Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Takže - co tomu říkáte?
Nevolila jsem ho, ale smířila jsem se s demokratickým výběrem většiny.
Teď mám pocit, že vulgarismy použil proto, aby odvedl pozornost od daleko závažnějšího problému, a sice, že si lítá s Kelnerem v jeho letadle. Údajně proto, že je starý a potřebuje více spát (když kandidoval, říkal, že funkci zdravotně bez problému zvládne) a že druhý den bylo 28. a měl předávat vyznamenání svým kámošům (proč tedy jeho poradci program jeho cesty nenaplánovali jinak?).
Mám pocit, že za Nečase vládla Nagyová, teď zase vládnou jeho proruští kamarádi, protože už má mozek z alkoholu vychl… a ž vůbec to není politik, jaký to býval…
Co jsme si zvolili, to máme ![]()
Jen se divím, že jeho chování někoho překvapuje, chová se pořád stejně ![]()
Příspěvek upraven 04.11.14 v 11:25
Přijde tam někdo? Takových svolávání bylo…Bude to k něčemu? Těžko… Já ho nevolila, nemám ho v oblibě. Ten, kdo ho volil argumentuje tím, že je lidový, jako jeden z nás. Na můj vkus je lidový až až, alkoholiky nesnáším.
Nevěř všemu, co píší na novinkách ![]()
mmch pan Zeman pouze řekl pravdu sice poněkud vulgárně, ale pravdu a hov*no nebude smrdět méně, když ho nazveme hnědým bobečkem ![]()
A tak mě pan prezident pobavil. No tak řekl pravdu trochu drsněji, no
![]()
Taky jsem se s nim smirila, ale to co predvadi je ostuda. Volila jsem Karla, uz jen z toho duvodu, ze aspon je v zahranici uznavanej a nedelal by takovou ostudu. To co predvadi je vrchol vseho. Inteligentni a slusne vychovanej clovek, by mel umet vyjadrit svuj nazor i bez vulgarismu. Nerikam, ze obcas nemluvim sproste, ale ja jako obycejnej clovek si to muzu dovolit. Ale ve funkci prezidenta, je to nemyslitelny. Holt obraz ceskeho naroda. Jen by me zajimalo, jestli ti co ho volili jsou spokojeny
Devcata, ted uz se nikdo neprizna, ze ho volil, ale ja klidne jo. V prvnim kole jiny kandidat, ve vyberu mezi Kodlem a Milosem vyhralo mensi zlo. Kodl je za hranou vic nez Milos. Ovsem kdybych vedela, jak se bude nas pan prezident prezentovat zahy po zvoleni… asi bych k volbam nesla. Cim delsi dobu je v uradu, tim castejsi jsou jeho uklouznuti - chapu, ze je to starsi pan, ale odtud potud. Co ted predvedl uz byl temer vrchol. Uz bych ho nevolila. Utahl me na vareny nudli na par rozhovorech jeste jako duchodce z Vysociny, ale skutecny ciny jsou nekde uplne jinde.
Nemam ho rada, nevolila jsem ho. Pokud je naka moznost, jak ho sesadit z trunu, tak bych byla rada a podporila to
@eva333 Já mám z toho zase pocit, že právě tímto honem na čarodejnice odvádíme pozornost od skuečných problémů. Navíc se nikdo nepozastavuje (co se týká jeho projevu z Lán) nad obsahem sdělení, ale pouze nad jeho formou. Jako by ta 2 slova, i když uznávám že absolutně nevhodná z úst prezidenta, byla srovnatelná s vlastizradou a lidé ho teď chtějí svrhnout a chystají puč.
Mě pan Zeman není sympatický, na můj vkus moc lidový… Ale tahle uměle vyvolaná kauza, většinou novináři, mi přijde přitažená za vlasy.
Příspěvek upraven 04.11.14 v 11:32
@andulik8 píše:
Taky jsem se s nim smirila, ale to co predvadi je ostuda. Volila jsem Karla, uz jen z toho duvodu, ze aspon je v zahranici uznavanej a nedelal by takovou ostudu. To co predvadi je vrchol vseho. Inteligentni a slusne vychovanej clovek, by mel umet vyjadrit svuj nazor i bez vulgarismu. Nerikam, ze obcas nemluvim sproste, ale ja jako obycejnej clovek si to muzu dovolit. Ale ve funkci prezidenta, je to nemyslitelny. Holt obraz ceskeho naroda. Jen by me zajimalo, jestli ti co ho volili jsou spokojeny
Jak vidíš výše, jsou spokojení:-)
Já si myslím že to bylo cílené, i Pokorný řekl, že když ho chtěl utnout, měl evidentně připravenou odpověď.
Otázka zní - demonstrace, ale za co? Tohle chtěl - aby se demonstrovalo kvůli blbým vulgarismům a ne kvůli tomu, že je napojen na různé zájmové skupiny.
A opět se mu to daří, jako by lidi nedohlédli za obsah toho, co dělá.
@Bunny puella tobě opravdu nevadí, že člověk, který reprezentuje náš stát a tím pádem nás všechny mluví jako dlaždič? Já jsem ho nevolila a tohle mi vadí opravdu hodně.
@eva333 píše: … a ž vůbec to není politik, jaký to býval…
A jaký politik to býval? Pamatuju si, že ostudu v zahraničí svým netaktním přístupem dělal už jako premiér. Lidový dům byl díky němu neoficiálně překřtěný na „lihový.“ Opoziční smlouva nám „nadělila“ kmotry. Takže za mě žádné „už“. S demokratickým výběrem většiny jsem se nesmířila nikdy. Hlavně proto, že to byl výsledek naprosto nechutné a nedůstojné volební kampaně, na kterou bohužel spousta lidí slyšela.
Jestli má potřebu něco kritizovat do té míry, aby kvůli tomu před celým národem nadával jak dlaždič (neomlouvá ho nic), měl by si nejprve uvědomit, že na tom má sám lví podíl.
@Azeretereza píše:
Devcata, ted uz se nikdo neprizna, ze ho volil, ale ja klidne jo. V prvnim kole jiny kandidat, ve vyberu mezi Kodlem a Milosem vyhralo mensi zlo. Kodl je za hranou vic nez Milos. Ovsem kdybych vedela, jak se bude nas pan prezident prezentovat zahy po zvoleni… asi bych k volbam nesla. Cim delsi dobu je v uradu, tim castejsi jsou jeho uklouznuti - chapu, ze je to starsi pan, ale odtud potud. Co ted predvedl uz byl temer vrchol. Uz bych ho nevolila. Utahl me na vareny nudli na par rozhovorech jeste jako duchodce z Vysociny, ale skutecny ciny jsou nekde uplne jinde.
Vážím si toho, že někdo řekne, volil jsem ho, ale už bych to neudělal… kolik takových je? Mne přišel Karel jednoznačně lepší volba, jsem přesvědčena, že to byl Zeman s Klausem, kdo tu umožnili vznik tak korupcí prorostlého systému, ale je zcela legitimní, že někomu Karel nesedí.
Máš můj obdiv.