Lístek na peníze a číslo účtu

3861
30.4.15 20:38

listek na penize a cislo uctu

Ahoj holky,
jsem poprve na neschopence a vcera jsem byla v zamestnani odevzdat listek na penize. Nyni jsem si uvedomila, ze jsem nikam nevyplnila cislo uctu, a ze tam vubec nejaka kolonka byla. Vyplnuje se tam nekam cislo uctu a nebo to nejak vyplni zamestnavatel?.

Dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65146
30.4.15 20:40

@elinka90 Číslo účtu se vyplňovalo na ten lístek, který jste dostala po 14 dnech nemoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
30.4.15 20:45

@vokishka aha ja zadny listek po 14 dnech nedostala. Marodim od 2.4 dostala jsem neschopenku, kterou jsem odevzdala zamestnavateli a ted listek na penize. Asi si budu muset zajit za doktorkou jestli by mi teda nemela jeste neco dat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65146
30.4.15 20:50

@elinka90 No manžel dostal nejprve 2 díly neschopenky, jeden pro sebe, další do práce. Po 14 dnech začíná platit sociálka, zrovna byl konec měsíce, takže u doktora dostal další díl neschopenky a lístek na peníze. Oboje odevzdal v práci, ale na tomhle dílu neschopenky se vzadu vypisovala buď adresa nebo číslo konta.To podnik posílá na sociálku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16180
30.4.15 20:52

@elinka90 Mohla jsi dostat na začátku rovnou i ten díl pro sociálku, každopádně se číslo účtu vypisuje na neschopenku, ne na lístek na peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
30.4.15 20:58

@vokishka dostala jsem jen 2 dily tak tam v pondeli hned skocim. Je dobry, ze si toho sestricka ani nevsimla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
30.4.15 21:38

Pokud je neschopenka delší než 14dní musí doktor vystavit IV. díl (růžový pruh) bez něj nemá lístek na peníze smysl. IV. díl je začátek nemoci pro OSSZ, nemají ti co vyplatit když ho nemají..určitě ti ho nedali na začátku? Někdy to lékař dělá rovnou když ví že to bude delší nemoc. Do něj se píše způsob výplaty a podpis…některé účetní to dělají sami když to chybí ale nemá se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
30.4.15 21:42

@Raddkka ted jsme to resili s manzelem a asi jsem rovnou dostala oba dily a cislo uctu jsem tam asi taky vypsala. Byla to takove necekana situace, ze si opravdu nejsem jista. Za 14 dni jdu na kontrolu tak si to overim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
30.4.15 21:47

No aby si nečekala zbytečně na peníze tak raději zavolej účetní, 14dní je dost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný