Lira 4 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2776
23.4.13 21:27

Torino jsem chtěla také. Pak jsem ho viděla živě a nic moc teda :-( zklamalo mě… nakonec jsem objednala mamas and papas Luna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
24.4.13 09:29

@LentilkaLeni - a můžu mít dotaz na MaP luna, jak jste s ním spokojená, já ho viděla na prodejně a nic moc za ty peníze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
24.4.13 11:36
@jannaa píše:
@LentilkaLeni - a můžu mít dotaz na MaP luna, jak jste s ním spokojená, já ho viděla na prodejně a nic moc za ty peníze :)

a můžu se zeptat, kde jste ho viděla? Já ho totiž sháněla a po celé ČR jsou nedostupné. Zatím vám nemohu napsat, jak jsem s ním spokojená, protože teprve čekám, až dorazí z UK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
24.4.13 13:41

@LentilkaLeni - vidlě jsem ho tady http://www.babypark.cz/…s-papas-luna, v Brněnské pobočce, no mě se víc líbí od MaP Sync viděla jsem, že ho může sehnat jedna paní z MMB i ty Luny, ale ten Sync se skládá sedací částí do středu a Luna ven :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
24.4.13 20:11

@jannaa no na těchto stránkách jsem ho také našla, ale píšou, že je vyprodaný a nelze objednat a když jsem pověřila kamarádku v Praze, ať se mi tam jde podívat, jak vypadá, řekli jí to samé, že prý nikde v ČR není…tak proto se tomu divím. Sync je hezký, ale už cenově dosti jinde. Ano, také ho mám přes paní z MMB - vyhlídla jsem si na aukci na ebay a ona mi ho vydražila a zařídila převoz do ČR. no v pátek dorazí, tak pak vám písnu své pocity a poznatky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
24.4.13 20:51

@LentilkaLeni - šikulka, no zkuste zavolat do Brněnské pobočky, byla jsem tam před týdnem a měli ho tam, no ten sync se dá koupit tady http://www.amazon.co.uk/…gw_p75_d3_i1?… - ale nemám odvahu, sice mi známá říkala, že odsud obj.bez problémů, ale já moc neumím angl.tak proto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
26.4.13 13:43

@jannaa Tak Luna je doma a musím říct, že jsem mile překvapena. Je lehoučká, snadno ovladatelná a ta barvička fuchsie je prostě kouzelná :-) :-) :-) Musím říct, že je to lepší, než všechny ty klasika golfky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
27.4.13 21:54

@LentilkaLeni Mohu se zeptat, přes jakou paní jste Lunu kupovala a na kolik Kč vás ve finále vyšla? Chtěla bych jí také objednat, ale sama jsem v tom obchodování přes ebay ztracená. Klidně můžete písnout více info do zpráv. Mockrát děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
28.4.13 22:56
@greib píše:
Mně se ta zádová opěrka nezdá krátká :nevim: Mám syna 16měsíců a když sedí vede opěrka ještě tak 15-20cm nad ramínka. Podlě mě se tam v pohodě vejde i za rok. Navíc se mu v Liře fakt líbí, dneska jsme byli na procházce a úplně si tam lebedil. Ve sporťáku už sedět nechtěl a teď paráda! :dance:

tak tohle mě asi právě přesvědčilo, že si Liru pořídím, bála jsem se jen té krátké opěrky, ale pokud se tvůj 85 cm synek vleze v poho, tak naše ani ne 80 cm se musí vlézt taky :mrgreen: Uvažuji právě i o té fialovo šedé barvě, @greib nemohla bych poprosit o nějakou fotečku, těm obchodovým fotkám nějak nevěřím. Uvažuji i o té hnědé, nebo rači růžovou, ach jo, já nevím :lol: Holky prosím vás, pokud máte doma tu novou kolekci 2013, přidejte nějaké fotky :think: Mockrát děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
1.5.13 20:17
@artepka píše:
tak tohle mě asi právě přesvědčilo, že si Liru pořídím, bála jsem se jen té krátké opěrky, ale pokud se tvůj 85 cm synek vleze v poho, tak naše ani ne 80 cm se musí vlézt taky :mrgreen: Uvažuji právě i o té fialovo šedé barvě, @greib nemohla bych poprosit o nějakou fotečku, těm obchodovým fotkám nějak nevěřím. Uvažuji i o té hnědé, nebo rači růžovou, ach jo, já nevím :lol: Holky prosím vás, pokud máte doma tu novou kolekci 2013, přidejte nějaké fotky :think: Mockrát děkuju

Zítra se pokusim něco vyfotit a šoupnu to sem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
2.5.13 09:57

@greib moc děkuji, ale kvůli mě už nemusíš, už ho máme doma :lol: nakonec teda taky fialový :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
3.5.13 12:37
@artepka píše:
@greib moc děkuji, ale kvůli mě už nemusíš, už ho máme doma :lol: nakonec teda taky fialový :palec:

Super :palec: určitě budeš spokojená :dance: ale když už jsem ho vyfotila, tak to sem vložim, třeba pro další zájemkyně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
3.5.13 12:49

Lira 2013 - fialová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10264
6.5.13 22:21

Tak jsme se dneska jeli kouknout na Prampol gazelle. Máme doma JEDO FYN 4 a jsme s ním moc spokojená. Ale chtěli jsme ještě něco na cesty - takové odolnější golfky, ale skladné - máme Punto, tak ať nám vejde do kufru. A v obchodě jsem uviděla Liru 4 (čokoládovo-béžovou) a už ji máme doma. jsem z ní naprosto nadšená! lehce ovladatelná, lehounká, prostorná pro dítě, neuvěřitelně skladný a lehce složitelný, velká stříška. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Su 444
14.5.13 13:05

Nemáte náhodou někdo zkušenosti i s Lirou 3 2013? Rozhoduji se mezi 3,4..nevím, jak ta trojkolka..díky moc za info :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4