Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@radkka píše:
Najdi si jinou práci a přestaň kalkulovat. Jestli všechno takhle řešíš, tak neni divu, že nemůžeš otěhotnět (pochopila jsem, že se snažíte cca půl roku, jestli ne, tak mě oprav). Hledej práci a hoď se do klidu proboha, nemysli na IUI a další blbosti, na které je ještě plno času.
aha, já to pochopila, že teprve začali snažit
..ale i tak půl roku je nic
@leny-b Třetí měsíc, ale předtím jsem nehlídala ovulaci nic, a snažení no.. pár sexů bez ochrany.
@AromeT ono to IUI zase tak rychle nejde. Máš z CAR nějaké zákl. vyšetření??
@AromeT píše:
@leny-b Třetí měsíc, ale předtím jsem nehlídala ovulaci nic, a snažení no.. pár sexů bez ochrany.
Víš, ono snažení není nic jiného, než pár sexů bez ochrany. Čím víc na to budeš myslet, tím spíš to nepůjde, myslím, že na emiminu najdeš důkazy.
@verulicek Neřeším problém dítětem. Dítě jsme plánovali, šikanu na pracovišti bohužel ne - proto se tam už nechci vrátit. S psychikou problémy nemám.
@radkka Já vím, jen jsem se ještě nenaučila na to nemyslet - asi jako většina ![]()
@AromeT nemyslím, že bys měla problém s psychikou, ale určitě teď nejsi v pohodě když říkáš, že v práci „marodíš se zádama“ atd. Nejdřív bych fakt našla něco jiného a urovnala si věci, ať si pak toho těhotenství můžeš užívat (a to i v zaměstnání). Většina těhotných do práce normálně chodí a mají třeba nějakou úlevu takže klid. Třeba se ti v nové práci podaří miminko hned a ani to nebudeš čekat
věřím v to, že miminko ví přesně, kdy k vám má přijít a tím, že budeš tlačit na pilu to nepopoženeš ![]()
@AromeT píše:
@radkka Já vím, jen jsem se ještě nenaučila na to nemyslet - asi jako většina
Já vím, že se lehce radí. Ale prostě se zabav, hledej práci, spi se svým přítelem/manželem a neřeš, na to je ještě čas.
@verulicek Asi máč pravdu. Potřebovala jsem jen „kopnout do hlavy“ abych se vzpamatovala. Díky moc. ![]()
Ale přeci neshody v praci se nereší neschopenkou na záda. Pokud otěhotní s, nemusí s byt přeci na neschopence. Najdi si jinou práci, at mas nárok na mateřskou. Jinak pak budeš zakládat diskuzi na téma, ze mas jen rodičak a ze bys rada ještě něco od státu na prilepsenou. Zabezpeč budoucí dítě…