Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@debra.morgan píše:
to ráda dám, ale až tak ve středu v noci nebo ve čtvrtek, mám ještě dvě zkoušky, zítra a ve středu, zase (já aktivní kravka)![]()
to bude dobrý! Zvládneš to! Před Vánocemi jsou na sebe lidé vlídnější!
@cecetka píše:
@Nimie @Yasminn Vyzkousejte a pak napiste. Uvidite, ze vas vysledek prekvapiSe skrobem mam i recept na bezlepkovou piskotovou roladu. Nadychane testicko
A kde se ta ingredience shání? ![]()
@Nimie píše:
A kde se ta ingredience shání?
Solamyl??? V kazdych potravinach ![]()
Jo taaaak, ty mas na mysli pouhy preklep v pismenku ![]()
@cecetka píše:
Solamyl??? V kazdych potravinachJo taaaak, ty mas na mysli pouhy preklep v pismenku
No ale sakra dobrý překlep
![]()
@Burj Chalifa píše:
Holky, dejte pak vědět, jak Vám s tím mikrotenem šlo!
dám
těsto mám už v lednici. Dnes to už nezvládnu, dělala jsem pracny a do toho mi tady malej brečí, rostou mu zuby
Tak snad zítra. Dám pak vědět. Kurnik, že mě to nenapadlo samotnou dát ho i dospod
Jsem si říkala, že má silikonový vál… ![]()
@Yasminn píše:
dámtěsto mám už v lednici. Dnes to už nezvládnu, dělala jsem pracny a do toho mi tady malej brečí, rostou mu zuby
Tak snad zítra. Dám pak vědět. Kurnik, že mě to nenapadlo samotnou dát ho i dospod
![]()
![]()
Jsem si říkala, že má silikonový vál…
Holky, normálně jsem napnutá jak luk, jak to Vaše linecký dopadne ![]()
Tak já mam linecké upečené, pokud Vali usne v dobrý čas tak se možná vrhnu do slepování, alespoň část a upekla jsme i košíčky a ty budu plnit nejspíš v sobotu ![]()
Dnes jsem pekla linecké košíčky s ořechovou náplní, polité čokoládou, posypané oříšky. Dělala jsem ty mini papírové košíčky (takové ty jak se vkládá pralinka), takže docela piplačka
![]()
@Burj Chalifa tak hlásím, že už vykrajuju a je to pecka!!!
Moc díky za tip!!
Dělám těsto stejné jako vždy a světe div se, ta mrcha fakt nelepí, dala jsem sáček i pod těsto a je to bomba!
Jen se divim, že mě to nenapadlo
![]()
Ještě jednou moc díky
první rok co se s lineckým nerozčiluju
Jde to fakt rychle a navíc žádné podsypávání ![]()
@Yasminn píše:
@Burj Chalifa tak hlásím, že už vykrajuju a je to pecka!!!![]()
![]()
Moc díky za tip!!
![]()
Dělám těsto stejné jako vždy a světe div se, ta mrcha fakt nelepí, dala jsem sáček i pod těsto a je to bomba!
![]()
Jen se divim, že mě to nenapadlo
![]()
![]()
Ještě jednou moc díkyprvní rok co se s lineckým nerozčiluju
Jde to fakt rychle a navíc žádné podsypávání
Jé, to mám radost, gratuluju!
juchůůůů! ![]()
@Burj Chalifa tak podávám hlášení ![]()
Linecký testo super pomer 3:2:1 plus dva žloutky,
Linku jsem si setřela mokrou houbičkou, utřela utěrkou a na to dala folii, hezky se na tu vlhkou linku přichytla a ani se nehla, nejdriv me napadlo obalit do folie valaček, šlo to v pohodě a pak jsem zkusila na to testo dat z vrchu folii, jak jsi poradila a taky dobry
měla jsem tmavy a svetly linecky, takže pokusu bylo dost
tim, že jsem nemusela podsypavat a nepridavala tak mouku do testa, tak se vubec netrhalo a i zbytk sly zpracovat az do konce…
takze za mě super! pak jsem zjistila, že se mi letos povedlo upect 9 druhu cukrovi
(planovala jsem tak 5) ![]()
p. s. a zkoušky za B a C
musim se pochlubit ![]()