Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@eva333 píše:
Já bych úplně nesouhlasila. Média ovládá babiš křenek, bakala atd. Na ukrajině kdysi přes média dokázali ovládnout prezidentské volby. Pokud je ministrem financí někdo, kdo ovládá největší celostátní deníky, není to dobré, protože nemůžeme věřit ničemu. Už z toho důvodu v politice být nemá.
Já médiím nevěřím. Přečtu, udělám si obrázek a pořád zvažuji, proč to ten který napsal, co je za tím a komu to co přinese.
Nezávislá média jsou hlídacím psem demokracie, ale my žádná taková už nemáme.
konečně něco s čím s tebou mohu souhlasit…jen pozor i tento web patří pabnu Babišovi ![]()
@Nabot jo to máš pravdu to by sotva proběhla, nebyl tak masově rozšířen internet…v ČR nebyl vůbec…menší detail, že
navíc si zapomněla, že on tam jel kvůli obchodu né lidským právům, takže je logické to co řekl at´se to někomu líbí nebo ne…
@Anielka píše:
@eva333 Porad si tu muzeme psat, co chceme a cist, co chceme.. to uz je na nas, jestli cteme noviny od mafry nebo ne.Ja ale zastancem demokracie nejsem, ale vim, ze se mnou asi moc lidi souhlasit nebude.Ja si nemyslim, ze tady jsou lidi svepravni.. nejsme Svycarsko a dlouho nebudeme, takze ja jsem odpurcem primych voleb, referend a dalsich voleb… Omezila bych na minimum.
![]()
s tím též souhlasím přímá demoktracie typu co protlačuje pan Okamura by byla neštěstím..ono se totiž zapomíná na to, že i toho Hitlera si lidé zvolili sami!!!
@brumdinka Protože lidi měli hlad a Hitler jim slíbil jídlo. To mu se nedivim. I v čechách by půlka lidi mělo být sebráno hlasovací právo
@B EL Ten tam byl obchodně za firmu Delta Capital. Tu vlastní stejný člověk jako Neograph, která zase figuruje v Rittigově kauze. A jsme zase u tech kmotrů, které Zeman pomohl vytvořit a teď proti nim jako „prezident dolních deseti milionů“ jakože naoko bojuje. ![]()
edit: Pardon, ne tisíc, ale milionů…
Příspěvek upraven 04.11.14 v 13:33
@annaei píše:
@brumdinka Protože lidi měli hlad a Hitler jim slíbil jídlo. To mu se nedivim. I v čechách by půlka lidi mělo být sebráno hlasovací právo
no právě, protože tehdejší politici to dovedli tam kam dovedli a bohužel, jak to tak pozoruju dnešní situace ve světě má podobné paralely ![]()
@brumdinka VE světě se to těžko hodnotí, protože neznáme vechny souvislosti
@brumdinka píše:@Nabot jo to máš pravdu to by sotva proběhla, nebyl tak masově rozšířen internet…v ČR nebyl vůbec…menší detail, ženavíc si zapomněla, že on tam jel kvůli obchodu né lidským právům, takže je logické to co řekl at´se to někomu líbí nebo ne…
Nepřekrucuj, to není žádný detail (zvlášť když jsem zmínila tu novodobou Čínu), tak si to mohli říct v hospodě…teda, nemohli.
Důvod cesty je mi známý, ale „logické“ mi jeho chování nepřijde. Vypočítavé, prospěchářské, cynicky pragmatické…ale „logiku“ to nemá, protože (ač mě to nebaví opakovat, ale zjevně je to potřeba), Zeman nemá obchod v popisu práce, takže kvůli tomu nikomu do zadku lozit nemusí. Naopak musí respektovat fakt, že byl zvolený v demokratických volbách a jeho úkolem je reprezentovat svobodné občany, kteří mu tímto způsobem tu funkci dali. Těmi výroky si tím faktem utírá zadek. Mně je o princip. O co jde tobě, nad tím pořád marně dumám. V jednu chvíli tu vzdycháš nad tím, jak to mají malí podnikatelé těžké a hned na to obhajuješ fakt, že prezident leze do zadku Číňanům (levná procovní síla, která ničí konkurenceschopnost místních výrobců) kvůli lidem jako je Kellner (miliardář, co si politiky kupuje tím, že jim dělá aerotaxík).
@annaei souhlasím - jen jsem nedávno četla zajímavý článek na toto téma a tam těch paralel bylo vypsáno docela dost…
zas jsem se tu zasekla, tak přeji hezký den - bylo to s vámi fajn ![]()
@Nabot tak ted´ tu evidentně překrucuješ ty…ještě mi napiš, že ti jde o vyšší princip
… to že rozvíjí obchod v Číně není nic špatného, naopak - špatné bylo, že se po 90.roce všechny východní trhy kvapem opustily, což mimo jiné zlikvidovalo třeba textilní průmysl nebo cukrovary atpod…Čína je neskutečně velký trh pro naše exportéry to ti nedošlo
![]()
p. s. a pan Kellner opravdu nemá potřebu si někoho kupovat a pana Zemana už vůbec ne, to už je až směšné ![]()
@brumdinka píše:
tak ted´ tu evidentně překrucuješ ty…ještě mi napiš, že ti jde o vyšší princip…
Co přesně evidentně překrucuju a proč by mi mělo jít o nějaký „vyšší princip“?
@brumdinka píše:
to že rozvíjí obchod v Číně není nic špatného, naopak - špatné bylo, že se po 90.roce všechny východní trhy kvapem opustily, což mimo jiné zlikvidovalo třeba textilní průmysl nebo cukrovary atpod…Čína je neskutečně velký trh pro naše exportéry to ti nedošlo![]()
Za prve, Čína není východní trh, na který jsme před revolucí vyváželi. Čína je výrobce a exportér pro západ. Textilní průmysl likviduje právě fast fashion, která se šije v Asii.
Za druhé, do Ruska se nepřestalo vyvážet proto, že bychom chtěli, ale proto, že o ty výrobky oni už neměli zájem. Třeba Kara obchodovala s s bývalými zeměmi SSSR ještě na konci devadesátých let, než zájem opadl úplně a z původního velkovýrobce dneska zbylo už jen logo, pod kterým se prodávaj výrobky z Číny.
Český export do Číny? A copak pro ně tedy budeme vyrábět? Drahý dřevěný a kovový hračky? A za odměnu nám sem můžou dál valit umělohmotnej šunt…
@brumdinka píše:
p. s. a pan Kellner opravdu nemá potřebu si někoho kupovat a pana Zemana už vůbec ne, to už je až směšné
Ovšemže ne, oba jsou křišťálově čistí.
Ty ho znáš nebo mu děláš tiskovou mluvčí? (To abych pochopila, v čem je tvá obhajoba míň směšná než můj komentář…)Osobně nemám tušení, co má nebo nemá Kellner potřebu dělat, já hodnotím jen to, co reálně dělá.
@brumdinka píše:
p. s. a pan Kellner opravdu nemá potřebu si někoho kupovat a pana Zemana už vůbec ne, to už je až směšné
On si ho nekupuje, on ho jen pase.
@brumdinka píše:
@lllucie čemu nerozumíš, prostě stejně jako @Bunny puella si myslím, že by byla mnnohem horší prezidentka pro naši zemi než pan Zeman a nejen kvůli těm potratům, ale i jiným věcem, které veřejně prezentovala…
Naprosto nesouhlasím. Myslím, že naši zemi by nerozkrádala. Oproti jiným.
@brumdinka píše:
@Anielka to je možné, na jednu věc lze použít spoustu slov…to ovšem neznamená, že je jiná - stejně jako s vulgarismy pana Zemana, jak jsem psala na začátku to, že řekneme o hov*nu, že je to malý hnědý bobeček neznamená, že smrdí méně…
A jak by se Ti líbilo, kdyby slova jako ku.da, kur. a a zkur. ený používali např. učitelé tvých dětí? Vždyť přece tak mohou mluvit taky, když tak mluví hlava státu. ![]()