Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám pcos a doktorka mi dala misto clostillbegytu Letrozol.. máte s ním některá zkušenosti?
Také by mě zajímalo, dostala jsem to samé ![]()
@Merillyn po hledání na netu bych řekla že je to totéž jak femara, ale nejsem si úplně jistá ![]()
Ahojky holky, mělo by to být totéž co femara 😊 Femara jako taková obsahuje látku letrozol. 😊
Ahojte holky, ráda bych oživila tuto diskuzi ![]()
Jaké máte zkušenosti s tím Letrozolem oproti Clostilbegytu? Reagovaly jste na něj lépe?
Mám PCO syndrom a doteď jsem měla vždy Clostilbegyt. Dnes jsem si byla na výsledky první IUI, měla jsem dozrálý jeden folikul - neúspěšné.
Doktor naplánoval další stimulaci cyklu s tím, že vyzkoušíme jestli nebudu lépe reagovat na ten Letrozol (dávkování 1-1-1) ![]()
Tak snad ![]()
Děkuji za Vaše postřehy, rady, typy, zkušenosti - cokoliv ![]()
@Kiwix ja na cc špatně reagovala (mám těžké pco) musela jsem mít pokaždé 2.faze v jednom cyklu. u fermary (letrozol) jsem měla hned na kontrole 3 krásné folikuly. bohužel to ani tak nevyšlo. držím palce at ti to vyjde ![]()
Za mě je určitě letrozol lepší než clostilbegyt! Na clostil jsem vůbec nereagovala, letrozol krásné 2 folikuly. V CARu běžně předepisují už jen letrozol. Clostilbegyt předepisují hlavně klasičtí gynekologové, ale je už trochu zastaralý.
Femara (Letrozol) - wourldpillseller.com díky ním jsem po diagnóze že jsem neplodná hned první měsíc otěhotněla
Ahoj holky, mám pcos a doktorka mi dala misto clostillbegytu Letrozol.. máte s ním některá zkušenosti?