Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, Řada bych znala zkušenosti ohledně nějakého letního dudáků do kočáru. Ted půlroční dítě mi v zimě krásné spalo v kočárku a zpozorovala jsem, že mu dělalo dobře to zachumlání na spánek. Bojím se, že s příchodem léta by nevolno takhle hezky nespala. Řešila jste některá podobnou věc a sehnala jste nějakou alternativu na léto, ve které by se dítě neuvařilo, ale poskytlo to ten pocit zavinutí? Osvědčilo se to? Vím, že jsou nějaké historické příspěvky k tomu, ale co let staré, třeba za tu dobu pokročil trh, tak obnovuji diskuzi.
Děkuji za sdílení
Dceři pak stačila plína. Ona si ji dala k obličeji a to ji stačilo.
Řešili jsme stejnou věc s první dcerou a nevyřešili, v zimě spala krásně, jak byla zabalená v naducaném fusaku a celá taková zababušená, že se nemkhla moc hnout, jak začalo byt teplo a jezdila bez fusaku, přestala v kočárku spávat🙈 Tím vás nechci strašit jenom spíš ať jste pripravena i na tuto možnost🙈
Tak v nějakém fusaku se ti v létě dítě usmaží. Ja to řešila lehkou látkovou plenkou, jenom se s ni svázali tělíčko, aby nelítaly ruce, nožky volně. Nicméně jestli máš půlroční, tak se ten spánek může měnit tak jak tak, větší děti už tolik zavinovani nevyžadují, spánek se krátí, bude víc koukat a pozorovat dění kolem.
Měla jsem pletenou deku a velkými oky. Takovou hodně řídkou. Pokud bylo chladněji, tak se složila na půl. Ale teda u půlročního dítěte můžeš očekávat cokoliv. Nemusí už mít takovou potřebu
Na jaro jsem měla jarní Emitex a v létě tu velikánskou plenu, pokud bylo potřeba.
Jojo plena. Ale jakmile začalo být venku vedro, tak ani jedna dcera v kočárku nechtěla být, natož spát.