Liposukce podbradku

6792
10.2.12 14:14

Liposukce podbradku

Ahoj holky,mate nekdo zkusenost s tumesentni nebo jak se to pise :oops: liposukci dvojitte brady? Muzete mi doporucit nejakou kliniku? a kolik to stoji? jsem z Prahy :mavam: a musela bych to pak nosit dlouho stazene?dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Holma
10.2.12 14:15

Já to chci taky vědět :-)))

• Citovat
  • Upravit
6792
10.2.12 14:21
Holma píše:
Já to chci taky vědět :-)))
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
10.2.12 14:24

ja jsem prave nekde na netu cetla ze to stoji i treba jen 5500kc do toho bych asi sla :lol: ale pritel by mne zabil..ale to nevadi 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
10.2.12 14:44

Mě by mnažel taky zabil. Ale říkám si, že po porodu do toho jdu. Samozřejmě až zhubnu a doufám, že budu papat s mírou, jinak by to asi nemělo smysl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.12 14:46

devcata, tak to manzelum nerikejte, ja se chystam na lifting, ale jen ten IPL a rekla jsem, ze jdu na kosmetiku, stejne tomu kulovy rozumi, na obliceji nejake zmeny budou, takze tak :)

• Citovat
  • Upravit
6792
10.2.12 14:49

ja prave mam jeste min kilo nez v lete ale bradu mam nejvetsi v mem zivote! jsem uplne vyrizena z toho a fakt se stydim! v lete se vdavam a nemuzu mit na fotkach takovou hruzu :mrgreen: tak at uz sakra nekdo napise :? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
10.2.12 14:51
Anonymní píše:
devcata, tak to manzelum nerikejte, ja se chystam na lifting, ale jen ten IPL a rekla jsem, ze jdu na kosmetiku, stejne tomu kulovy rozumi, na obliceji nejake zmeny budou, takze tak :)

jajsem si rikala zemu to nereknu :mrgreen: ale jen nevim jestli to bnudu muset nosit stazene :nevim: potrebuju chodit do prace,delam servirku,tak to by asi nebvylo ono :mrgreen: a podle mne by to stejne doma poznal,porad s tim vyhrozuju ale on si jen tuka na celo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
10.2.12 14:52
jaja84 píše:
ja prave mam jeste min kilo nez v lete ale bradu mam nejvetsi v mem zivote! jsem uplne vyrizena z toho a fakt se stydim! v lete se vdavam a nemuzu mit na fotkach takovou hruzu :mrgreen: tak at uz sakra nekdo napise :? :mrgreen:
Jestli jsi nepřibrala a narostla ti druhá brada, tak to může být i něco se štítnou žlázou.. :think:
  • Citovat
  • Upravit
6792
10.2.12 15:13

na zlaze jsem byla v zari a byla ok :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
10.2.12 15:37

A neznáte nějakou jinou metodu, jak se zbavit druhé brady? Třeba cvičení? Jsem půl roku po porodu, všechna kila dole, zůstal mi jenom podbradek. Co na tom,že se vejdu do kalhot jako v osmnácti, když obličej vypadá na 40. Je to bída.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
10.2.12 16:32

http://www.dermitage.cz/…cni-pristroj toto jsem našla, zní to dobře, ještě musím najít ceny…

• Citovat
  • Upravit
Holma
10.2.12 16:34

http://www.omlazeni.cz/38_2450_0.html a nebo můžeme cvičit :dance:

• Citovat
  • Upravit
6792
10.2.12 23:10

tyjo on fakt nikdo nenapsal :,(

• načítám...
  • Citovat