Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Kdyby měla horečku ještě zítra tak už bych pak šla. Jestli pije a teplota jde srazit tak bych ještě počkala
Zítra bych šla, nebo nejpozději v pátek, před víkendem. Naše doktorka doporučovala třetí den neklesajících horeček.
Díky holky, tak uvidíme zítra ráno. Případně nějaké humánní tipy jak to srazit krom léků? Dělám zábaly nohou a obklad na čelo, dobrovolně si včera vlezla do studené/vlažné vany na vykoupání a blbnutí s hračkama, jí, pije… jenom u toho hicuje.
@sakota píše:
Díky holky, tak uvidíme zítra ráno. Případně nějaké humánní tipy jak to srazit krom léků? Dělám zábaly nohou a obklad na čelo, dobrovolně si včera vlezla do studené/vlažné vany na vykoupání a blbnutí s hračkama, jí, pije… jenom u toho hicuje.
opravdu nemůže někdo pohlídat? Toho ročního je blbé táhnout. Já bych už šla dneska, 39 je dost, nebo tam zkus té doktorce zavolat a uvidíš, co ti poví? Jasně, řekně, přijďte se sem podívat, ale uvidíš třeba ti poradí něco jiného sestřička. Lepší než něco zanedbat
.
@sakota píše:
no babičky radily octové ponožky na nohy
, a zabalit pod deku
, tak to můžeš zkusit ![]()
Ta vana by měla mít prý 37°st. a vydržet tam asi 20 minut.
jinak pokud se to sráží asi bych jen doktorce zavolala nebo si kup v lékárně ten test CRP v jakých to je hodnotách. Jestli to je fakt z horka nebo to je něco jiného.
Případně se dá určitě s doktorkou taky domluvit na objednání, aby tam nebyli jiní nemocní a nebo miminka. U nás to takhle mají.
@tumpach normalne by hlidani nebyl problem, ale letos si vsichni pribuzny a kamaradi naplanovali dovoleny na stejnej tyden a nikdo tu neni.
Tak uvidime zitra, diky za tip s octem.
@KamisB vida, ten CRP je dobrej napad, to bych mohla! Dik!
Já bych tam zavolala, vysvětlila dr situaci (aspon naše by mě třeba protáhla bokem, abych nemusela se zdravým dítětem do čekárny mezi nemocné). A kdyztak bych šla zítra, max v pátek když se to nezlepší, ať máte klid před víkendem, než pak někde lítat na pohotovosti kdyby to bylo něco vaznejsiho. ![]()