Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den, chci se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s LOP v Řecku pořádaný ZPMV? Letos jsme dostali dopis od pojišťovny, že syn byl vybrán do širšího okruhu dětí, které by mohli jet. Tak hledám někoho, kdo má s tímhle zkušenosti - jak se dětem líbilo, organizace atd. Děkuji ![]()
@jiso Ahojky, tak náš syn byl vybraný na tento pobyt, pojede poprvé, a co vy pojedete taky?
@jiso my taky květen, jsme západní Čechy Tachovsko. Koukala jsem, že vy z Mělníka. Takže taky poletíte z Prahy asi? Už jste sehnala nějaké info, o tomhle pobytu, já zatím koukala na stránky pojišťovny, a vypadá to dobře. ![]()
@smutnaček koukala jsem na stranky i na fb, jsem nadsena, na fb i spousta dalsich info, jinak cca za3 tydny by melo prijit dalsi info. Jj letime z Prahy. Kolik je synovi? Tomaskovi je 9 ![]()
@jiso jo, tak na fb jsem ještě nekoukala, tak tam mrknu, synovi bude v květnu 13 už, bude mít narozky právě v Řecku. Jinak přišlo Ti nějaké potvrzení o platbě, mám strach jestli jsem to poslala opravdu správně. A jak se malej těší? Náš malej nechtěl pořád jet, je to mamánek, tak až teď se odvážil, tak snad se jim tam bude líbit. ![]()
Tomášek bude mít 9. narozky začátkem května, to spolu asi kluci nebudou v oddíle, 9 a 13 je dost rozdíl, ale uvidíme
Potvrzení jsem nedostala, ale myslím, že by se ozvali, kdyby něco nesedělo…
My jsme letos nabídku dostali poprvé a hned jak to přišlo, tak že pojede, že se těší a pak když jsem to zaplatila, tak že se bojí, že tam nikoho nezná a že by radši s náma. Ale to on má vždycky takový záchvaty a pak ok. Myslím, že nebudou mít čas se nudit
Já mu tak závidím. Když jsem viděla fotky, jela bych hned místo něj ![]()
@jiso nám nabídka přišla už několikrát, ale jak jsem psala, bez nás nikam nechtěl, tak jsme se vždy snažili abysme jeli k moři všichni. Malej se zas bojí do letadla, ještě neletěl, tak snad si to na letišti nerozmyslí
Taky bych jela s ním když to vidím, ale čeká nás rekonstrukce, tak jsme se domluvili, že letos nic, jen malej že pojede na ten pobyt. ![]()
No já jsem na rd, takže u nás je podobná situace, chtěli jsme, aby jen aspoň on ![]()
jsem zvědavá na to odbavení na letišti ![]()
@jiso Ahojky, taky už jste dostali dopis s info? No když jsem se dívala na ten čas, kdy už tam máme být, tak jsem se orosila. To aby jsme vyjeli už o půlnoci! Zjistila jsem, že nám je všechno malé, takže tradá na nákupy
No už se to klukům krátí, začínám být nervózní ![]()
A v kolik odleta ten vas? Nas leti v 17:15, je oddil c.8… Me spis vadi prilet ve 22:20, musim zajistit hlidani pro mimco na noc a to bude masakr, stale v noci kojim…
@jiso odlet v 5:20 ale máme tam být 2,5hodiny před odletem
. Tak mi fakt musíme vyráží o půlnoci.
@jiso No s tím kojením to máš složité, taky jsem dlouho kojila, tak v nejhorším budete brát mimi ssebou ![]()
@smutnaček jj oni to psali, ze tam budem muset byt driv, u nas odlet v poho, dopo budem mit cas dobalit. Veci kupujeme
@jiso Nevíš (doufám že neva tykání) jak to je s těmi volitelnými výlety, kolik jich vybrat? Díky.