Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Jakou jste k Lire poridili tasku? Nebo mate nekdo tu sitku na kocarek?
@MDzTU Já jsem žádnou nepořizovala, mám doma šedivou kabelku, tak když něco s sebou potřebuji vzít, tak to dám do ní a zavěsím na madlo, ale omc často to nedělám, přijde mi, že má kočárek pak tendenci se převažovat do zadu.
@MDzTU píše:
Jakou jste k Lire poridili tasku? Nebo mate nekdo tu sitku na kocarek?
Já mám uni vak od Emitexu a je to v pohodě, kočárek se nepřevažuje ![]()
Chci se optat zda nová Lira má polohování nožiček? Na netu píšou že jo, ale dle fotek mi to nepřijde. Děkuji za odpověď.
@Scarenka píše:
Chci se optat zda nová Lira má polohování nožiček? Na netu píšou že jo, ale dle fotek mi to nepřijde. Děkuji za odpověď.
Dá se, je to tam na suchý zip, takže si to vlastně nastavíte, jak potřebujete, když budete chtít, tak vám to vyfotím
.
@Scarenka píše:
jde ale hrozne malo, videla jsem to na zivo a proto jdu do jineho kocarku jinak jsem liru chtela
Ahoj, sháním a moc, moc se mi líbí nová kolekce Lira 4 2013 čokoládová. synek je ale ve 20 ti měsících poměrně velký, už má 90 cm, myslíte, že se nám tam vejde? Nedá se někde v okolí HK vidět? Je dost prostorná na šířku, délku? Děkuji všem, jo a nevíte jak se vejde do auta, máme Fábii.
nešlo se mi přihlásit pod jajapaja2
proto ten nick lira2013
@lira2013 pokud jste videla espiro magic, nebo quinny zapp, tak vypada stejne i prostorove, akorat neni nikde k sehnani, kamaradka volala do vsech obchodu na internetu chtela pro dceru (17mesicu) a nesehnala, pry nikde vypadek v dodani, ja taky cekam na svuj kocarek co chci objednat uz od zacatku cervna, pohledejte na netu, myslim ze sirka sedaku je 34cm 20cm dlouha, delku operadla netusim, kdyz date na google lira2013 rozmery najde vam to ![]()
Děkuji, já narazila na Aja shop a mají skladem, tak zkusím objednat a uvidím, kdy přijde
Mi dnes koupili Qautro cross a zdá se mi že je trošku prostornější jinak úplně stejná jak Lira
Tip store je mají ne na internetu ale na prodejně přes internet je nesmí prodávat nemají právo od výrobce jen na prodejně je můžou prodávat
@lira2013 lira má myslím délku zád. opěrky jen 43 cm, což je dost málo…
Vážně není, i když mají psáno,, skladem"??? A kolik má cross, kdyby přeci jenom nedorazila ![]()