Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Terdul píše:
Vím. Jsou místa, kde na tebe rádi počkají a prodlouží, tím spíš, když je tři roky nestojíš ani korunu. Vezmou si náhradu na smlouvu na dobu určitou.
nj, to sice jsou, ač je jich opravdu málo a člověk musí být velmi výjimečný zaměstnanec (nebo musí mít malý zájem o toto zaměstnání), ale po určité době by ti museli dát smlouvu na neurčito, což opravdu dneska nedělají rádi…kdysi ještě šlo prodlužovat a prodlužovat, ale ted už ne…navíc, co když budeš mít následně druhé dítě…to už spíš najdeš zaměstnavatele, který tě nechá doma za plný plat ![]()
@verulicek píše:
smlouva jí skončí ale proč by se pak namáhala v té práci zůstávat i v těhotenství a s někým se tam dohadovat že?
no právě
Me byla vystavena. čekám dvojčata. smlouva mi konci 31.12. a TP mám 16.11. a jde tady doopravdy většinou o penize, o dobu mezi práci a nástupu na mateřskou.
@leny-b píše:
ale ta neschopenka ti nezajistí, že ti prodlouží smlouvu…nehledě na to, kdo ti zaručí, že ti ji lékař vystaví??…k tomu neschopenka neslouží…pokud bude vše v pořádku (což asi chceme každá, aspoň tedy já bych tedy určitě chtěla), pak nemá důvod ti ji vystavit…a co uděláš pak?…tady se nejedná o to, jak má kdo namáhavou práci, ale kdo má nárok na neschopenku a to zdravý člověk nemá…sorry, ale opravdu ne
a jsme zase u toho. Oháníš se tu mudrama, který nevysvatví ženský neschopenku ve fyziologickém těhotenství. V celým našem 25000městě není ani jeden a přilehlých částech
a když jsme u toho v mém fyziologickém těhotensví mi nabízei neschopenku mudři oba. Jak gyndařka tak obvoďák. Darebáci
@DeTer píše:
já nevím asi si povídám pro sebe. Citovala jsem tvůj příspěvek, kde jsi psala ditulesce, že kdyby dostala výpověd, zda by podepsala. Podle mě by ji dostala, jako tu výpověd a podle mě je lepší být na neschoence do PPM než dostat padáka a nespadat do lhůty k mateřské. Nenapsala jsem, že by mi neschopenka pomohla, ale že když jsi na určito a končila by ti smlouva, tak by skončila stejně. Ale s tím rozdílem, že bych neohrozila svojí budoucí mateřskou. V tom je totž u mnoho nastvávají maminek ten rpoblém. Raději sklopím oči ale budu čekat v kldi na PPM než abych tady ve stresu kvůli přeřazení, které se nekonná dostala výpověď a s vrácením mám útrum
no a to právě ne, těhotné nelze dát výpověd, pouze by se rušilo její místo nebo by ji podala sama (tedy výpověď dohodou, což mnozí zaměstnavatelé zkouší)…prostě by ti dali podepsat výpověd, ale ty bys věděla, že nemusíš podepsat a přesto bys podepsala??…tyhle věci pramení z nevědomosti a naivity, cěhož někdo umí sakra dobře využít…přemýšlej o tom, zda by ses vzdala něčeho, na co máš nárok…pokud ano, pak už jsem jednou napsala, je to tvoje věc…ale nemusíš
@leny-b píše:
no a to právě ne, těhotné nelze dát výpověd, pouze by se rušilo její místo nebo by ji podala sama (tedy výpověď dohodou, což mnozí zaměstnavatelé zkouší)…prostě by ti dali podepsat výpověd, ale ty bys věděla, že nemusíš podepsat a přesto bys podepsala??…tyhle věci pramení z nevědomosti a naivity, cěhož někdo umí sakra dobře využít…přemýšlej o tom, zda by ses vzdala něčeho, na co máš nárok…pokud ano, pak už jsem jednou napsala, je to tvoje věc…ale nemusíš
vzdala něčeho na co mám nárok? Já jsem na pozici na určito a na neschopence. Když mi bude končit smlouva tak mi jí prostě ukončí a basta fidli…
@leny-b To sice ne, ale napsala jsem ti důvod k čemu v takovém případě neschopenka je, pokud nechápeš a nejsi svolná k PN ani v tomto případě, tvoje věc, jen doufám, že nejsi gynekoložka, jinak by si byla na odstřel. Na jednu stranu doufáš ve zdravé dítě, ale ono to dítě v bříšku potřebuje i pohodovou a nestresující se mamču
Pokud ona má pocit, že pro ní bude lepší se nestresovat a být na PN její věc, pokud jí to lékař napíše, je to její věc. Líná huba, holé neštěstí. Nebo jí snad potom dáš své dítě, až to její vinou stresu, nebo náročnosti třeba potratí? Protože ono někdy vážně není kam přeřadit(ostatně to už tu bylo řečeno několikrát, jen ty neumíš číst) Ono je hezké říkat, jak to má být a jak je to správné, ale praxe a lidský faktor je druhá věc..Raději by jsi, aby pak maminky skončili bez práce, bez peněz a dítě strádalo, než aby byly chvíli na PN..Mimo to neustále se obhajuješ, že píšeš o tom a pak o tom, ale je tu jasně vidět, že odsuzuješ jakoukoliv PN, v jakékoliv případě, když k tomu není zdravotní důvod. Víš co projdi se někdy botách dotyčné a pak suď…
Reakce na celý tvůj názor, tak se neobhajuj, že píšeš jen o to, nebo o tom ![]()
@leny-b Těhotné nelze dát výpověď ani když se ruší její místo, pouze kdyby se rušil celý zaměstnavatel nebo jeho (ucelená) část.
@DeTer píše:
a jsme zase u toho. Oháníš se tu mudrama, který nevysvatví ženský neschopenku ve fyziologickém těhotenství. V celým našem 25000městě není ani jeden a přilehlých částech![]()
a když jsme u toho v mém fyziologickém těhotensví mi nabízei neschopenku mudři oba. Jak gyndařka tak obvoďák. Darebáci
ježíš, poposkoč…pokud vystaví, pak vystaví (viz výše)…ale chápeš, že to není jeho povinnost???…třeba já znám holky, co nedostaly neschopenku a není jich málo
@j.a.n.i1 píše:
@leny-b Těhotné nelze dát výpověď ani když se ruší její místo, pouze kdyby se rušil celý zaměstnavatel nebo jeho (ucelená) část.
dokonce, vidíš…vím, že těhotná je „chráněná“ před výpovědí i v době, kdy o svém těhotenství nevěděla
@leny-b píše:
ježíš, poposkoč…pokud vystaví, pak vystaví (viz výše)…ale chápeš, že to není jeho povinnost???…třeba já znám holky, co nedostaly neschopenku a není jich málo
vždyt nikdo o povinnosti (kromě tebe nemluví)? Prostě přijdu řeknu kde a co dělám a neschopenky mi budou padat pod rodidla ![]()
@DeTer píše:
vždyt nikdo o povinnosti (kromě tebe nemluví)? Prostě přijdu řeknu kde a co dělám a neschopenky mi budou padat pod rodidla
Nebo narazíš na znalého doktora a sdělí ti, že tě má ze zákona (pokud děláš práci těhotným zakázanou) přeřadit zaměstnavatel a žádnou neschopenku ti nenapíše…
@roksy25 píše:
@leny-b To sice ne, ale napsala jsem ti důvod k čemu v takovém případě neschopenka je, pokud nechápeš a nejsi svolná k PN ani v tomto případě, tvoje věc, jen doufám, že nejsi gynekoložka, jinak by si byla na odstřel. Na jednu stranu doufáš ve zdravé dítě, ale ono to dítě v bříšku potřebuje i pohodovou a nestresující se mamčuPokud ona má pocit, že pro ní bude lepší se nestresovat a být na PN její věc, pokud jí to lékař napíše, je to její věc. Líná huba, holé neštěstí. Nebo jí snad potom dáš své dítě, až to její vinou stresu, nebo náročnosti třeba potratí? Protože ono někdy vážně není kam přeřadit(ostatně to už tu bylo řečeno několikrát, jen ty neumíš číst) Ono je hezké říkat, jak to má být a jak je to správné, ale praxe a lidský faktor je druhá věc..Raději by jsi, aby pak maminky skončili bez práce, bez peněz a dítě strádalo, než aby byly chvíli na PN..Mimo to neustále se obhajuješ, že píšeš o tom a pak o tom, ale je tu jasně vidět, že odsuzuješ jakoukoliv PN, v jakékoliv případě, když k tomu není zdravotní důvod. Víš co projdi se někdy botách dotyčné a pak suď…
Reakce na celý tvůj názor, tak se neobhajuj, že píšeš jen o to, nebo o tom
tak to už snad nemá cenu ani komentovat…„Protože ono někdy vážně není kam přeřadit(ostatně to už tu bylo řečeno několikrát, jen ty neumíš číst)“…holka, číst neumíš asi ty, jinak by sis to přečetla…jj, já odsuzuju každou nemocenskou, jsem zlá a nepřející a chci, aby každá z vás byla chudinka, vystresovaná s vystresovaným dítětem, nebo aby ženy potratily…holka, žij jak chceš, já tu psala fakta, na co máš nárok a na co ne, ale pokud je někdo tak omezený, že si raději bude stěžovat a litovat se, tak to už je jeho věc…jedna věc je něco nevědět, ale jiná je něchtít nic vědět…
@DeTer píše:
vždyt nikdo o povinnosti (kromě tebe nemluví)? Prostě přijdu řeknu kde a co dělám a neschopenky mi budou padat pod rodidla