Listopad 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
920
8.3.06 17:41

Tak jsem to KAtko zkoušela a nevím jak na to, vždycky mi to vytvořilo galerii jenom osobní a ne veřejnou
 Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
8.3.06 17:44

Poslala jsem Missorce SZ, aby nám poradila :)
Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
8.3.06 17:47

Ahoj holky, nevíte jak zhubnout? Před těhotenstvím jsem vážila 58kg na konci 74kg a teď tj. 4.měsíce po porodu 65kg. Měřím 166cm. V červnu mi bude 32 let, a taky nevím, jestli by bylo dobré mít ještě jedno mimi, když stěží zvládám Ráchelku a bydlíme tři v jedné malé garsonce. Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
8.3.06 17:55

Ivo tak se přidej k nám!! Rozjeli jsme to dneska, zváž se a změř. Nejíme sladký a poslední jídlo v 18°°hodin
Jejda jdu rychle večeřet!!!
 Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
8.3.06 18:17

Ahoj Gabko, dobrou chuť. Ráda bych se k vám přidala, ale chodím s malou spát ve 2.00h., a nezvládla bych to být od 18.00h. hladem. Je pravda, že se pořád cpu sladkým.

Hani, je mi to moc líto, co se přihodilo Tvé dcerce. Stále přemýšlím, že chci druhé miminko, aby Ráchelka nebyla sama, a kdyby se něco stalo. Mám o ni hrozný strach. Drž se.
 Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
8.3.06 18:23

Ivo, kdesi jsem četla, že by se mělo jíst naposledy 4 hodiny předtím, než se jde spát, takže ty bys mohla jíst do deseti. A přidat se můžeš i s posunutým časem posledního jídla. A to sladký, to je průšvih, to znám. To je potřeba hoooodně omezit nebo spíš úplně vynechat. Ale to asi víš sama. Tak se zítra po ránu taky přeměř a zvaž a pojď do toho s námi. Aspoň se budeme vzájemně motivovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
8.3.06 18:28

Mončo, já nemám doma váhu. Snad ji někdy taky koupíme. Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
8.3.06 18:34

Ivo, tak jestli chceš, tak měření stačí. Nakonec když se chceme nacpat do kalhot, tak jde o centimetry a ne o kila. Ale nechci tě do ničeho nutit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
8.3.06 18:37

Minulý týden jsme byly u doktorky, a Ráchelka má ve 4.měsících 7500g a 64cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
8.3.06 18:41

Týýýjo, to je panečku kus ženský!!! Kdoví jestli Mates bude mít ve 4 a půl měsíce aspoň 5,5 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
8.3.06 18:42

Ty ji Moni, Ráchelka je teda kus ženský!!! My jdeme až za 14 dní, tak jsem zvědavá.
 Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
8.3.06 18:52

Ahojky holky, tak koukám, že se tu pěkně rozjelo.Stačí tu chvíli nebýt a už nestíhám. :)
Ahoj KaVi vítám tě mezi námi :lol: jasně, že se známe, my to těhotenství prožívaly spolu a strašily jedna druhou porodem! :lol:
Gabko- já už mu právě nutrilon 1 forte dávám skoro od začátku, protože pořád řval hlady.Ale on poslední dobou strašně špatně jí přes den, v noci vypije normálně tak 120až150ml.Ale dnes třeba jedl každé 2 hodiny, ale jen vždy tak 80až 100ml, nevím jestli nemá třeba zas nějaký období kdy se jen dojídá. :(
S tou galerkou je to dobrej nápad, ale musíte to někdo udělat, protože já jsem strašnej antitalent, já :lol: takový věci vůbec neovládám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
8.3.06 18:55

Ivo- malá je opravdu kus ženské :lol: Je fakt, že ti kluci jsou takový střízlíci. Kamoška má holčičku a ta má v 7.měsících skoro 9kg.Je teda trošku oplácaná, ale to přece vůbec nevadí :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
8.3.06 18:57

Holky, prosím vás poradíte mi, jak si mám udělat metřík? Chtěla bych taky k němu dát fotku Ráchelky. Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
8.3.06 19:17

Ivo- mě to musel dělat manža, protože já jsem to vůbec nechápala, je to v angličtině.Těch adres je víc, ale jsem si vybrala na www.lilypie.com, já ty ostatní nevím, tam si vybereš a zadáš, ale víc ti nepovím.Zkus na to mrknout a uvidíš. :D
Třeba ti poradí víc Katka nebo Gabka
 Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí