Letrox - moc vysoká dávka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
6.4.22 15:28
@zuzuza píše:
@Russet léčím se u obvoďáka prý když je to v normě ty výsledky, že není potřeba na endokrinologii, to samé mě řekla moje gyndařka, je to moje známá, prý si vymýšlím. Akorát by mě teda zajímalo, jestli mají vůbec ponětí, že někdo ten letrox nemusí tolerovat. Prostě jsou výsledky v rozmezí normy a nazdar. Už jsem psala i několikrát dotaz do placené poradny u lékaře, kde mě potvrdili, že ty hlady opravdu s letroxem souviset mohou a že bych měla i snížit dávku, no tak toto říct obvodákovi, tak mě vyhodí z ordinace a řekne at se léčím sama.

Já bych si hledala endokrinologa. Moje obvodní mě po zjištění špatných výsledků hned na endokrinologii odeslala, ale léky mi dala ihned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
6.4.22 15:39

Letrox mi nasadili u tsh 5. Pak jsem měla dlouhodobě tsh kolem 2,5. Kvůli problémům s otěhotněním mi endokrinolog zvýšil dávku, abych zešla pod 2, prý někteří uvádějí normu přísnější než je ta obecně akceptovaná - u mě až tohle upravilo syptomy, studené ruce a pod. Teď mám dlouhodobě 1,5 a vše funguje, jak má. Jseš si jistá, že ty léky pořád potrebuješ? Zkonzultovala bych jiného lékaře.

• Citovat
  • Upravit
4
25.7.22 22:24

Máte k dispozici glukometr? Letrox 50 na lačno, dále cca 2hod bez jídla, už po hodině od podání Letroxu trochu třes rukou a podle glukometru mi glykemie prudce klesala pod 4mmol/l, což je u mě neobvyklé. Mívám mnohem vyšší ( diabetes II.st. ). Musel jsem se najíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.7.22 22:27
@JohnM píše:
Máte k dispozici glukometr? Letrox 50 na lačno, dále cca 2hod bez jídla, už po hodině od podání Letroxu trochu třes rukou a podle glukometru mi glykemie prudce klesala pod 4mmol/l, což je u mě neobvyklé. Mívám mnohem vyšší ( diabetes II.st. ). Musel jsem se najíst.

Proč 2 hodiny po podání léku lačníš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.7.22 22:31

Mám cukrovku II.st a když mám podle glukometru vysokej cukr ( třeba i 11mmol/l ), tak tělo jíst nepotřebuje a ani nemám pocit hladu. Jím až když mi cukr klesne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.7.22 22:34

Léčím se inzulinem, ale ani ten mi není schopnej snížit pod 7mmol a to mám dva druhy ( rychlej NovoRapid apomalej analog Toujeo. S tím Letroxem to padalo samo i bez inzulinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí