Lira 4 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19574
2.4.13 15:25

Ahoj, muzu vas poprosit, kdo mate doma tuto novou liru. Potrebovala bych znat delku zadove operky, mala je vysoka, tak aby se mi tam jeste chvili vesla. A pak taky sirku zadnich kolecek.jak daleko jsou od sebe, mame uzke dvere. Na netu to nemuzu najit, nemohla byste mi to nektera zmerit? Moc dekuju.
A pak taky, jak se vam deti do liry vlezly v zime s fusakem, myslim deti starsi, kolem 2 let. Diky :-) hledam nejaky dobry a levnejsi golfky a tapu a tapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1944
2.4.13 20:10

@tereza12345 úplně dole máš všechny rozměry… http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
2.4.13 20:15

Ano, jsou pogumovaná dost silnou vrstvou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19574
2.4.13 22:04

@peladom moc děkuju, asi neumím hledat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1944
3.4.13 07:24

Není zač :) Já ji mám nastudovanou, okoukanou ze všech stran a úhlů…už už bych ji koupila, jenže malá má teprv 5 měsíců. Ale chci ji pak od toho půl ročku, jak pojedu do města a po doktorech…protože tahat se s velkým kočárem je děs, obzvlášť když jsou lidi tak šíleně ochotní pomáhat maminám s kočáry :cert: Já chci tu kombinaci s růžovou, doma mám už koupenou tu podložku přímo do liry v růžové :mrgreen: Doma mi říkali, že jsem cvok…kočár nemáš, ale věci do něj už kupuješ :mrgreen: Chlapi tomu nerozumí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19574
3.4.13 19:24

Taky se mi ten kočárek moc líbil, už jsem se pro něj rozhodla.. jenže ouha, ta moje prcinka je na něj moc vysoká.. Sem jí změřila a už teď by jí čouhala hlava přes opěrku. Takže vzdychám, a budu mít prd a ne takovej hezkej kočárek. Jinej prostě nemůžu vybrat. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
3.4.13 19:49

@tereza12345 taky se mi moc líbí lira, ale ta zádová opěrka je opravdu krátká :| Asi budu muset jít do nějakého jiného, ale nevím do kterého :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.4.13 20:12

Ahoj holky jsem tady nova :mavam: a taky me zaujala ta Lira a chtela bych se vas zeptat zda je lepsi Lira 3 nebo Lira 4? ktera vam vice sedi? vim ze tohle je diskuze na liru 3 ale nechtela jsem zakladat novou diskuzi kdyz tady uz jedna podobna je :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.4.13 20:24

Oprava spatne jsem se podivala :oops: je to na diskuie na liru 4 ale to nevadi stejne me zajimaji vase nazory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nefertity00
4.4.13 06:56

Zdravím, chtěla bych poprosit, jestli nevíte kde by se dali sehnat doplňky ke kočárku popř. náhradní díly (kolečka).Koupila jsem si od kamarádky Lira 4 a nikde jsem nic takového nenašla a když jsem oslovila e-shopy s kočárkama, tak mi všichni řekli že prostě k těm kočárkům nic nevedou :-(

• Citovat
  • Upravit
6381
4.4.13 08:28
@Nefertity00 píše:
Zdravím, chtěla bych poprosit, jestli nevíte kde by se dali sehnat doplňky ke kočárku popř. náhradní díly (kolečka).Koupila jsem si od kamarádky Lira 4 a nikde jsem nic takového nenašla a když jsem oslovila e-shopy s kočárkama, tak mi všichni řekli že prostě k těm kočárkům nic nevedou :-(

a co by jsi potřebovala za výměnu? Ono se toho ke kočárkům moc nedělá…jen kolečka :think: ještě mě napadá madlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
4.4.13 08:45

@peladom Prosím Tě a kde jsi koupila podložku přímo do Liry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.13 08:58

@Purelily Kočárek mám od kamarádky a kolečka jsou trochu jetá, tak jen kdybych chtěla vyměnit, nebo se stane nehoda a urazí se či odpadne, tak kde se dá eventuálně koupit nové a z doplňků např. pláštěnka přes celý kočárek, ta originál je sice hezká, ale asi bude pršet dítku na hlavu né a ještě třeba nákupní košík.
:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1944
4.4.13 12:37

@LentilkaLeni Na MMB od jedné paní, šije podložky a je fakt nádherná…já mám tuto http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
6.4.13 09:30

Ahojte holky, co máte doma novou liru 2013, mohla byste mi prosím některá poslat fotku složeného kočárku a rozměry??? Nikde na netu nejsou rozměry složené Liry… děkuju :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí