Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
skoro bych se obávala, že problém nebude v tom alkoholu ale v bylince samotné - že nemohou děti, poradil by nějaký bylinkář nebo v té lékárně
Tak jsem se ptala v lékárně a v kontraindikacích nic nevyčetla.
No škoda, že se mi neozvala žádná co kojí a vyzkoušela lichořeřičnici, jednak se bojím to vyzkoušet.
Já ti nevím mám tu od Grešíka a tam píšou,že to fakt nemají kojící ženy a děti. Ono mě přijde,že v lékárnách o tom moc nevědí já od jistý doby to kupuju kde prodávají bylinky,tam otom aspon něco vědí..
AHoj,
ještě jsem dohledala, že na trhu jsou dva druhy lichořeřišnice a to z výluhu bylinek a pak z pupenů . Ukaždé je popis na co to doporučují brát. Já jsem měla lichořeřišnici z lékarny, ne od naděje,ale další bylinky jsem od Naděje kupovala.
Ale nepíší, jestli můžou kapičky používat děti, zkus vznést dotaz ![]()
Aha tak já narazila jen na ten výluh z bylinek,na pupeny jsem nenarazila
Ale koukala jsem,,co tam v nabídce mají ten medvědí česnek a to není taky marný,bych možná řekla,že je ještě lepší podle toho co tam píšou než ta Lichořeřišnice ![]()
Já tím trpím taky už od 11 let. Samozřejmě ven chodit paradně žádne dlouhé bundy jen same kratké věci v zimě, ale já pak po dvou letech na to doplatila. Na to asi nezapomenu ale strašné bolesti šla jsem na záchod pálení štípání řezání nevím ano jak to mam popsat. Šla jsem pak stím k lékaři a ležela jsem stím 2 tydny v nemocnici. A tet se choim lečit na neurologii. Nejhorsi je v zimě a to mám opakovaně. A tutu nemoc mám napořád
. Takže raději se teplé oblíkat než potom celý život trpět ![]()
Ahoj holky, koukám, že si lichořeřišnici pochavlujete, tak by nebylo od věci jí taky vyzkoušet. Jak je ošklivé počasí, tak většinu svého času trávím na záchodě
Možná, že by mi mohla pomoc, to bych byla ráda, nebaví mě totiž být co půl hodinku na záchodě
. Jen bych se chtěla zeptat, nedělala vám neplechu na antikoncepci, přece jen se uvádí jako přírodní antibiotikum a jak vím, tak některá antibiotika snižují její učinnost…
A jako kdyby byl čaj a byl by vhodný pro děti tak bych byla ráda páč malá taky pořád s něčím marodí