Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, muzu vas poprosit, kdo mate doma tuto novou liru. Potrebovala bych znat delku zadove operky, mala je vysoka, tak aby se mi tam jeste chvili vesla. A pak taky sirku zadnich kolecek.jak daleko jsou od sebe, mame uzke dvere. Na netu to nemuzu najit, nemohla byste mi to nektera zmerit? Moc dekuju.
A pak taky, jak se vam deti do liry vlezly v zime s fusakem, myslim deti starsi, kolem 2 let. Diky
hledam nejaky dobry a levnejsi golfky a tapu a tapu.
@tereza12345 úplně dole máš všechny rozměry… http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?…
Není zač
Já ji mám nastudovanou, okoukanou ze všech stran a úhlů…už už bych ji koupila, jenže malá má teprv 5 měsíců. Ale chci ji pak od toho půl ročku, jak pojedu do města a po doktorech…protože tahat se s velkým kočárem je děs, obzvlášť když jsou lidi tak šíleně ochotní pomáhat maminám s kočáry
Já chci tu kombinaci s růžovou, doma mám už koupenou tu podložku přímo do liry v růžové
Doma mi říkali, že jsem cvok…kočár nemáš, ale věci do něj už kupuješ
Chlapi tomu nerozumí ![]()
Taky se mi ten kočárek moc líbil, už jsem se pro něj rozhodla.. jenže ouha, ta moje prcinka je na něj moc vysoká.. Sem jí změřila a už teď by jí čouhala hlava přes opěrku. Takže vzdychám, a budu mít prd a ne takovej hezkej kočárek. Jinej prostě nemůžu vybrat. ![]()
@tereza12345 taky se mi moc líbí lira, ale ta zádová opěrka je opravdu krátká
Asi budu muset jít do nějakého jiného, ale nevím do kterého ![]()
Ahoj holky jsem tady nova
a taky me zaujala ta Lira a chtela bych se vas zeptat zda je lepsi Lira 3 nebo Lira 4? ktera vam vice sedi? vim ze tohle je diskuze na liru 3 ale nechtela jsem zakladat novou diskuzi kdyz tady uz jedna podobna je ![]()
Oprava spatne jsem se podivala
je to na diskuie na liru 4 ale to nevadi stejne me zajimaji vase nazory ![]()
Zdravím, chtěla bych poprosit, jestli nevíte kde by se dali sehnat doplňky ke kočárku popř. náhradní díly (kolečka).Koupila jsem si od kamarádky Lira 4 a nikde jsem nic takového nenašla a když jsem oslovila e-shopy s kočárkama, tak mi všichni řekli že prostě k těm kočárkům nic nevedou ![]()
@Nefertity00 píše:
Zdravím, chtěla bych poprosit, jestli nevíte kde by se dali sehnat doplňky ke kočárku popř. náhradní díly (kolečka).Koupila jsem si od kamarádky Lira 4 a nikde jsem nic takového nenašla a když jsem oslovila e-shopy s kočárkama, tak mi všichni řekli že prostě k těm kočárkům nic nevedou
a co by jsi potřebovala za výměnu? Ono se toho ke kočárkům moc nedělá…jen kolečka
ještě mě napadá madlo…
@Purelily Kočárek mám od kamarádky a kolečka jsou trochu jetá, tak jen kdybych chtěla vyměnit, nebo se stane nehoda a urazí se či odpadne, tak kde se dá eventuálně koupit nové a z doplňků např. pláštěnka přes celý kočárek, ta originál je sice hezká, ale asi bude pršet dítku na hlavu né a ještě třeba nákupní košík.
![]()
@LentilkaLeni Na MMB od jedné paní, šije podložky a je fakt nádherná…já mám tuto http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Ahojte holky, co máte doma novou liru 2013, mohla byste mi prosím některá poslat fotku složeného kočárku a rozměry??? Nikde na netu nejsou rozměry složené Liry… děkuju ![]()