Letos zase bez dovolené

Napsat příspěvek
Velikost písma:
262
24.6.15 19:58

Já myslím, že stačí pohodový víkend někde u nás, a když to ne, tak si taky užívám výlety s dětmi. Můj manžel, když byl malý, nebyl s rodiči v životě ani v té ZOO, ani na koupáku, a věřím, že děti si tohle užijou. Naše holčičky jsou ze ZOO nadšené, možná víc, než kdyby měly někde sedět v letadle nebo autobuse. A říkám si, že až budu zase vydělávat, tak pak budu šetřit, aby se k tomu moři jednou koukly, ale u nás je tolik krásných míst! Než se narodila starší Eliška, dva roky po sobě jsme s manželem sedli do auta (podruhé jsem byla těhotná) a dali jsme cestu po republice - pokaždé jsme někam dojeli, našli ubytování, podívali se po nějakém zámku apod. Ale od té doby jsme „dovolenkovali“ jen asi dvakrát víkendově - jednou na jednu noc na jižní Moravě, podruhé na dvě noci v Jeseníkách. Když měla Elinka rok a půl, projeli jsme ten rok několik zoologických - a upřímně tak malé dítě to má jistě nejradši. Loni jsme nebyli nikde, narodila se Mirinka. Letos nás čekají dvě noci ve východních Čechách - zase je na programu i ZOO. Užívám si, že zatím holčičkám stačí k radosti jen málo ( i když i ta ZOO může stát docela dost). Užívej si to taky, u moře bys možná byla zklamaná, s některými dětmi je to docela o nervy… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
25.6.15 07:36
@Kobliha51 píše:
Opravdu jen kvůli stresu nikam nejedeš? Kdybys chtěla, tak já ti poradím, jak to udělat, abys ve stresu nebyla a klidně můžete jet. Jestli je to tedy jen ta jedna příčina. Mám z cestováním opravdu bohaté zkušenosti. Jestli chceš, napiš mi SZ a nějakou tu dovolenou naplánujeme. :mavam:

Jsi milá, ale věř, že neporadíš. Písnu ti do SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí