Poradna duly
Jana Čurdová
@Billi Nevím jestli jsi to tady psala, ale co je malému? Proč je nemocný?
Taky jsme uvažovali o té značce Hipp… a nakonec jsme zůstali i Beby.
@Fion25 chytl kašel a rýmu od prvorozenýho, takže zahleněnej, kašle jak tuberák a má teplotu. Nic hroznýho, ale u mimin je každá nemoc strašná ![]()
@Billi
To je mi líto. Doufám, že se malý brzo uzdraví a bude mu lépe. Přesně jak píšeš. U tak malých dětí je každá nemoc strašná ![]()
@Billi A jak se cítí přes den? Spinká třeba více nebo je mrzutější? Co krmení? Má chuť k jídlu?
@Fion25 díky. Už se to táhne týden, ale doktorka říkala, že teď se všechno táhne tak 3-4 týdny běžně
Tak snad už se to zlomí a bude lépe.
Ahoj holky, já bych se k vám taky ještě přidala, jestli můžu. Malé je teď akorát 5 měsíců, plně kojená a příkrmy jsem na doporučení doktorky ještě nezavedla. Koukám, že jsem skoro jediná. Jinak moje holka se taky přetáčí jen na jednu stranu. Už asi měsíc. A na druhou se neotočí ani na bok. Snažím se jí různě motivovat, ale vůbec ji to nezajímá. Tak mi to taky dělá trochu starosti.
@Billi Od jaké firmy tu hvězdičku máš? mrknu na to, třeba by nám to večer zabralo, ještě jsem nic takového nezkoušela..
@Fion25 nechce moc prsa. Dneska má teplotu, tak vydrží vzhůru tak 1-1,5 hodiny a chce spát, ale spí hůř pořád se budí a kníká. Jí pořád stejně, akorát nechce příkrmy, tak mu je nenutím a dávám UM.
Ale s tím jídlem se zatím neraduju, první je tak o týden dopředu a už 3. den nic nejí ![]()
@Likka Ahoj, vítej a určitě se k nám můžeš přidat
Malá je teda šikovná, že ještě neměla 5.měsíců a už se přetáčela! Taky super, že ještě plně kojíte. To je dobře. Doufám, že se naše děti brzo začnou přetáčet i na druhou stranu.
@Smilen od Tomy, máme 2 starší má nějaké broučky a mladší má s Medvídkem Pú, ta se mi teda líbí víc.
@Smilen píše:
@martina.se To je jasný. Teď prostě mají přednost prckové
@Likka můj mlaďoch se otáčí od 4 měsíců přes jednu stranu a po 2 měsících žádná změna. Podle fyzioterapeutky stačí vydržet, že to může trvat i 2 měsíce. Já se raduju, že to dělá technicky správně a ne přes luk.
@Likka Mojí malé bude 5měsíců 24.1. a taky zatim nepřikrmuju, jenom kojím, příkrmy plánuju od 6.měsíců
ta moje malá mrška se nepřetáčí vůbec, jak tak čtu je asi jediná:D jinak je to živel, už se zvedá do sedu a na bříšku na kolínka…
@Smilen Tak moje cácorka má naprosto stejný spánkový režim. Dopo 1 hodinu, odpo 2 hoďky, někdy ještě na 15 min v podvečer, akorát v noci se vzbudí spíš třikrát na kojení. A máme velký problémy s uspáváním. Sama v postýlce mi neusnula ještě nikdy. Buď v kočárku anebo hopsám na míči jako ty. Zkoušela jsem všechno možné. Mám kolotoč, hrazdičku, lehátko, co vibruje i houpá a nic. Rychle začne pobrekávat, pak už brečí víc a víc a pak už ji mám problém vůbec utišit. Jsem zvědavá, jak dlouho ještě vydržím takhle hopsat.