Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bunny puella V pořádku. Věc názoru. Vulgarismy jsou ovšem jen špička ledovce. Co třeba výrok, že se chce o Číňanů učit, jak „stabilizovat“ společnost? Také pobavilo?
Nebo odmítnutí udělit profesuru Martinu C. Putnovi kvůli tomu, že je to gay a ve volbách podporoval protistranu. To je taky k popukání…
Nevím, zda problém není hlubší - to, co by nám mělo vadit (kouření, alkoholismus, chování nejvyššího ústavního činitele…) nám nevadí a jsme k němu tolerantní. Je přece prča, že mluví prezident vulgárně, tedy stejně jako my. Máme pocit, že on není lepší než my a my nejsme horší než pan prezident.
To, co by nám vadit nemělo, tam jsme netolerantní až xenofobní.
Je to dědictví minulosti, kdy se komunistům totálně podařilo rozložit elementární pravidla slušnosti a jakési úrovně morálky.
@Nabot píše:
@Bunny puella V pořádku. Věc názoru. Vulgarismy jsou ovšem jen špička ledovce. Co třeba výrok, že se chce o Číňanů učit, jak „stabilizovat“ společnost? Také pobavilo?Nebo odmítnutí udělit profesuru Martinu C. Putnovi kvůli tomu, že je to gay a ve volbách podporoval protistranu. To je taky k popukání…
Ano, to píšeš přesně, mám čím dál tím víc pocit, že my prostě máme nějaké zvrácené hranice toho, co by nám vadit MĚLO a co naopak NEMĚLO.
My jsme z nej doma neskutecne otraveni uz od jeho zvoleni. Je to nevychovanej ozrala. Mam celkem rada kontroverzni osobnosti a politiky, ale pro hlavu statu se to proste nehodi. To, ze rekl par sprostych slov je asi to nejmensi co by mi vadilo.
Zemana jsem taky volila
..a ohledně těch slov, nedramatizovala bych to..v novoročním projevu to nebylo
a nechtěla bych slyšet jak se politici baví ve sněmovně
..lidi se nudí, by si měli všímat obsahu zpráv než slovům, včera o tom mluvili na ČT24..každý člověk si to přebere jinak, nelze se zavděčit všem ![]()
Příspěvek upraven 04.11.14 v 11:59
@Bananas píše:
Jako když už jsme u Karla, vy, holky, můžete spát v práci. Já teda nemohla a nevím o nikom, kdo by mohl. A ještě ho za to spaní platíme.
Nebo vám nikomu nevadilo, když Topolánek v práci ukazoval Kalouskovi, že je jednička? A ještě z toho měli všichni srandu…
A ty můžeš přijít do práce opilá, pokud bys tedy pracovala jako ústavní činitel, a potácet se před kamerami u korunovačních klenotů?
Popravde mne prijde smutne, ze se resi, ze Zeman letel letadlem PPF nebo ze byl sprosty, ale uz se neresi, co v Cine prohlasil.. a jakyho kaspara ze sebe udelal v ramci jednani o Ukrajine. Ale to je dost typicke. ![]()
Ani mne to nerozcililo, daleko vic mi vadi u nej jine veci.
@Nabot mícháš hrušky s jabkama… např. to že letěl z Číny soukromým letadlem není nic proti ničemu - apriori tam jel na obchodní cestu tzn. rozvíjet obchodní vztahy našich podnikatelů (včetně pana Kellnera) směrem na tamější trh…naopak bys měla být ráda, že tímto krokem ušetřil peníze daňových poplatníků za státní letadlo…
A napíšu to i sem
Mě dostává, jak je z toho takový haló, každej děsnej puritán najednou a pohoršenej do desátýho kolena, ale že nadává každej druhej a obzvláště politici jsou prasata a hlavně pravicový, a co tu napáchali oni, to najednou nikdo ani necekne, ale na poplatky si taky stěžujete co, ale že prezident řekne narovinu pravdu bez servítek a lží kolem, to je velkej problém… a já jsem za Zemana ráda, daleko lepší něž nějaký ochrápaný, ublížený rakouský knížátko ![]()
@brumdinka píše:
@lllucie no zas takovou demokracii, jak si myslíš tu rozhodně nemáme
ja ji mam:-) co konkrétně my, obyčejní lide mame nedemokratické?
@Anielka píše:
Popravde mne prijde smutne, ze se resi, ze Zeman letel letadlem PPF nebo ze byl sprosty, ale uz se neresi, co v Cine prohlasil.. a jakyho kaspara ze sebe udelal v ramci jednani o Ukrajine. Ale to je dost typicke.Ani mne to nerozcililo, daleko vic mi vadi u nej jine veci.
Máš naprostou pravdu, všechno jsem jen nezmiňovala.
Mne vadí i to, že Putnu, který je opravdu bedna, nejmenuje profesorem, protože ho kritizoval, a kamarádíčky, kteří mu pomohli u voleb, vyznamenává. Fraška
@eva333 píše:
Já si prostě myslím že tohle byl jeho kalkul - řekne pár vulgarismů, všichni to budou řešit a zapadnou daleko zásadnější věci - létání s kelnerem, vyznamenávání kámošů atd.
Mám úplně stejný názor.
A ano, volila jsem ho, a ne, už bych to neudělala. Nejen kvůli téhle poslední kauze, ale protože vede zemi někam, kde se mi to fakt nelíbí. V tom mě zklamal velmi.
I kdyby v neděli mluvil spisovně jako pastor, tak mi z toho stejně bylo špatně.
@misule89 píše:
A napíšu to i semMě dostává, jak je z toho takový haló, každej děsnej puritán najednou a pohoršenej do desátýho kolena, ale že nadává každej druhej a obzvláště politici jsou prasata a hlavně pravicový, a co tu napáchali oni, to najednou nikdo ani necekne, ale na poplatky si taky stěžujete co, ale že prezident řekne narovinu pravdu bez servítek a lží kolem, to je velkej problém… a já jsem za Zemana ráda, daleko lepší něž nějaký ochrápaný, ublížený rakouský knížátko
Ty budeš taky z těch chytřejších…
@eva333 samozřejmě nemůžu, ale není jediný, kdo měl „virózu“, vzpomeňme na pana Kalouska svého času ![]()
@Bananas píše:
@eva333 samozřejmě nemůžu, ale není jediný, kdo měl „virózu“, vzpomeňme na pana Kalouska svého času
Ten se žádnou virózou neoháněl, řekl, že byl opilý a omluvil se.