Letní dovolená - Lipno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
676
5.11.15 11:08

Obnovuji diskuzi. Vzhledem k situaci ve světě a v Evropě jsme se rozhodli, že příští rok opět vynecháme dovolenou u moře a vyrazíme do Čech. Na Lipně jsme ještě nebyli, takže asi vyhraje. Rádi bychom ubytování vhodné pro děti minimálně s polopenzí, blízko jezera a s vnitřním bazénem, kdyby nevyšlo počasí :-). Máte nějaký typ? Díky předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
16.11.15 14:21

Opravdu nikdo nic??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
16.11.15 15:42

My byli letos v hotelu Admirál. Na pokojích mají i varnou konvici, mikrovlnku, ledničku, vetrak, což je s dětmi super. My měli jen snídani, ale vařili dobře, takže by šla i polopenze. Bazén nemají, ale o pár metrů dal je aquapark se slevou na vstupem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
17.5.16 07:08

Ahoj všem, obnovují diskuzi a chci se zeptat, nevíte o nějakém zaručeném penzionu? Koukala jsem na Horní Planou ale to mi přijde zbytečně daleko.
Děkuji za tipy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
18.5.16 10:12

@Veru-nka Mame apartman na Lipne, primo v Lipne nad Vltavou, pokud bys mela zajem o info, tak mi napis do IP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
24.5.16 16:44

Take se zajimam, chteli by jsme jen prodlouzeny vikend 7. -10.7. Pokud mate nejake info, prosim dejte sem, jeste jsme v Lipne nebyli, diky vsem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
1.7.16 20:02

Ahoj chtěla jsem se zeptat na tip na penzion či hotel - pro rodinu s malými dětmi, bazénem, herním koutkem atd…Lipno a koupání je samozřejmost

moc díky za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
1.7.16 21:09

Nechci byt špatný prorok, ale letos na Lipnu probíhá velká akce k olympiádě a když jsem se dívala na ubytování v květnu, tak bylo téměř všecko plné…teda já koukala přímo Lipno a Frymburk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
1.7.16 22:30

Obavam se, ze jdete s krizkem po funuse, ted jedine nejakej last moment nebo odrekle ubytka na nahodu, kolegyne mela problem sehnat neco v cervnu na prodlouzeny vikend, my loni byli v pulce cervence v Horni Vytoni a tam bylo vsechno plne…je fakt, ze my meli rezervaci nekdy od brezna…

• Citovat
  • Upravit
4515
25.6.17 23:14

Ahoj lidi, obnovuji diskuzi, nepročítala jsem sice zatím celou diskuzi, ale zběžně koukám, že se řešilo ubytování…já bych si ráda nechala zase doporučit turistické cíle :-)

Jedeme s čerstvým tříleťákem a jedeme na pouhé 4 dny, takže musíme vybrat opravdu jen to nej :-)
Určitě se chci podívat na tu Stezku korunami stromů. Možná na tu bobovou dráhu, pak asi hrad Rožmberk…co ještě poradíte? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
25.6.17 23:16

@Sněženka25 Ke stezce korunami stromů patří ještě Království lesa, ale to asi víš.
Taky se tam chystáme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150064
25.6.17 23:22

Taky se chystáme, chceme se ještě podívat do muzea poštovních známek, ale mám většího syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
26.6.17 08:15

@Sněženka25 zkus pohledat tady v diskusích, je jich tady na téma Lipno plno. Cílů je tam spousty - výstava Lega v Amenity resort (na půli cesty mezi LIpnem a Frymburkem), Stezka korunami stromů + Království lesa (velký lesní park pro děti - doporučuju v tom největším vedru - komplet celé je to v lese a ve stínu, je tam příjemně a děti tam vydrží celý den - jen vzít s sebou něco k jídlu). Potom bobová dráha, v případě špatného počasí hopsárium nebo aqupark v Lipně nebo ve Frymburku (ani jeden ale není nic moc), Pohádková rezervace v HOřicích na Šumavě, pro technické typy prohlídka elektrárny u hráze. Vítkův hrádek.
Plus všude krásné cyklostezky, přívozy. Nespočet dětských hřišť.
Na druhou stranu, je tam hodně draho, jak vstupy tak jídlo. A přelidněno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
26.6.17 08:21

@Aries6 viděla jsem odkazy na Království lesa, ale nevěděla jsem, že je to hned u toho :-) Děkuju :-)

@Moise Děkuji, o té pohádkové rezervaci v Hořicích jsem také ještě nevěděla…Stojí to za návštěvu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
5.6.19 20:26

Obnovuji diskuzi po delším čase, máte někdo tip na ubytování kolem Lipna na srpen 3 noci bez dětí někde kde není moc lidí (nenáročná cyklistika…) Asi to bude těžké najít. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí