Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Můžu se zeptat, jak je kočárek prostorný, chtěla bych ho malé pořídit,,ale mám trošku obavy, aby se tam pohodlně vyspala, protože je přes den zvyklá usinat venku v kočáru
ale nikde v obchodě jsem ho neviděla, tak bych si ho musela objednat přes internet:-)
@martasek84 já jsem vyčetla tyto míry: délka zád. opěrky 41 cm, sedák d.23 x š.34 cm,
mám doma prcka 1.5r a Liru 4 jsem chtěla moc, šíře je sice naprosto super, bude prostorný, ale škoda, že ta zádová opěrka je tak krátká
kvůli tomu nakonec do ní nepůjdu, koukala by mu hlavička…
Tak pro naší malou to bude akorát, jsem to měřila s opěrkou u kočárku co má ted a měří úplně stejně, takže super, půjdem do toho
tak děkuju za info ![]()
Ahojda, kocarek se mi moc libi, akorat tu ctu, ze ma kratkou zadovou operku, jak velke dite se do nej tak vejde?? Dekuju
Mně se ta zádová opěrka nezdá krátká
Mám syna 16měsíců a když sedí vede opěrka ještě tak 15-20cm nad ramínka. Podlě mě se tam v pohodě vejde i za rok. Navíc se mu v Liře fakt líbí, dneska jsme byli na procházce a úplně si tam lebedil. Ve sporťáku už sedět nechtěl a teď paráda! ![]()
Holky, nevíte některá, jestli je Lira 4 model 2013 k vidění v nějaké kamenné prodejně v Brně? V Balli na Tomkáči, ani v Sam Baby na Hněvkovského ho nemají a prý ani mít nebudou
Díky moc.
Holky, tak jí jsem včera šla koupit kočárek…naprosto přesvědčená, že jedině liru.. a nakonec jsem odešla z bebe beni izzy
Prostě na vlastní oči mě ta lira přešla, byla taková nestabilní, zadní kolečka moc od sebe..a ten izzy mě hned zaujal.Tak naštěstí podložku, co mám šitou na liru, se tam krásně vejde, tak ještě že tak. A košík je jednou tak velký jak u liry. Tak snad nebudu zklamaná při vyjížďce po venku, ale zatím jsem nadšená. A to jsem chtěla jedině liru.Je ale taková bytelná, zádová opěrka 46cm, tak snad nám dlouho vydrží. I prodavačka říkala, že lira je krátká. ![]()
@peladom píše:
Holky, tak jí jsem včera šla koupit kočárek…naprosto přesvědčená, že jedině liru.. a nakonec jsem odešla z bebe beni izzyProstě na vlastní oči mě ta lira přešla, byla taková nestabilní, zadní kolečka moc od sebe..a ten izzy mě hned zaujal.Tak naštěstí podložku, co mám šitou na liru, se tam krásně vejde, tak ještě že tak. A košík je jednou tak velký jak u liry. Tak snad nebudu zklamaná při vyjížďce po venku, ale zatím jsem nadšená. A to jsem chtěla jedině liru.Je ale taková bytelná, zádová opěrka 46cm, tak snad nám dlouho vydrží. I prodavačka říkala, že lira je krátká.
Mně už také lira přešla, já jdu do Mamas and papas Luna.
@peladom děkuji za info o liře
pořád jsem o ní uvažovala, ale už jí opravdu nechci…bebe beni izzy je krásný kočár, škoda, že váží 10 kg
já pořád váhám mezi http://www.babygold.cz/detail.php?… nebo http://www.slune-cz.cz/…ia-completo/ se nemůžu rozhodnout ![]()
@Purelily A já myslela, že váží 8 kg, na oficiálních polských stránkách to výrobce uvádí…no ať tak či onak, mě to je celkem jedno, já když cestuju, tak si vyhlídnu spoje s nízkopodlažníma busy a jinak autem…Jinak se ovládá suprově a lehce i s malou uvnitř ![]()
@MDzTU píše:
Greib a jak je synek veliky?
Malej má asi 85cm
Já jsem s Lirou moc spokojená, lehoučká, krásně péruje a není tvrdá přes nerovnosti. Košík není bůh ví co, ale jsou to golfky, takže s tím se počítalo. Chtěla jsem golfky kol.3 tisíc a navíc se mi líbí netradiční moderní vzhled. ![]()
http://www.youtube.com/watch?… - hezké video taky se mi líbí, rozhoduji se mezi tímto a Coto baby Torino akorát nevím kde bych je mohla vidět v Brně, už tu byl dotaz, ale bez odpovědi ![]()