Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Torino jsem chtěla také. Pak jsem ho viděla živě a nic moc teda
zklamalo mě… nakonec jsem objednala mamas and papas Luna.
@LentilkaLeni - a můžu mít dotaz na MaP luna, jak jste s ním spokojená, já ho viděla na prodejně a nic moc za ty peníze ![]()
@jannaa píše:
@LentilkaLeni - a můžu mít dotaz na MaP luna, jak jste s ním spokojená, já ho viděla na prodejně a nic moc za ty peníze
a můžu se zeptat, kde jste ho viděla? Já ho totiž sháněla a po celé ČR jsou nedostupné. Zatím vám nemohu napsat, jak jsem s ním spokojená, protože teprve čekám, až dorazí z UK.
@LentilkaLeni - vidlě jsem ho tady http://www.babypark.cz/…s-papas-luna, v Brněnské pobočce, no mě se víc líbí od MaP Sync viděla jsem, že ho může sehnat jedna paní z MMB i ty Luny, ale ten Sync se skládá sedací částí do středu a Luna ven ![]()
@jannaa no na těchto stránkách jsem ho také našla, ale píšou, že je vyprodaný a nelze objednat a když jsem pověřila kamarádku v Praze, ať se mi tam jde podívat, jak vypadá, řekli jí to samé, že prý nikde v ČR není…tak proto se tomu divím. Sync je hezký, ale už cenově dosti jinde. Ano, také ho mám přes paní z MMB - vyhlídla jsem si na aukci na ebay a ona mi ho vydražila a zařídila převoz do ČR. no v pátek dorazí, tak pak vám písnu své pocity a poznatky ![]()
@LentilkaLeni - šikulka, no zkuste zavolat do Brněnské pobočky, byla jsem tam před týdnem a měli ho tam, no ten sync se dá koupit tady http://www.amazon.co.uk/…gw_p75_d3_i1?… - ale nemám odvahu, sice mi známá říkala, že odsud obj.bez problémů, ale já moc neumím angl.tak proto
@jannaa Tak Luna je doma a musím říct, že jsem mile překvapena. Je lehoučká, snadno ovladatelná a ta barvička fuchsie je prostě kouzelná
Musím říct, že je to lepší, než všechny ty klasika golfky…
@LentilkaLeni Mohu se zeptat, přes jakou paní jste Lunu kupovala a na kolik Kč vás ve finále vyšla? Chtěla bych jí také objednat, ale sama jsem v tom obchodování přes ebay ztracená. Klidně můžete písnout více info do zpráv. Mockrát děkuji ![]()
@greib píše:
Mně se ta zádová opěrka nezdá krátkáMám syna 16měsíců a když sedí vede opěrka ještě tak 15-20cm nad ramínka. Podlě mě se tam v pohodě vejde i za rok. Navíc se mu v Liře fakt líbí, dneska jsme byli na procházce a úplně si tam lebedil. Ve sporťáku už sedět nechtěl a teď paráda!
tak tohle mě asi právě přesvědčilo, že si Liru pořídím, bála jsem se jen té krátké opěrky, ale pokud se tvůj 85 cm synek vleze v poho, tak naše ani ne 80 cm se musí vlézt taky
Uvažuji právě i o té fialovo šedé barvě, @greib nemohla bych poprosit o nějakou fotečku, těm obchodovým fotkám nějak nevěřím. Uvažuji i o té hnědé, nebo rači růžovou, ach jo, já nevím
Holky prosím vás, pokud máte doma tu novou kolekci 2013, přidejte nějaké fotky
Mockrát děkuju
@artepka píše:
tak tohle mě asi právě přesvědčilo, že si Liru pořídím, bála jsem se jen té krátké opěrky, ale pokud se tvůj 85 cm synek vleze v poho, tak naše ani ne 80 cm se musí vlézt takyUvažuji právě i o té fialovo šedé barvě, @greib nemohla bych poprosit o nějakou fotečku, těm obchodovým fotkám nějak nevěřím. Uvažuji i o té hnědé, nebo rači růžovou, ach jo, já nevím
Holky prosím vás, pokud máte doma tu novou kolekci 2013, přidejte nějaké fotky
Mockrát děkuju
Zítra se pokusim něco vyfotit a šoupnu to sem ![]()
@greib moc děkuji, ale kvůli mě už nemusíš, už ho máme doma
nakonec teda taky fialový ![]()
@artepka píše:
@greib moc děkuji, ale kvůli mě už nemusíš, už ho máme domanakonec teda taky fialový
Super
určitě budeš spokojená
ale když už jsem ho vyfotila, tak to sem vložim, třeba pro další zájemkyně ![]()
Tak jsme se dneska jeli kouknout na Prampol gazelle. Máme doma JEDO FYN 4 a jsme s ním moc spokojená. Ale chtěli jsme ještě něco na cesty - takové odolnější golfky, ale skladné - máme Punto, tak ať nám vejde do kufru. A v obchodě jsem uviděla Liru 4 (čokoládovo-béžovou) a už ji máme doma. jsem z ní naprosto nadšená! lehce ovladatelná, lehounká, prostorná pro dítě, neuvěřitelně skladný a lehce složitelný, velká stříška. ![]()
Nemáte náhodou někdo zkušenosti i s Lirou 3 2013? Rozhoduji se mezi 3,4..nevím, jak ta trojkolka..díky moc za info ![]()