Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky,mate nekdo zkusenost s tumesentni nebo jak se to pise
liposukci dvojitte brady? Muzete mi doporucit nejakou kliniku? a kolik to stoji? jsem z Prahy
a musela bych to pak nosit dlouho stazene?dekuju ![]()
ja jsem prave nekde na netu cetla ze to stoji i treba jen 5500kc do toho bych asi sla
ale pritel by mne zabil..ale to nevadi ![]()
Mě by mnažel taky zabil. Ale říkám si, že po porodu do toho jdu. Samozřejmě až zhubnu a doufám, že budu papat s mírou, jinak by to asi nemělo smysl.
devcata, tak to manzelum nerikejte, ja se chystam na lifting, ale jen ten IPL a rekla jsem, ze jdu na kosmetiku, stejne tomu kulovy rozumi, na obliceji nejake zmeny budou, takze tak ![]()
ja prave mam jeste min kilo nez v lete ale bradu mam nejvetsi v mem zivote! jsem uplne vyrizena z toho a fakt se stydim! v lete se vdavam a nemuzu mit na fotkach takovou hruzu
tak at uz sakra nekdo napise
![]()
Anonymní píše:
devcata, tak to manzelum nerikejte, ja se chystam na lifting, ale jen ten IPL a rekla jsem, ze jdu na kosmetiku, stejne tomu kulovy rozumi, na obliceji nejake zmeny budou, takze tak
jajsem si rikala zemu to nereknu
ale jen nevim jestli to bnudu muset nosit stazene
potrebuju chodit do prace,delam servirku,tak to by asi nebvylo ono
a podle mne by to stejne doma poznal,porad s tim vyhrozuju ale on si jen tuka na celo ![]()
jaja84 píše:Jestli jsi nepřibrala a narostla ti druhá brada, tak to může být i něco se štítnou žlázou..
ja prave mam jeste min kilo nez v lete ale bradu mam nejvetsi v mem zivote! jsem uplne vyrizena z toho a fakt se stydim! v lete se vdavam a nemuzu mit na fotkach takovou hruzutak at uz sakra nekdo napise
![]()
A neznáte nějakou jinou metodu, jak se zbavit druhé brady? Třeba cvičení? Jsem půl roku po porodu, všechna kila dole, zůstal mi jenom podbradek. Co na tom,že se vejdu do kalhot jako v osmnácti, když obličej vypadá na 40. Je to bída.
http://www.dermitage.cz/…cni-pristroj toto jsem našla, zní to dobře, ještě musím najít ceny…