Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@annaei ja netuším, kdo bude kandidovat na budoucího prezidenta… Pokud jedním z nich bude zeman, on to jistě nebude…
@Bunny puella píše:
Jediný, čím mě pan prezident naštval, bylo vyznamenání pro Renče a Bílou…to jsem fakt nepochopila proč…hlavně toho Renče.
Přece protože ho podpořil ve volbách. Stejně jako Běloba.
@berusa.m Jestli si viděla dokument expremieři o Pithartovi, Klaus nerozhodoval ekonomicky( to je příliš dobrý ekonom, aby věděl, že rozhodl špatně),ale naprosto politicky. A jeho kuponová provatizace byla zlodějina na n
@MartinaIrena píše:
Přece protože ho podpořil ve volbách. Stejně jako Běloba.
upřímně, nemyslím si, že to byla jediná věc, proč by ho vyznamenal.
Ale tohle mě zarazilo a říkala jsem si, Miloši, Miloši, tys tomu dal. ![]()
@lllucie vidíš a to je přesně ono..protože nevěříš, že by něco v našem státě bylo možné a hledáš tam co tam není…fakt nepoškodil ![]()
@berusa.m píše:
Taky to je přece Klausova práce. Jeho oblíbená „neviditelná ruka trhu“ to umožnila, že pár prominentních osob tady ve skutečnosti vládne.
víš do ted´ jsem s tím, co jsi psala souhlasila, ale s tímto nesouhlasím…ono je to totiž přesně naopak…ta neviditelná ruka trhu tu nevládne, kdyby vládla nejsme tam kde jsme… naopak čím dál častěji je zde ta viditelná ruka státu o té z EU ani nemluvím a dotace sami o sobě radši no coment…absolutně demotivační…jsme samá nařízení a tabulky, drobní podnikatelé jsou zavaleni nařízeními, místo aby se podporovali, vůbec se nepodporuje podnikání tak, aby člověk mohl postupně vyrůst atd…
@Bunny puella Proč jinak to samé s tim v mikině ten zase měl nějaký dokument o Zemanovi
@annaei píše:
@lllucie Mě fakt nenapadá, kdo by to měl být.
me uz vubec ne…netuším…myslim, ze to bude opět překvapko…me se minule líbil mladý Dientsbier, ale přiznám se, ze ho ted nijak extra nesleduji…uvidime, kdo bude mit odvahu nebo ego jít do druhé přímé volby…
@brumdinka píše:
@lllucie vidíš a to je přesně ono..protože nevěříš, že by něco v našem státě bylo možné a hledáš tam co tam není…fakt nepoškodilvíš do ted´ jsem s tím, co jsi psala souhlasila, ale s tímto nesouhlasím…ono je to totiž přesně naopak…ta neviditelná ruka trhu tu nevládne, kdyby vládla nejsme tam kde jsme… naopak čím dál častěji je zde ta viditelná ruka státu o té z EU ani nemluvím a dotace sami o sobě radši no coment…absolutně demotivační…jsme samá nařízení a tabulky, drobní podnikatelé jsou zavaleni nařízeními, místo aby se podporovali, vůbec se nepodporuje podnikání tak, aby člověk mohl postupně vyrůst atd…
souhlasím.
@Bersaba píše:
@eva333 Jasně, chlastat může, jen o tom nemá lhát.
jo ještě jste zapomněly pan Havel taky hezky bumbal a kamarády také vyznamenával…byl jich plný hrad, ale to již není košer, že…
@annaei píše:
@lllucie Mě fakt nenapadá, kdo by to měl být.
@lllucie píše:
me uz vubec ne…netuším…myslim, ze to bude opět překvapko…me se minule líbil mladý Dientsbier, ale přiznám se, ze ho ted nijak extra nesleduji…uvidime, kdo bude mit odvahu nebo ego jít do druhé přímé volby…
Mě by se líbila Táňa Fisherová. Protože je dle mého názoru CHARAKTEROVĚ I POLITICKY naprosto rovná.
@brumdinka Na EU rádi schvaluje všechno, ale to jak se v čr dávají EU dotace je naše blbost. Mohlo nm to hodně pomoct, ale holt češi jsme češi tak to rozkradem. Vlastně i v EU sedí češi, ale moc toho nedělají
@Bunny puella píše:
bavíme se tu o vulgarismech. Za to chtějí Češi pomalu lynčovat. Nemyslím si, že by bral východní praktiky doslova. Těžko nás zavře do pracovních táborů a tak, že…o M. C. Putnovi nevím, nečetla jsem ohledně udělení nic, takže se nevyjádřím.
No, právě že nebavíme (se pouze o nich). Už v úvodním příspěvku je zmínka o tom, že tím chtěl jen odvést pozornost od závažnějších věcí, které v uplynulých dnech udělal. Osobně si nemyslím, že ta demonstrace je jen kvůli ho.nu, protože ačkoliv media si na tom smlsla (nic jiného se ani čekat nedalo) názory lidí na FB, v reálu nebo třeba i v téhle diskuzi dávají jasně najevo, že pokud byl jeho záměr opravdu zastírací, zas až tak úspěšný v tom nebyl, jen to ho*no ještě víc rozmáznul.
Pracovní tábory už jsou zbytečný zveličení. Přece nemůžete tolerovat všechno kromě absolutní diktatury? Za prve k ní takový přístup zpravidla vede a za druhé potom už je na nějaké diskutování pozdě.
Příspěvek upraven 04.11.14 v 12:25
@brumdinka píše:
@lllucie vidíš a to je přesně ono..protože nevěříš, že by něco v našem státě bylo možné a hledáš tam co tam není…fakt nepoškodil
Kdo rika, ze nevěřím, jen říkám, ze dle mého názoru demokracii zde mame…
az me poškodí, treba změním naroz…zatim me nepoškodila, tak přece nebudu názor měnit jen kvuli tomu, ze tys poškozena byla…ja to to neberu, nevnucuju ti svůj názor názor věc. A rada si nechám ten svuj:-)víš do ted´ jsem s tím, co jsi psala souhlasila, ale s tímto nesouhlasím…ono je to totiž přesně naopak…ta neviditelná ruka trhu tu nevládne, kdyby vládla nejsme tam kde jsme… naopak čím dál častěji je zde ta viditelná ruka státu o té z EU ani nemluvím a dotace sami o sobě radši no coment…absolutně demotivační…jsme samá nařízení a tabulky, drobní podnikatelé jsou zavaleni nařízeními, místo aby se podporovali, vůbec se nepodporuje podnikání tak, aby člověk mohl postupně vyrůst atd…
Jinak jsme tady především mámy od dětí a holky, řeknu Vám bez ohledu na politiku, je mi líto, že někomu nevadí, že hlava státu učí naše děti, že chlastat a mluvit jak dlaždič je normální. Copak vy nechcete, aby z Vašich dětí vyrostli slušný lidi?