Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Mám zelenou. taková hrášková. skládá se dolů. zmáčkneš pojistku a přitáhneš za dva čudlíky a je to
Je to tak skládání do auta. Do autobusu se to nehodí. Ale tam těch 7 kilo vynesu v celku ![]()
Já už jsem pro něj taky rozhodnutá, už jsem měla objednanou liru z kolekce 2012, ale neměli jí už na skladě, čekali na novou kolekci. Nakonec jsem ráda, protože ta spojená rukojeť se mi moc líbí, takže jdu do nové kolekce a už se moc těšim, až budeme mít kočárek doma. Ta fialová barva je moc hezká! ![]()
Taky se mi moc líbí. Prosím o info, zda se dá vyzkoušet v nějakém kamenném obchodě v Praze, případně někde jinde. Zatím jsem ho viděla pouze na e-shopech. Mod díky.
Zkus nějaký větší obchod pro děti. U nás vyzkoušet jde, ale je to na druhém konci republiky ![]()
Prosím, napíšete jak se upravují polohy zádíček, je systém funkční? Drží to? A jde to dát do úplného sedu? Mockrát měkuju za odpověď ![]()
Je tam šňůrka a tlačítko, kterým se ta šňůrka povoluje. Je to zezadu kočárku, takže miminko se nemusí "hrabat za zádičkama děťátka. Drží to perfektně právě tím, že je to jištěné tlačítkem. Do úplného sedu (kolmého to nejde) ani do úplného placatého lehu. Leh je mírně zvýšený a sed příjemný trošku dozadu. ![]()
Holky, budu si ho teď kupovat, je nádherný…ale chci se zeptat, od kdy myslíte, že je vhodné v tom dítě vozit.Tak od toho půl roku to by šlo, ne? Na ležato.. ![]()
Už ho mám doma, včera přišel!
Je super, už aby roztál sníh a mohli jsme ho vyzkoušet
Máme šedo-fialový, krásná barvička!
Teď koukám, že tam je dokonce uvedený věk 0-36 měsíců. Ale pro mrňata to fakt není!!!
Ahoj holky, jak se jezdí s tímto kočárem po zámkové dlažbě? U nás ve městě je snad úplně všude
Uvažuji totiž nad Lirou 4 a těmito golfky: (sporťák mám) http://www.babystar.cz/…013/d-75264/ nevím pro co se rozhodnout…
Ahojte holky, také zvažuji koupi Liry 2013. už se mi líbila dřív ale odrazovala mě madla, chtěla jsem kočárek se spojenou rukojetí
a teď jsem objevila Liru se spojenou, tak jí zvažuji. ještě se rozhoduji mezi Torino Coto baby a lirou… a pak ještě zda liru 3 nebo 4… je opravdu tak fajn? Je malá po složení? a dá se ta spojená ovládat jednou rukou? a nánožník je prý vyteplený??? Díky ![]()
My máme Liru zatím doma, a zámkovku nikde poblíž ani nemáme, proto nemůžu posoudit. Ale má celkem velká kola a je fakt dobře odpružená.
Do Torina bych určitě nešla, je tvrdé. Nedávno jsem ho viděla „v akci“ a celý se drkotal. Jednou rukou se lira dá ovládat určitě. Nánožník je trošku zateplený, ale nezdá se mi, že by tam seděl úplně dobře. dole trošku plandá, ale zkoušeli jsme jen jednou a bez malého.
A ještě se chci zeptat, z čeho jsou kolečka? vypadají na obrázku plastová tak mě zajímá, zda nejsou aspoň potažená gumou? vím, že kolekce 2012 je měla pogumovaná…