Listopad 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
578
8.3.06 14:38

Ahoj Gabko, děkuji Ti za přání pro Ráchelku a přeji Ti všechno nejlepší k Tvému svátku. Od soboty jsme byly u mých rodičů v Brně, a teď jsme se vrátily. Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
8.3.06 14:49

Krásné odpoledne všem maminkám a miminkám
Tak jsem konečně zde.Měla jsem ráno nějaký vyřizování a pak byla nakupovat nějaký oblečky pro prcka, protože nám ze všeho moc rychle roste.
Já se ráno taky zvážila a změřila
72kg
100-90-112

Gabko-všechno nejlepší k dnešnímu svátku, hlavně zdravíčko a štěstíčko
Hani-je mi to moc líto, život se s námi někdy nemazlí, jsi velice silná, já si to neumím ani představit.Musí to být strašné a máš pravdu, že jedno dítě je málo, já chci taky aspoň dvě, když se s tím jedním něco stane máte to druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
8.3.06 14:58

Hani, tvůj život není žádné peříčko, pořádně jsi se sním poprala!! Je dobře, že máš partnera, který je ti oporou a děti, které ti pomůžou překonat to nejhorší.
U nás byla situace trochu podobná: 28.2.2005 jsme s manželem zjistili, že čekáme miminko, byli jsme nejšřastnější na světě a chtěli jsme to vytroubit do světa až po 3M. Jenže nám v březnu volal tchán, že je nemocný a tak jsme se k němu vypravili a radostnou novinu mu sdělili. On však pro nás dobré zprávy neměl - rakovina krku a plic. Byly chvíle dobré a chvíle hrozné. 18.8. jsme byli na UTZ 3D a při prohlídce miminka nám řekli, že má Stázinka dilataci zadního rohu levé postranní komory mozku. Večer nám volali, že taťka zemřel. Byl to pro mě nejhorší den mého života a nedokážu popsat strach jaký jsem měla. Teprve za měsíc nám sdělili zprávu radostnou, že je vše v pořádku. Stázinka se jeví jako naprosto normální dítě a my jsme za to vděční. Strach o jediné dítě jsem si prožila před jeho narozením.
Hani děkuji za přání zdravých dětí!!!
 Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
8.3.06 15:01

Petro a Ivo děkuji za přání k svátku!!

Bude mi červenci 32 a nevím, jestli si další dítě pořídíme, nejsem si jistá, že jsem na to připravená, ale ještě se uvidí. Moje kamarádka (40) je z naší malé tak naměkko, že by si dala taky říct a to má dva kluky 20 a 14.

Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
8.3.06 15:22

Holky-chtěla jsem se poradit. Myslíte, že bych mohla zkusit dát malýmu na noc Nutrilon2, aby ho to zasytilo? Protože se budí každý 2až3 hodiny, a já na to nemám nervy. I tak se vůbec nevyspím, protože malej vstává v 6 a neusne dřív jak v 9 hod.
Díky pa Petra a Filípek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
8.3.06 15:26

Hani, je mi moc líto, co si na tebe život přichystal. Je moc dobře, že máš vedle sebe toho správnýho chlapa a ostatní dětičky, kvůli kterým se snad ta bolest překonává o chloupek líp. Neumím si to vůbec představit, už jenom když to čtu, tak vymrkávám slzy.
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
8.3.06 15:30

Petro, já bych asi zkusila Nutrilon 1 forte (oranžový), zkus to za to nic nedáš, my takhle se Stázinkou začínaly. Nejdřív noc, pak ob kojení, pak jen ráno a pak už vůbec :cry: . Malýmu bude 5 až 26, tak bych šla raději do jedničky.
 Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
8.3.06 15:58

AHOJ HOLKY

chtěla bych se k Vám přidat,psala jsem sice párkrát do Zářijňátek 2005,ale holky jsou tam už od těhu, dobře se znají,tak mě bylo blbý jim tam vpadnout :oops:
Takže se jmenuju Katka a 26.10. se nám narodil Šimon 3.700g a 52 cm :lol:
Jsem z Brna a znám se s HaPe nazdááárek Peťo :lol:

Zatím plně kojím,ale večer jsem dala párkrát kaši kvůli spaní a taky,že jsem měla míň mlíka,ale moc ji nechce,tak na to asi hodím bobek a holt budu dál vstávat po 2 hoďkách,co bych pro broučka neudělala,že :! :roll: :lol:

Dítko spí už 4 hoďky,tak ho jdu snad vzbudit,nebo co :roll: ,jinak bude mít zas budíček v 6 ráno a já budu jak zombáč :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
8.3.06 16:20

Ahoj Katko,

vítám tě mezi námi. Sice jsme podle názvu listopadový maminky, ale 26.10. už je skoro taky listopad :-) A když se znáš s Péťou, tak to už teprve nebudeme vyhazoat! Doufám, že „mluvím“ za všechny.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
8.3.06 16:36

Ahoj holky. Katko tak tě taky vítám! Jasně že ji už nedáme Moni.
Teď je nás už sedm, jako sedm statečných!! Koukám Katko, že s Petrou máte kluky přesně měsíc od sebe!! Jaká náhoda!!!

Gabka - Stázinka 9.11.
Hanka - Davídek 20.11.
Jarča - Dominik 2.11.
Monča - Matýsek 4.11.
Iva - Ráchelka 4.11.
Petra - Filípek 26.11.
Katka - Šimon 26.10.

Gabka a Stázinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
8.3.06 16:45

http://www.gify.nou.cz/…bory/160.gif

Vyšlo nám to s Peťou dobře,to je fakt :D
Máte v galerii fotky? Kdyžtak můžem založit,ať se podíváme na naše prťata,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
8.3.06 17:05

Já „jsem doma“ v deníčku Zimňátka 2005/2006 a máme i galérku, zrovna dneska jsem tam 2 fotky Matýska přidávala. Ale klidně můžeme založit svoji.
 M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
8.3.06 17:14

Já mám zase funkční fotogalerii na svých www. přidávám fotky skoro každý den (teď v březnu) :)

Gabka a Stázinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
8.3.06 17:28

Já bych ji založila pro nás,který nemáme kam dávat fotky,ale nevím jak :cry:
Poradíte?

Normálně jsem dostala kytku k MDŽ zírala jsem jak spadlá z višně 8O
Ale je to hezký,že si Martin pamatuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
8.3.06 17:37

Ahoj Katko, taky vás vítáme a to s těma fotkama by bylo dobrý, ale taky nevím jak na to.
Musím letět, malej se ozývá zatím ahoj Hana a lumpíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí