Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@DeTer píše:
není pravda. Neschopnost nemusí být vyloženě o fyzickém příkladu u těhotných se bavíme.. no každá máme pravdu. Hádat se nehodlám, ale měla bys vědět, že tvá ideologie nemá s reálním světem moc společného
taky se nemíním hádat, ale aby opět někomu nevadilo, že jsem napsala něco, s čím nesouhlasí (a co už tu bylo zmíněno tolikrát, jenže se mu to nehodilo do krámu), tak si určitě přečteš, proč
@Terdul píše:
Protože ji pořád používáš jen tak mmch.
opět - a to je problém, nesmí se zde používat?
@DeTer píše:![]()
uvedu příklad. Jsem na určito s koncem smlouvy třeba listopad. V červnu přijdu s těhotenstvím. Nechají mi doběhnout smlouvu a co myslíš že udělají?!
pokud myslíš, že ti pomůže neschopenka, pak se zde velmi mýlíš…když ti končí smlouva, tak ti končí smlouva, to není výpověd
@Terdul píše:
O problému jsem nenapsala jediné slovo.
pak tvé poznámce nerozumím…používám hodně slov, hodně zkratek
@leny-b píše:
taky se nemíním hádat, ale aby opět někomu nevadilo, že jsem napsala něco, s čím nesouhlasí (a co už tu bylo zmíněno tolikrát, jenže se mu to nehodilo do krámu), tak si určitě přečteš, proč
nerozumím
@leny-b píše:
pokud myslíš, že ti pomůže neschopenka, pak se zde velmi mýlíš…když ti končí smlouva, tak ti končí smlouva, to není výpověd
Tak to se mýlíš ty, protože neschopenka pomůže alespoň k překlenutí doby do porodu. Když by nebyla na neschopence a skončil by tedy pracovní poměr, byla by bez peněz, takhle má alespoň neschopenku..PPM jí to nezachrání, ale alespoň má peníze do porodu..
@Terdul píše:
My tohle všechny chápeme, Jen ostatní mají na mysli to, že když budou prudit, nebude šance na prodloužení.
no a ty si myslíš, že někomu prodlouží smlouvu, když bude na neschopence a následně na mateřské??…navic někde, kde si nedělají hlavu s tím, co je jejich povinností, natož aby udělali i něco nad rámec svých povinností
@leny-b píše:
já nevím asi si povídám pro sebe. Citovala jsem tvůj příspěvek, kde jsi psala ditulesce, že kdyby dostala výpověd, zda by podepsala. Podle mě by ji dostala, jako tu výpověd a podle mě je lepší být na neschoence do PPM než dostat padáka a nespadat do lhůty k mateřské. Nenapsala jsem, že by mi neschopenka pomohla, ale že když jsi na určito a končila by ti smlouva, tak by skončila stejně. Ale s tím rozdílem, že bych neohrozila svojí budoucí mateřskou. V tom je totž u mnoho nastvávají maminek ten rpoblém. Raději sklopím oči ale budu čekat v kldi na PPM než abych tady ve stresu kvůli přeřazení, které se nekonná dostala výpověď a s vrácením mám útrum
@roksy25 píše:
Tak to se mýlíš ty, protože neschopenka pomůže alespoň k překlenutí doby do porodu. Když by nebyla na neschopence a skončil by tedy pracovní poměr, byla by bez peněz, takhle má alespoň neschopenku..PPM jí to nezachrání, ale alespoň má peníze do porodu..
@DeTer píše:
nerozumím
někomu tu vadí, že tu pořád píšu, co už jsem napsala…ale pořád se mě na to ptá
@leny-b píše:
no a ty si myslíš, že někomu prodlouží smlouvu, když bude na neschopence a následně na mateřské??…navic někde, kde si nedělají hlavu s tím, co je jejich povinností, natož aby udělali i něco nad rámec svých povinností
nejde o prodloužení, ale že by dostala padáka na místě a čao než když by dostala no dobře než by ji skončila smlouva. To můžou být i měsíce
@leny-b mě to nevadí, je mi to jedno a myslím, že tomu někomu taky
@roksy25 píše:
ale ta neschopenka ti nezajistí, že ti prodlouží smlouvu…nehledě na to, kdo ti zaručí, že ti ji lékař vystaví??…k tomu neschopenka neslouží…pokud bude vše v pořádku (což asi chceme každá, aspoň tedy já bych tedy určitě chtěla), pak nemá důvod ti ji vystavit…a co uděláš pak?…tady se nejedná o to, jak má kdo namáhavou práci, ale kdo má nárok na neschopenku a to zdravý člověk nemá…sorry, ale opravdu ne
@leny-b píše:
smlouva jí skončí ale proč by se pak namáhala v té práci zůstávat i v těhotenství a s někým se tam dohadovat že? ![]()
@Terdul píše:
My tohle všechny chápeme, Jen ostatní mají na mysli to, že když budou prudit, nebude šance na prodloužení.
ona nebude ve většině případů ani tak..bohužel. Těhotným se ve většině případů smlouvy neprodlužují.