Letní děti 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56
15.1.15 20:48

@saadet a kdy jsi nasadila lepek? Někde píšou, že až po šestém měsíci a někde, že je to nejlepší mezi čtvrtým a šestým kvůli alergiím - tak bych chtěla vědět, jak to udělali i ostatní. @feésM taky to u nás končí ránou do hlavy, tak čekám, kdy to konečně vychytá. Těšim se, až začne konečně válet sudy, protože dokud se teď nehne z místa, tak je to fakt vzteklinka.. to má po manželovi :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
15.1.15 20:54

@Smilen lepek postupně hned po 5. měsíci, jednak mi to doporučila moje Mudr, podle současných doporučení se má zavést do 7. měsíce…konzultovala jsem to i doktorem v rodině a prý zavést. Akorát mě vždycky vytočilo - zaveďte postupně! Co to sakra znamená? Tak jsem prostě jednou dala kaši s lepkem, pak po cca 2 dnech těstovinky, pak za pár dní piškoty do ořesnídávky a tak..pak jsem zkracovala dny a teď má skoro denně 1× lepek- v kaši, obědu nebo ořesnídávce…takhle to tedy vyhovovalo ty mojí princezně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
15.1.15 20:54

Náš prcek umí ze zad na bříško, občas se zadaří, že přepadne na záda, ale je to nechtěná náhoda. Couvá dozadu, ale to je jen vedleší produkt snahy dostat se na 4.
S příkrmy jsme začali, ale je nemocný a všechno bojkotuje, tak jedeme UM + MM.

• Citovat
  • Upravit
56
15.1.15 20:55

@Alušáček občas lituju, že nemáme doma zvíře, aspoň by se na chvilku zabavil sám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
15.1.15 20:57

@saadet Fajn, zkusím to podobně.. Jsem zvědavá, jak se mi bude tvářit na mrkev, kaši baští jak divej, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
15.1.15 20:59
@feésM
My mame holcicku z konce cervna ;-) i kdyz mela byt az cervencova :-)

My máme chlapečka z půlky června;-) i když měl být až červencový :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
15.1.15 21:01

@Smilen je lepší začít dýní, jednak dětem víc chutná a hlavně mrkev může způsobit zácpu…tak pozor. Mrkev u nás ani moc nebodovala, teď už přimíchaná ano, ale dýně je hit pořád :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
15.1.15 21:04

Malá bude mít 5 měsíců. Zatím teda jen kojím, ale nějak po tom ukončeném pátém měsíci plánuju začít přikrmovat. Přítel i máma do mě vrtají, kdy už jí něco dám, mamka dneska volala z Kaufu, jestli jí může koupit brumíky. No kvůli těm řečem začít nehodlám, ale budu mít zkoušky ve škole a jelikož malá nepije z lahve, chci jí i mámě to hlídání trochu ulehčit. Dneska se poprvé přetočila, dopředu se neplazí, jen se zarývá do podlahy :) A lezou jí spodní jedničky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
15.1.15 21:14

Máš Michálek je narozený 16.6 přesně o měsíc dřív. Takže zítra mu bude 7m, korigovaně 6m. Je kojený, od prosince jedem na zelenince k obědu, teď od ledna ovoce. Lepek jsem zavedla, tak že mu občas zahustim jídlo krupičkou nebo dostane na žužlání piškot nebo kurku chleba, ale nějak to nehrotim. U dcery před 4 roky doporučovali lepek až od roka. Pořád se to mění.
Od 3m cvičíme vojtovku, ale už se začal taky přetáčet. Jinak je to kus chlapa, včera vážený a ma 9360g a 77cm :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
15.1.15 21:14

Máš Michálek je narozený 16.6 přesně o měsíc dřív. Takže zítra mu bude 7m, korigovaně 6m. Je kojený, od prosince jedem na zelenince k obědu, teď od ledna ovoce. Lepek jsem zavedla, tak že mu občas zahustim jídlo krupičkou nebo dostane na žužlání piškot nebo kurku chleba, ale nějak to nehrotim. U dcery před 4 roky doporučovali lepek až od roka. Pořád se to mění.
Od 3m cvičíme vojtovku, ale už se začal taky přetáčet. Jinak je to kus chlapa, včera vážený a ma 9360g a 77cm :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
15.1.15 21:20

Jejda se mi to nějak zaseklo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
15.1.15 21:27

@saadet me rikala primo i doktorka, at uz jogurt davam. Pry od 6.mesice. ;-)

@Smilen je to legrace :-D to uz brzy vychyta ;-) nase se uz vetsinou doplazi kam potrebuje :-D

@lennel Terezka je 25.6. ;-) narodila se v 36+2tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
15.1.15 21:33

@lennel tak to je pěkný kus :palec:

• Citovat
  • Upravit
Billi
15.1.15 21:47

@lennel taky jsem s prckem cvičila. Od 7 týdnů do 6 měsíců. V pondělí jsme byli naposled.

• Citovat
  • Upravit
72725
16.1.15 06:30
@saadet píše:
A co všechno vaše dítka umí?? Co všechno papají?? :)

u nás se zatim jí jenom mléko a dovednosti? Vřešnětní, pištění, smích a voloviny :mrgreen: papulu nezavře celý den.. to je tak vše.. jako jo, přetáčí se - tedy má snahu a přitahuje se do sedu, ale zatím má čas. Narozen poslední týden v sprnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí