Lhát doktorce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4462
24.6.15 14:15
@verulicek píše:
pak je rozhodující, jak moc za dobře jsi s ředitelem/ředitelkou :lol:

Před mateřskou jsem byla v zařízení kde byla vedoucí a pak ředitelka. Když se něco nelíbilo vedoucí tak běžela za říďou a ta jí všechno odslouhlasila a jenom to podepsat. V případě že jsem mšla požadavek já, říďa odvětila, vyřiďte si to s vedoucí. Naopak jsem byla během mateřské v jednom z největších zařízení v našem kraji a tam to šlo dloooouuuze. Já-staniční sestra-vedoucí sestra a pak až ředitelna. Kterou teda jaktěživ nikdy nikdo nevděl :mrgreen: :mrgreen: takže tady by mě byli kontakty k prdu, ale souhlasím. Siciální praovnice v obou zaměstnáních bud spoléhaly na sponzorské dary nebo na tlačenku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
24.6.15 14:17
@verulicek píše:
@DeTer jo a na tu spásu ti řeknu, že je ten systém tak v háji, že rozumní lidi zdrhají :lol: ale tak…třeba se za pár let zase plná ideálů vrátím..

K tomu ti řeknu něo já. Jdu ted hloubš pod svojí kvalifikaci ( nijak vysokou) jenom proto, že mi vyjdou vstříc ohledně školky. Jinak jsem se zapříshla, že se do soc. služeb ani podívám na dveře. Osud tomu chtěl jinak a já jsem ráda, že seženu práci abych mohla kluka dávat do školičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
24.6.15 14:23
@DeTer píše:
to si nemyslím. Resp. mám zkušenosti, že tomu tak nemusí být. Jako indikace k neschopnosti opravdu může být zvedání těžkých břemen, práce s biologickým materiálem ( záleží na druhu) a nebo stejná činnost po dobu celé směny. Např. 12ti hodiné stání

to není na neschopenku…pokud v tomto prostředí pracuješ a otěhotníš, pak tě zaměstnavatel má povinnost přeřadit na vhodnou práci, pokud tuto nemá, je žena doma za plný plat…není na neschopence, ta je jen ze zdravotních důvodů…mmch, na toto téma je docela hoooodně diskuzí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
24.6.15 14:24

@DeTer já jdu z bláta do louže, na mateřské jsem začala brousit do zdravotnictví, takže když to dodělám, přesídlím do nemocnice :mrgreen: hele neznáme se z nějaké diskuse? Nelátkuješ taky náhodou? 8)

• Citovat
  • Upravit
verulicek
24.6.15 14:25
@leny-b píše:
to není na neschopenku…pokud v tomto prostředí pracuješ a otěhotníš, pak tě zaměstnavatel má povinnost přeřadit na vhodnou práci, pokud tuto nemá, je žena doma za plný plat…není na neschopence, ta je jen ze zdravotních důvodů…mmch, na toto téma je docela hoooodně diskuzí ;)

zazvonil zvonec a pohádky je konec :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4462
24.6.15 14:26
@leny-b píše:
to není na neschopenku…pokud v tomto prostředí pracuješ a otěhotníš, pak tě zaměstnavatel má povinnost přeřadit na vhodnou práci, pokud tuto nemá, je žena doma za plný plat…není na neschopence, ta je jen ze zdravotních důvodů…mmch, na toto téma je docela hoooodně diskuzí ;)
:lol: :lol: a realita je kde? Na papře? Nesmysl, ale už jsme to tu probraly. Nebudu se rozčiovat znova
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
24.6.15 14:27

@verulicek Ted už ne, ale ano, chlapeček ( sám se tak nazývá :lol: narcis) měl prdelku v látce a moc mu to i mě vyhovovalo. Máš teda pamatováka, všechna čest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
24.6.15 14:27

@DeTer nerozčiluuuj :hug: venku je krásně :-D teda aspoň tady :lol:

• Citovat
  • Upravit
4462
24.6.15 14:28
@verulicek píše:
zazvonil zvonec a pohádky je konec :kytka:
:mrgreen: nebo tak. Výstižněji :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
24.6.15 14:29

@verulicek Tady taky, ale i přes to jsme s klukem dopoledne dvakrát zmokly :lol:
No jo sestra… Ale kdo mi pohlídá kluka? :mrgreen: :mrgreen: Nmám na něco právo, třeba..? :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
24.6.15 14:29

@DeTer no jo, ještě jsem nevypadla ze cviku :P ale i tak se pořád jistím kapesním kalendářem :dance: já mám taky malou na látce a předpokládám, že je využijem i na další děti. (Btw. taky je chceme stihnout do třicíctky všechny :lol: )

• Citovat
  • Upravit
5420
24.6.15 14:30

@leny-b Vždycky mě fakt rozesměje, když hází moudra a doporučení někdo, kdo si ani neumí přečíst příspěvky osoby, na kterou reaguje… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
24.6.15 14:30

@DeTer naprostý ráj by byly firemní školky od dvou let..při nemocnicích a domovech… :andel: hele kdyžtak se přesuneme do soukromé korespondence, páč už to tady plevelíme :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4462
24.6.15 14:31

@verulicek :think: tak teď už to začíná být divný :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mám taky schovanou výbavu na Terezku pod postelí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
24.6.15 14:32
  • načítám...