Lipánek v 8 měsících

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15321
7.6.23 21:35
@Dollorres píše:
Já tomu rozumím. Já mám taky v kategorii “jogurt” všechny kelímky. :mrgreen:

Já to chápu, tyhle výrobky vůbec nejim od jogurtu po tvarohy, pudink nic. Když jsem chtěla začít kupovat dceři, taky jsem tápala :D Naštěstí nebo bohužel, je po mě a žádný jogurt ji nechutna do teď. Řekla bych, ze dítěti půl lipanku určitě neublíži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
8.6.23 07:54
@Karolína1123 píše:
Dobrý den maminky,
Podobná diskuze tu je, ale stará a chci vědět více vašich zkušeností.
Doktorka nám řekla, ať už jíme jogurty, nějaký tučný atd.. tak já jí dneska koupila lipanka 🤦 tvarohovýho, s méně cukrem, dala jsem ji asi čtvrtku jogurtu a teď tu čtu, jak to nesmí 🤦 jsem asi blbá, ale nestane se jí teda nic? Když je ještě brzy na takový věci? Díky za odpověď.

Nic se jí nestane, v klidu… :hug: Alenpro příště zrovna toto bych ji nedávala, byť pisou s méně cukrem, přesto i tak je ho tam šíleně moc. Zkus čistý bílý jogurt, je to zdravější a dětem většinou chutná (jelikož neznají tu jinou sladkou chut). :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7475
8.6.23 07:57
@Karolína1123 píše:
Dobrý den maminky,
Podobná diskuze tu je, ale stará a chci vědět více vašich zkušeností.
Doktorka nám řekla, ať už jíme jogurty, nějaký tučný atd.. tak já jí dneska koupila lipanka 🤦 tvarohovýho, s méně cukrem, dala jsem ji asi čtvrtku jogurtu a teď tu čtu, jak to nesmí 🤦 jsem asi blbá, ale nestane se jí teda nic? Když je ještě brzy na takový věci? Díky za odpověď.

Jednorázově se ji fakt nic nestane. Ale na takové sladké blbosti jak kašli. Do roka jen bílý jogurt. A potom od roka můžeš udělat domácí pribinák bez cukru. Je to fakt zbytečné tolik cukru. A fakt není s mín cukrem…je to prostě sladké a zbytečně hodně. Dcera začala lipánka jíst někdy kolem tří let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22934
9.6.23 10:32

@Karolína1123 tam jde hlavně o to, že má v sobě moc bílkovin, zatím určitě nedávat. Světové zdravotnické organizace WHO doporučují pro kojence od 6 do 12 měsíců 1,1 – 1,2 g bílkovin/ kg/ den.
Lipánek má 7,4g ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko