Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
jé promin, na to sem zapomněla. My měli pronajatý celý objekt a energie byly myslím kolem tisícovky (už si přesně nepamatuju). Je to přesně podle toho, kolik natočíte na hodinách. Je to tam opravdu krasne udelany a jen a jen doporucuju. ![]()
zkus kouknout sem, byla jsem tam 2× tehdy jeste bez deti ale jsou na to bezva vybaveni.. rodin s detmi tam bylo hafo…
moc se nam tam libilo, jidlo super, okoli taky - koupani, vylety, hriste…
Příspěvek upraven 26.04.11 v 15:35
Petule.D píše:
jé promin, na to sem zapomněla. My měli pronajatý celý objekt a energie byly myslím kolem tisícovky (už si přesně nepamatuju). Je to přesně podle toho, kolik natočíte na hodinách. Je to tam opravdu krasne udelany a jen a jen doporucuju.
tak doufám, že to u manžela projde
…ráda bych ![]()
beruska2× píše:
http://www.hajenka.cz/zkus kouknout sem, byla jsme tam 2× tehdy jeste bez deti ale jsou na to bezva vybaveni.. rodin s detmi tam bylo hafo…
moc se nam tam libilo, jidlo super, okoli taky - koupani, vylety, hriste…
taky moc děkuju
…juknu na to, a dám info mé polovičce ![]()
Pěkný den všem
Měla bych dotaz… Kam se chystáte v létě na dovolenou? Já osobně bych volila Vysočinu. Máte tam nějaké oblíbené ubytko?
Dívala jsem se i na net a zaujalo mě ubytko resort Sněžné. Vaše zkušenosti?
Tak my jsme si to načetli a hodně prostudovali a to ubytko je hodně doporučovaní, tak jsme si tam rezervovali ubytko a už se moc těšíme. Pak dám info, jak se nám tam líbilo.