Letrox v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1201
26.8.14 12:06
@mína77 píše:
Ahoj, potřebovala bych vaše názory a zkušenosti. Jsem momentálně 14-tý týden těhotenství. Byla jsem dnes na té těhotenské kontrole u obvoďáka a došlo na téma štítná žláza a braní Letroxu jelikož ji mám celou pryč (měla jsem rakovinu). Řekla jsem mu, že beru 5× týdně 100 a 2× týdně 150, on by to prý navýšil, že miminku to neuškodí ba naopak, ale za to, když budu brát málo tak z toho bývá vrozený kretenismus. Na kontrolu k endokrinologovi chodím pravidelně, teď v těhotenství po dvou měsících a ještě mi to nenavýšil, zatim beru stejně jako před otěhotněním. Což je mi taky divné, ale nabírají krev a říkám si, že ví co dělají, ale…

Navyšuje se podle hodnot, které gynekolog nemůže znát, takže to nech být a řiď se podle endokrinologa..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
26.8.14 12:39
@boball píše:
@mína77 Já brala stovku, taky štítnou žlázu nemám, ale brala jsem ještě poctivě vitamíny s jodem.Kluk kretén není, možná se jím stane na chvíli v pubertě, ale to už štítkou nebude. :mrgreen: Kam chodíš do Kaple nebo k Mičudovi? [/cit
@boball píše:
@mína77 Já brala stovku, taky štítnou žlázu nemám, ale brala jsem ještě poctivě vitamíny s jodem.Kluk kretén není, možná se jím stane na chvíli v pubertě, ale to už štítkou nebude. :mrgreen: Kam chodíš do Kaple nebo k Mičudovi?

Jezdim do Č. Budějovic do nemocnice, od té rakoviny si mě tam nechali na onkologii u endokrinologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15095
26.8.14 12:43

@mína77 Aha,tak si tam zavolej s tím co ti obvodní řekl a řekla bych jim, že se omlovám, ale že ti nahnal strach, tak jestli by ti nesdělili k tomu víc. No a když tak se porad, ještě jaké vitamíny brát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
17.11.15 15:14

Ahoj,
beru Letrox 50 kvůli hladině TSH a „uzlíkům“ ve ŠŽ. Zítra jdu na odběry TSH + fT4 volný a v pátek pro výsledky k endokr. Vím, že to zní asi hloupě, ale počítám den za dnem, abych věděla jaké budou výsledky a na druhou stranu se obávám, aby nebylo s navýšením " pozdě pro mimi" :-( Těhu zatím nemám lékařsky potvrzené cca 5-6 týden, jelikož měla lékařka dovču, ale zítra ji budu hned volat…Omlouvám se, ale v tomhle neumím chodit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.23 22:09

Ahoj, mam dotaz. Beru letrox 50, dneska jsem zjistila pozitivni test, hcg z krve 36.30. Ale jeli jsme na chalupu a ja si zapomnela leky. Stane se neco, kdyz takto v rane fazi vynecham dve davky? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24654
18.2.23 20:00
@erza scarlet píše:
Ahoj, mam dotaz. Beru letrox 50, dneska jsem zjistila pozitivni test, hcg z krve 36.30. Ale jeli jsme na chalupu a ja si zapomnela leky. Stane se neco, kdyz takto v rane fazi vynecham dve davky? :(

Ne, hladina Letroxu v těle se snižuje velmi pomalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.23 14:37

Ahoj, nestane se vůbec nic 😊 jediné co tak by jsi měla zajít co nejdříve k endokrynologovi, pokud jsi tedy ještě v těhotenství nebyla a pravděpodobně ti zvýší trochu dávku. Beru 50 a 75 a občas taky zapomenu a zatím jsem nezaznamenala rozdíl 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5138
21.2.23 14:45

Tvl…si děláš srandu, ne? Leták nechceš číst, ale za endokrinologem nejdeš? Každý měsíc jsem chodila na krev a podle toho mi dávkoval léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.23 22:17
@ibis píše:
Tvl…si děláš srandu, ne? Leták nechceš číst, ale za endokrinologem nejdeš? Každý měsíc jsem chodila na krev a podle toho mi dávkoval léky.

tenhle výkřik je na koho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
21.2.23 22:25
@erza scarlet píše:
tenhle výkřik je na koho

Na uvodni prispevek z roku 2014. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5138
22.2.23 05:40
@erza scarlet píše:
tenhle výkřik je na koho

Na zakladatelku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.26 10:00

Ahoj, jsem v 10 TT. Asi od 6. TT jsem brala Letrox 25 na sníženou funkci štítné žlázy. Dnes jsem byla na kontrole a museli mi dávku navýšit na Letrox 50. Prý ta menší dávka není znát. Může to mít nějaký negativní vliv na mimčo, že jsem doteď brala malou dávku? Nestihla jsem se doktorky zeptat a teď mi nebere telefon. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí