Lidé svolávají demonstrace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25123
4.11.14 12:35

@annaei nemyslím… ostuda je spíš to, že si necháme od EU vše nařizovat, kam se hrabe RVHP… žádná změna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
4.11.14 12:37

@lllucie čemu nerozumíš, prostě stejně jako @Bunny puella si myslím, že by byla mnnohem horší prezidentka pro naši zemi než pan Zeman a nejen kvůli těm potratům, ale i jiným věcem, které veřejně prezentovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
4.11.14 12:38
@brumdinka píše:
@lllucie demokracie opravdu vypadá jinak :kytka:

mam chut
napsat ano pane diktátore:-)
Dokážeš respektovat, ze ma nekdo jiný názor nez ty a nenutit mu ten tvuj? Dle tveho jediný spravny???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
4.11.14 12:38

Mela jsem to ehm poteseni nahlednout do „kazdodenni“ politiky, diky vztahu s jednim muzem a muzu vam rict, ze uplne jedno jestli modri uz vedi, nebo oranzovy zrovna drzi kormidlo. Z toho, co mi obcas vypravel, mi bylo opravdu smutno. Jedinym resenim by snad byla jednosmerna jizdenka na Sibir i s celou vladou i hradem. Tak klidne svolavejte demostrace ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
4.11.14 12:39

@lllucie já ti ale vůbec nic nenutím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
4.11.14 12:39

@brumdinka 90 procent, co je v českých medii o EU je nesmysl. EU nám se snaží věci sjednotit, ale na těch dsikuzích, jak se to stane se podílíme taky. V dnešní době nejde, aby čr hrála nějakou významnou roli ve světové ekonomice a proto je ta nutnost sjednocení. Taky EU nefunguje bezchybně, ale spoustě státum pomohla zvýšit životní urověn.
A změna je velká, že mi se na těch rozhodnutí podílíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
4.11.14 12:40
@MartinaIrena píše:
Jinak jsme tady především mámy od dětí a holky, řeknu Vám bez ohledu na politiku, je mi líto, že někomu nevadí, že hlava státu učí naše děti, že chlastat a mluvit jak dlaždič je normální. Copak vy nechcete, aby z Vašich dětí vyrostli slušný lidi?

Souhlasím. Už jen to ospravedlnění: „Já teď řeknu veřejně ho.no, protože Karel taky pořád říká ho.no.“…to je přesně chování, které chceme svoje děti už ve školkovém věku odnaučit. :roll:

Patrně to souvisí s tou zmíněnou devalvací morálky. Hele, soused krade…tak to já můžu taky a aspoň budeme mít stejně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5454
4.11.14 12:41
@eva333 píše:
Ty budeš taky z těch chytřejších…

ano očividně budu z těch chytřejších než volit ochrapu a ty budeš očividně taky dost chytrá, když tvůj argument je urážka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
4.11.14 12:41

Ja hlavne nechapu, proc se Zeman porad pomeruje s KS. Je KS snad prezident? Odmita se omluvit, ze to KS taky rika.. to je fakt argument. :roll: Asi jako z materske skolky.

• Citovat
  • Upravit
25123
4.11.14 12:42

@annaei to se snažilo SSSR také sjednotit věci :)…promiň ale nemyslím si, že zrovna toto je ku prospěchu naší zemi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
4.11.14 12:42

@brumdinka pravda, jen me neustále presvedcujes, ze demokracie vypada jinak…s Fisherovou to samy… Jeste nic nepredvedla a uz se ji pro jistotu vysmejes…ale vzdyt je to jedno. Kazdy jsme nejaky…jen stesti, ze doba kdy jsme museli prikyvovat jednomu, je uz za námi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
4.11.14 12:43
@Inam píše:
Tohle nechápu, jak můžeš takhle uřážet někoho jiného, jen proto, že má jiný názor než ty. Přece neznamená, že ty co volili Schwanzenberka jsou inteligentní a ty co volili Zemana jsou hlupáci. [/cit
@Janha píše:
Kdyz dojdou argumenty, prijde na radu urazeni. Tak nevim, ktera z vas je chytrejsi :mrgreen:

To nebylo o argumentech, ale o způsobu vyjádření…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
4.11.14 12:44

@brumdinka Prosimte zjisti si, co znamena demokracie. To je forma vlady. Porad to tu pouzivas, ale podle mne to zamenujes za svobodu a lidska prava.

• Citovat
  • Upravit
25123
4.11.14 12:45

@lllucie paní Fišerová toho veřejně předvedla víc než dost, to jen tak mmchodem..a nevysmála jsem se jí, pouze jsem konstatovala, že s ní bychom to nevyhráli…totéž s tím, že demokracie opravdu vypadá jinak - pouze konstatování, ale pro mě za mě si dál mysli, že tě přesvědčuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
4.11.14 12:45
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky