Lidé svolávají demonstrace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1342
4.11.14 12:05
@eva333 píše:
Máš naprostou pravdu, všechno jsem jen nezmiňovala.
Mne vadí i to, že Putnu, který je opravdu bedna, nejmenuje profesorem, protože ho kritizoval, a kamarádíčky, kteří mu pomohli u voleb, vyznamenává. Fraška

jasne, vadit nam tohle vsechno muže, ale nic s tim neuděláme…taková demonstrace jako byla v '89 uz tady nikdy nebude…lidi uz na to nemají odvahu…ani ja ji nemam, klidne to přiznám.
Ted je zbývá příště zvolit lépe:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
4.11.14 12:06

@eva333 Tak obecně češi a dodržovaní pravidel moc dohromady nejde. I když já se nepovažuji za nějakého extremního vyčuránka. Tak vidim, že mam v hlavě, když je pravidlo, co se mi elíbí tak vymyšlím jak to obejít.
Mam občas pocit, že v čr obecně platí, kdo okrade autoritu je vítěz přitom často okradáme sebe samy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661

@eva333 Jasně, chlastat může, jen o tom nemá lhát. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11

@Bersaba Ano presne tak, skvele odvedl pozornost od 28.rijna.. od Ciny. A vsichni se na to chytli.

• Citovat
  • Upravit
4611
4.11.14 12:08
@eva333 píše:
Ty budeš taky z těch chytřejších…

No promiň, jasně, každá tady máme jiný názor, každá se zastává někoho jiného, ale proto, že s tebou někdo nesouhlasí, nebudu toto o někom psát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123

@lllucie mě třeba kvůli mému názoru vyhodili z práce… stačí

ono tu je všechno možné, ale demokracie to opravdu není… spíše jak zmínil pan Klaus v nedávném rozhovoru pro Mladou Frontu blížíme se k oligarchii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
@eva333 píše:
Ty budeš taky z těch chytřejších…

proc hned urážky na druhého? Vzdyt takhle se chova i pan prezident, kterého tady probirame…též urazí koho muze…snižujeme se na jeho úroveň???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
4.11.14 12:10

@lllucie Koho chceš zvolit to je na defenestraci všech poslanců a prezidenta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25126
4.11.14 12:11
@LenkaN26 píše:
@Bunny puella tobě opravdu nevadí, že člověk, který reprezentuje náš stát a tím pádem nás všechny mluví jako dlaždič? Já jsem ho nevolila a tohle mi vadí opravdu hodně.

Když už se budu bavit čistě na reprezentativní úrovni, tak si myslím, že jsme příliš malý státeček na to, abychom byli naprosto soběstační. A myslím si, že podobné excesy nám určitě nepřispějí k tomu, že by se začaly hrnout např. dotace z EU. Nikdy u žádného prezidenta, co svět světem stojí, jsem neslyšela o takovém vyjadřování. Vy ostatní jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
4.11.14 12:12
@brumdinka píše:
@Nabot mícháš hrušky s jabkama… např. to že letěl z Číny soukromým letadlem není nic proti ničemu - apriori tam jel na obchodní cestu tzn. rozvíjet obchodní vztahy našich podnikatelů (včetně pana Kellnera) směrem na tamější trh

Tak konkrétně já jsem to letadlo nezmínila, takže ačkoliv ani mě tohle „gesto“ netěší, nic tím rozhodně nemíchám. Já jsem zmínila způsob, jakým tam ty obchodní vztahy rozvíjel, což byl způsob, jaký si demokraticky zvolený prezident nesmí dovolit. Je potřeba nezapomínat na to, že jeho role je reprezentativní, prezident nemá v popisu práce vést obchody. A já jeho chování a výroky považuju za ostudné…tudíž jsem s jeho způsobem reprezentování nespokojená…a tudíž mlůuvím k tématu a žádné hrušky s jabkama nemíchám. Všechno to spolu souvicí.

@brumdinka píše: …naopak bys měla být ráda, že tímto krokem ušetřil peníze daňových poplatníků za státní letadlo…

Nejsem tak přízemní, abych se radovala kvůli každý ušetřený tisícovce a milostive přecházela všechno ostatní.

Příspěvek upraven 04.11.14 v 12:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11

@brumdinka demokracie je ale forma vlady, se svobodou to az tolik spojitost nema

Protoze at je to, jak je.. demokracie je vetsinou vetsinova vlada.

• Citovat
  • Upravit
5185
@brumdinka píše:
@lllucie mě třeba kvůli mému názoru vyhodili z práce… stačíono tu je všechno možné, ale demokracie to opravdu není… spíše jak zmínil pan Klaus v nedávném rozhovoru pro Mladou Frontu blížíme se k oligarchii…

Taky to je přece Klausova práce. Jeho oblíbená „neviditelná ruka trhu“ to umožnila, že pár prominentních osob tady ve skutečnosti vládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25126
@Anielka píše:
@Bersaba Ano presne tak, skvele odvedl pozornost od 28.rijna.. od Ciny. A vsichni se na to chytli.

To mě přesně napadlo jako první. Čína! Soukromé letadlo šedé eminence naší ekonomiky, která tahá za finanční nitky a rozhoduje o penězích každého z nás!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
@brumdinka píše:
@lllucie mě třeba kvůli mému názoru vyhodili z práce… stačíono tu je všechno možné, ale demokracie to opravdu není… spíše jak zmínil pan Klaus v nedávném rozhovoru pro Mladou Frontu blížíme se k oligarchii…

Jsi si jista, ze tvuj názor byl jediný správný??? Treba by poškodil firmu…co ja vim…jen dávám příklad…o tomhle demokracie podle me neni…mohu si říkat svůj názor, ale musim za nej nést následky…jak pozitivni, tak negativni…ale nikdo me za me názory nebude zavírat na pankrac, nebude me mučit, nezakaze memu decku studovat…takto ja vnímám demokracii..a opravdu se nechci hádat, je to muj názor!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
4.11.14 12:13
@Nabot píše:
@Bunny puella V pořádku. Věc názoru. Vulgarismy jsou ovšem jen špička ledovce. Co třeba výrok, že se chce o Číňanů učit, jak „stabilizovat“ společnost? Také pobavilo? :) Nebo odmítnutí udělit profesuru Martinu C. Putnovi kvůli tomu, že je to gay a ve volbách podporoval protistranu. To je taky k popukání…

bavíme se tu o vulgarismech. Za to chtějí Češi pomalu lynčovat. Nemyslím si, že by bral východní praktiky doslova. Těžko nás zavře do pracovních táborů a tak, že…o M. C. Putnovi nevím, nečetla jsem ohledně udělení nic, takže se nevyjádřím.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová