Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@hanka.br. píše:
Tak ono to zas až tak pravda není. Když to špatně načasuješ, stačí ti pro rozštěp obličeje u dítěte i porce jater k obědu.
Vážně? Prosím, kde jsi vzala takovou informaci, to mě zajímá.
@JuicyLucy píše:
Vážně? Prosím, kde jsi vzala takovou informaci, to mě zajímá.
Z přednášek pana docenta Peterky - jeho jméno je dohledání na internetu - je to náš přední vědec a badatel v oblasti teratologie a zabýval se celý život i speciálně orofaciálními rozštěpy a příčinami jejich vzniku. Moje dcera se s rozštěpem narodila a téměř 15 let jsou orofaciální rozštěpy i moje téma. Podobně jako vitamín A působí jako spouštěč vzniku rozštěpu i kortikoidy, které jsou i přesto běžně předepisovány ženám jako lék na astma.
@stinga píše:
aha, další úzkostná porucha,
nekouříš, nepiješ, stravuješ se zdravě - a zřejmě jsi mladá, když jsi těhotná - jakpak tě napadlo, že dostaneš infarkt???
Tvl, vy buďte fakt ráda, že jste nikdy nezažila panickou ataku. Být vámi raději tu vůbec nemoralizuju, když o tom víte kulové…
@Zumpa píše:
Brát Lexaurin, tak si nepořizuji dítě.
Další inteligent očividně
@Marionka89 píše:
Tvl, vy buďte fakt ráda, že jste nikdy nezažila panickou ataku. Být vámi raději tu vůbec nemoralizuju, když o tom víte kulové…
Aby ses z toho neposesouvala. Není to jediná nemoc na světě.
@Russet píše:
Aby ses z toho neposesouvala. Není to jediná nemoc na světě.
A říkám snad že je to jediná nemoc na světě? Jen buďte ráda že jste to nezažila… Koukám empatii nemáte absolutně žádnou vůči ostatním lidem.
@Marionka89 píše:
A říkám snad že je to jediná nemoc na světě? Jen buďte ráda že jste to nezažila… Koukám empatii nemáte absolutně žádnou vůči ostatním lidem.
Zažila jsem toho dost. Buď ráda, že jsi to nezažila.
@Russet píše:
Zažila jsem toho dost. Buď ráda, že jsi to nezažila.
Já si taky zažila své, proto taky neodsuzuju lidi co mají určité problém na rozdíl od jiných ![]()
@Marionka89 píše:
pokud jsem psychicky nemocna, tak si snad nerizuji dite, ne? co bude delat ted, kdyz ataka prijde? opomenu-li, ze muze byt tato nemoc i dedicna…
@markytka3 píše:
pokud jsem psychicky nemocna, tak si snad nerizuji dite, ne? co bude delat ted, kdyz ataka prijde? opomenu-li, ze muze byt tato nemoc i dedicna…
To myslíte vážně toto? Člověk co je nějak psychicky nemocný nemá právo na to mít dítě nebo co? ![]()
@KarolinaCer píše:
Ahoj holky, dnes jsem zjistila, že jsem konečně těhotná, snažili jsme se přes rok, ale zrovna včera mi nebylo dobře, bušilo mi srdce a dala jsem si půlku Lexaurinu, předtím jsem si ho nedala snad rok. Teď mám strach, že jsem to pokazila 🙁 Stalo se vám to někomu? Díky za rady
Jinak abych odpověděla hlavně vám. Nebojte se pokud prášek neberete každý den ve velkém a vzala jste si ho po dlouhé době tak si myslím že bude vše v pořádku😊 tolik žen v prvních týdnech kdy o tom nevěděli udělali plno blbost a mají teď zdravé děti 😊
@Marionka89 píše:
To myslíte vážně toto? Člověk co je nějak psychicky nemocný nemá právo na to mít dítě nebo co?
clovek, ktery je psychicky nemocny, by mel byt hlavne zodpovedny, a vedet, ze svoji nemoc muze prenest na sve dite a ze muze mit stavy, ktere mohou ohrozit nejen jeho… promin, ale clovek, ktery hrabne po lexaurinu, jen pro to, ze ho busi srdce, neni psychicky zdrav… co si jako myslela, ze pokud je to infarkt, tak to lexaurinem spravi? ![]()
@markytka3 píše:
clovek, ktery je psychicky nemocny, by mel byt hlavne zodpovedny, a vedet, ze svoji nemoc muze prenest na sve dite a ze muze mit stavy, ktere mohou ohrozit nejen jeho… promin, ale clovek, ktery hrabne po lexaurinu, jen pro to, ze ho busi srdce, neni psychicky zdrav… co si jako myslela, ze pokud je to infarkt, tak to lexaurinem spravi?
Tak Lexaurin se většinou bere na zklidnění paniky, pokud o tom nic nevíte raději bych to nekomentovala.. To že někdo má nějakou psychickou poruchu neznamená že to dítě musí mít taky. Je tam sice riziko ale není to dané automaticky. Takže opravdu v tom nevidím problém.
@Marionka89 píše:
Tak Lexaurin se většinou bere na zklidnění paniky, pokud o tom nic nevíte raději bych to nekomentovala.. To že někdo má nějakou psychickou poruchu neznamená že to dítě musí mít taky. Je tam sice riziko ale není to dané automaticky. Takže opravdu v tom nevidím problém.
Ale ona si ho brala na infarkt.
@Russet píše:
Ale ona si ho brala na infarkt.
Přečtěte si něco o panické atace prosim