Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Purelily obě jsou stejné na prostor pro dítě, jen se liší tím, že model SICT má na bocích přidané ty plastové vaky, takže zabírá pak více místa do šířky, ale prostor pro dítě je úplně stejný
obě jsou kompatibilní s octavií
@steeve děkuji, a mohla bych se zeptat ještě na tu STM Storchenmühle My- Seat CL 2014 > varianta Lime- limitovaná serie jde mi o to, že dnes jsme zkoušeli romerku a syn v ní hrozně brečel, vůbec jsme ho nedonutili, aby v ní chvíli seděl, vadila mu hodně ta boční ochrana hlavy, že je úzká a je hodně vystouplá dopředu, on potřebuje kolem sebe trochu prostoru, což v té romerce v hlavové části nebylo, protože když si tu hlavu položil dozadu, nevím jak správně to napsat tak v ní byl jak sardinka, je mi jasný, že je to tak dělaný kvůli bezpečnosti, ale když mi v tom syn nebude chtít sedět a úplně se vykláněl tak jde bezpečnost vniveč…ale ta Storchenmuhle mi z obrázku přijde, že je v hlavové části prostornější? ![]()
Dobry den, mohu poprosit o nazor? Chceme koupit autosedacku a rozhodujeme se mezi chicco oasys fixplus a romer kidfix sl, ale nevime ktera je pro dite lepsi. U romerky nas trochu zarazi ochrana u hlavove casti, ze neni tak prostorna (aby pak nebyla za chvili mala) a ze se isofix upevnuje na pasky (zda se sedaci cast pak nepohybuje) a u chicca mame obavu, zda vydrzi (ale zase nam prijde dite lepe chraneno)…auto mame skoda octavia 1, tak nevim zda autosedacky do nich dobre pasuji. Prosim o nazor. Dekuji
@Oztraiker tak jděte do Römer Kidfix XP: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?… oproti modelu SL má isofixy na pevných ramenech, lépe drží a dá se na těch ramenech posouvat na polohování, je to nejbezpečnějčí sedačka kat. 15-36 kg v testech v roce 2014 a cenově jste stále pod cenou Chicca, které není tak dobré v bezpečnosti
ta hlavová opěrka je dost velká, vejde se tam hlava i dospělému
@steeve dekuji, a romer kidfix xp je vhodna pro octavii jednickovou radu?
@Oztraiker ano, všechny Römery jsou kompatibilní s OI, vždyť se podívejte i do návodu k autu, že výrobce doporučuje zn. Römer