Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Gabko, děkuji Ti za přání pro Ráchelku a přeji Ti všechno nejlepší k Tvému svátku. Od soboty jsme byly u mých rodičů v Brně, a teď jsme se vrátily. Iva
Krásné odpoledne všem maminkám a miminkám
Tak jsem konečně zde.Měla jsem ráno nějaký vyřizování a pak byla nakupovat nějaký oblečky pro prcka, protože nám ze všeho moc rychle roste.
Já se ráno taky zvážila a změřila
72kg
100-90-112
Gabko-všechno nejlepší k dnešnímu svátku, hlavně zdravíčko a štěstíčko
Hani-je mi to moc líto, život se s námi někdy nemazlí, jsi velice silná, já si to neumím ani představit.Musí to být strašné a máš pravdu, že jedno dítě je málo, já chci taky aspoň dvě, když se s tím jedním něco stane máte to druhé.
Hani, tvůj život není žádné peříčko, pořádně jsi se sním poprala!! Je dobře, že máš partnera, který je ti oporou a děti, které ti pomůžou překonat to nejhorší.
U nás byla situace trochu podobná: 28.2.2005 jsme s manželem zjistili, že čekáme miminko, byli jsme nejšřastnější na světě a chtěli jsme to vytroubit do světa až po 3M. Jenže nám v březnu volal tchán, že je nemocný a tak jsme se k němu vypravili a radostnou novinu mu sdělili. On však pro nás dobré zprávy neměl - rakovina krku a plic. Byly chvíle dobré a chvíle hrozné. 18.8. jsme byli na UTZ 3D a při prohlídce miminka nám řekli, že má Stázinka dilataci zadního rohu levé postranní komory mozku. Večer nám volali, že taťka zemřel. Byl to pro mě nejhorší den mého života a nedokážu popsat strach jaký jsem měla. Teprve za měsíc nám sdělili zprávu radostnou, že je vše v pořádku. Stázinka se jeví jako naprosto normální dítě a my jsme za to vděční. Strach o jediné dítě jsem si prožila před jeho narozením.
Hani děkuji za přání zdravých dětí!!!
Gabka
Petro a Ivo děkuji za přání k svátku!!
Bude mi červenci 32 a nevím, jestli si další dítě pořídíme, nejsem si jistá, že jsem na to připravená, ale ještě se uvidí. Moje kamarádka (40) je z naší malé tak naměkko, že by si dala taky říct a to má dva kluky 20 a 14.
Gabka
Holky-chtěla jsem se poradit. Myslíte, že bych mohla zkusit dát malýmu na noc Nutrilon2, aby ho to zasytilo? Protože se budí každý 2až3 hodiny, a já na to nemám nervy. I tak se vůbec nevyspím, protože malej vstává v 6 a neusne dřív jak v 9 hod.
Díky pa Petra a Filípek
Hani, je mi moc líto, co si na tebe život přichystal. Je moc dobře, že máš vedle sebe toho správnýho chlapa a ostatní dětičky, kvůli kterým se snad ta bolest překonává o chloupek líp. Neumím si to vůbec představit, už jenom když to čtu, tak vymrkávám slzy.
Monika
Petro, já bych asi zkusila Nutrilon 1 forte (oranžový), zkus to za to nic nedáš, my takhle se Stázinkou začínaly. Nejdřív noc, pak ob kojení, pak jen ráno a pak už vůbec
. Malýmu bude 5 až 26, tak bych šla raději do jedničky.
Gabka
AHOJ HOLKY
chtěla bych se k Vám přidat,psala jsem sice párkrát do Zářijňátek 2005,ale holky jsou tam už od těhu, dobře se znají,tak mě bylo blbý jim tam vpadnout ![]()
Takže se jmenuju Katka a 26.10. se nám narodil Šimon 3.700g a 52 cm ![]()
Jsem z Brna a znám se s HaPe nazdááárek Peťo ![]()
Zatím plně kojím,ale večer jsem dala párkrát kaši kvůli spaní a taky,že jsem měla míň mlíka,ale moc ji nechce,tak na to asi hodím bobek a holt budu dál vstávat po 2 hoďkách,co bych pro broučka neudělala,že
![]()
Dítko spí už 4 hoďky,tak ho jdu snad vzbudit,nebo co
,jinak bude mít zas budíček v 6 ráno a já budu jak zombáč ![]()
Ahoj Katko,
vítám tě mezi námi. Sice jsme podle názvu listopadový maminky, ale 26.10. už je skoro taky listopad
A když se znáš s Péťou, tak to už teprve nebudeme vyhazoat! Doufám, že „mluvím“ za všechny.
Monika
Ahoj holky. Katko tak tě taky vítám! Jasně že ji už nedáme Moni.
Teď je nás už sedm, jako sedm statečných!! Koukám Katko, že s Petrou máte kluky přesně měsíc od sebe!! Jaká náhoda!!!
Gabka - Stázinka 9.11.
Hanka - Davídek 20.11.
Jarča - Dominik 2.11.
Monča - Matýsek 4.11.
Iva - Ráchelka 4.11.
Petra - Filípek 26.11.
Katka - Šimon 26.10.
Gabka a Stázinka
http://www.gify.nou.cz/…bory/160.gif
Vyšlo nám to s Peťou dobře,to je fakt ![]()
Máte v galerii fotky? Kdyžtak můžem založit,ať se podíváme na naše prťata,ne?
Já „jsem doma“ v deníčku Zimňátka 2005/2006 a máme i galérku, zrovna dneska jsem tam 2 fotky Matýska přidávala. Ale klidně můžeme založit svoji.
M
Já mám zase funkční fotogalerii na svých www. přidávám fotky skoro každý den (teď v březnu) ![]()
Gabka a Stázinka
Já bych ji založila pro nás,který nemáme kam dávat fotky,ale nevím jak ![]()
Poradíte?
Normálně jsem dostala kytku k MDŽ zírala jsem jak spadlá z višně ![]()
Ale je to hezký,že si Martin pamatuje ![]()
Ahoj Katko, taky vás vítáme a to s těma fotkama by bylo dobrý, ale taky nevím jak na to.
Musím letět, malej se ozývá zatím ahoj Hana a lumpíci.