Libštátské pleny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
52
4.6.11 00:04

moc děkuju za ochotu, zrovna koukám co je tak celkově k mání a dyžtak bych zítra napsala o rady a porady. Dnes už to na dlouho nevidím, jsem zralá do hajan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jitkaxy
6.7.11 16:20

Libštátské pleny

Já vyzkoušela látkové klasické pleny Kikko, Hybler i Libštát. Kikko má moc velké čtverečky a plena se vytáhne do neurčitého tvaru. Je řídká. Hybler je vybělená až z toho přechází oči a je tvrdá. Je fakt, že je hustší, než Kikko. Libštátské jsou dle mého názoru nejlepší.Drží tvar, jsou měkké, z těch k dostání u nás nejsilnější a s ušitím nemám vůbec žádný problém. Bambus ráda nemám. Na omak mi jsou nepříjemné, jakoby mastné. Navíc jsem se dočetla, že po té, co dostanou bambus do podoby příze, nemá s přírodním produktem vůbec nic společného. Je to na wikipedii - zpracování bambusu. Připadá mi divné, že někdo tu napsal, že Libštát jsou nejhorší pleny, když i v této diskuzi jsou na ně pozitivní ohlasy a na jiných také.

• Citovat
  • Upravit
newmammy
15.5.13 14:00

Po vyprání a vyžehlení plen kikko a libštát hlasuju jednoznačně pro libštát… drží líp tvar a jsou pevnější… kikko jsem musela žehlit ze všech stran, aby byly rovné a získaly čtvercový tvar… a jsou hrozně řídké, taková hadýrka :-/

• Citovat
  • Upravit
Zajdaa
9.9.13 13:07

Mám doma Libšťát ty extra, jsou sice drahé, ale lepší plenky jsme neměli. Drží tvar a dobře sají, není to ta průhledná levná plínka.

• Citovat
  • Upravit
99
25.1.14 15:34

Za mě jedině Libštát!… Jedny pro mě z nejhorších jsou Hybler - při vyprání se zdrcnou a jsou tvrdý jak nevím co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
25.1.14 17:29

Mam 10 ks techto plinek a pouzivam je na prebalovani na doma v kombinaci s kalhotkami FLIP a nejakymi vycpavkami. Zdaji se mi OK, tvar drzi, nitky nikde netrci. Mam taky 10 ks kikko (ty obycejne, ne bambus) a rekla bych, ze Libstatske jsou urcite lepsi, jsou hustsi a nehrubnou tolik. Kikko vypadaji po mnoha vypranich jako neprilis kvalitni hadr na podlahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.14 12:28

Klasicke tetra pleny

Moje zkusenost jako maminky i prodejce je nasledujici. Bohuzel se mi zda ze „ceske pleny“ uz nejsou kdovico. Stara Hybler plena a ty nove, to se fakt neda srovnat. Mam pleny od tchyne jeste po manzelovi ty jsou 38 let stare, pak ty ktere jsem kupovala na prvni dceru cca 10 let, posledni roky co mi chodi do obchodu, no uprime uz jsem prestala rozlisovat na „cechy“, „polsko“ a „cinu“, ale divam se hlavne na gramaz a vazbu. U posledni dcery /3 roky/ jsem pouzivala jen flanelky, vypadaji porad pekne, nejsou o moc drazsi a muzu je davat do susicky, coz je nejvetsi nevyhoda TETRA plen. Ty vetsinou v susicce susit nejde (zdrcnou se do mrizky)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
22.11.14 14:26

Jaké máte zkušenosti s LTZ extra pleny? A kde je kupujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí