Teď jdu ven s malým a se psy, ale pak se sem určitě vrátím ![]()