Listopad 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
613
3.3.06 11:12

Holky, ještě k těm příkrmům.Znám u nás dost mamin co si s tím hlavu moc nelámou.1.měsíc piškoty do sunaru, v 6.týdnech krupicovou kaši, ve 2.měsících jogurt, bramborovou kaši apod. Pak jsou pyšný na to jak jejich děti krásně papaj a kynou.
S čím teda začnete vy?
Ahoj Hana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
3.3.06 11:25

Já začnu skleničkama od Hami, mám zatím zeleninu s kuřecím masem a rýži mrkev s kuřecím. Taky mám spoustu (16) přesnídávek tak s tím nevím asi počkám nějakou chvíli. Myslíš, že to můžu zkusit už dneska??
 Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
3.3.06 11:25

Gabco, odstrikavam spis rukou, ono mi to odsavackou nejak nejde, nevim kde delam chybu :( Rukou odstrikam jen trosku, ale jde to celkem rychle, ale ta odsavacka se pricucne a z prsa vytece par kapek…jde to pomalu, asi to delam blbe. nebo na to musi byt mozna vic nalita prsa? Ja vim ze je lepsi moje mliko nez to umely, ale za dva nebo tri dny se mi p;odarilo odstrikat asi jen70ml…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
3.3.06 11:33

hmm tak to jsi na tom jako já před 2 měsíci. Nebo mu zkus dát teď příkrm, jak jsme o tom teď mluvili s Hankou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
3.3.06 11:34

Gabko, klidně začni už dneska, já se taky těším až začnem, třeba potom bude víc papat.
 Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
3.3.06 11:37

Me se jevi jako dobra varianta dat mu ten Nutrilon. Bude to tak dve nebo tri krmeni, vic ne. Myslis, ze to teda nejak ublizi? Ja mam jinak mlika dost, ale hold se mi ho nedari dostat ven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
3.3.06 11:46

Jarko, já sem se vždycky napařila v horké vaně a pak to šlo docela dobře odsávat, tak to vyzkoušej taky.
 Hana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
3.3.06 11:58

Hani, tak jsem to zkusila, ale nechce. Když jsem ji dala trošku do pusynky, tak to hned vyplivla. Asi to nějak neumím, znáš nějaký fígl? My teď jdeme na procházku, tak se potom ozvu. Dobrou huť k obědu všem :)
Gabka+Stázinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
3.3.06 12:15

Gabko, na to fígl není, prostě to každý den zkoušej a uvidíš, že jí to zachutná. Musí tomu nejdřív přijít na chut to někdy trvá trochu dýl.U našich dětí to trvalo asi 2.týdny a jak pak krásně baštily.
Zatim ahoj ozvu se až večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
3.3.06 16:52

Tak jsme se vrátily z procházky. Jdu vařit večeři a taky se ozvu večer. S tím příkrmem to budu pořád zkoušet. Uvidíme za jak dlouho se chytne Stázinka.
 Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
3.3.06 20:53

Ahoj holky, tak malá už spinká, vše uklizeno jak má být a chvíle volna pro sebe.
Jarčo, povedlo se to s Nutrilonem??
Ivo kdepak jsi? Už jsem tě dlouho neviděla.
Stihli jste procházku? Já vyrazila okolo půl jedné a to bylo nádherně, když jsem se vracela už mi mrzly ruce a teď je u nás sněhu!!!! No dnešní den byl jako apríl :D
Krásnou klidnou noc
 Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
3.3.06 21:54

Ahoj holky, hurááááá dneska vypil 560ml, mám hroznou radost a doufám, že mu to vydrží. Dneska jsme nebyly ani venku, jen sem vykoukla z okna a ten sníh „br“ a tak se mi tam vůbec nechtělo.
Přeju dobrou noc a hezký sny. Ahoj Hana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
4.3.06 19:18

Holky, kde všechny jste? My jsme byly celej den u babičky, tak se docela těším na ten večerní klid. Ted jdu udelat dětem večeři a pak se ještě ozvu. Doufám, že už tu někdo bude.
Zatím ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
4.3.06 19:59

Ahoj holky,
tak jsme úspěšně zvládli návštěvu babičky s dědou od čtvrtka do dnešního odpoledne, k tomu včera odpoledne přijela sestřenka s manželem, ročním synem a kamarádkou a dnes odpoledne ještě kamarád s přítelkyní. Musím pochválit Matýska, že to všechno zvládal úplně v pohodě, na všechny se řehtal a vůbec nezlobil. Jenom včera odpolko, když bylo v obýváku tolik lidí, tak mu to nešlo usnout a malinko zakníkal. Zalezli jsme spolu do ložnice a za chvíli spinkal.
Koukala jsem, že probíráte příkrmy. Tak to můžu jen sledovat. Zatím s tím nemám žádnou zkušenost a naštěstí ani potřebu dokrmovat … ťuk ťuk.
Už máme taky opravené kolečko od kočáru, takže procházky se u nás zase konají.
Přeju krásný sobotní večer.
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
5.3.06 18:39

Ahoj holky,
nemala jsem cas se sem dostat, uzivali jsme si tatinka.
Tak jsem uz koupila ten nutrilon 2. Vcera jsem mu to dala vecer, rikala jsem si, ze treba bude lip spinkat. Uvarila jsem 120, protoze jsem nevedela kolik mi asi tak vypije. Pil moc hezky, bylo mu jedno ze to neni moje mleko.
Hezky usnul asi o pul osme, pak se jeste probudil, potreboval si pocucat prso a spal, bohuzel se probudil asi v deset, takze ucinek na lepsi spani to nemelo. Jo a vypil asi 90ml. Ale je dobre ze to pil, aspon mu to da teta az pujdu v sobotu na tu svatbu. A tim, ze jsem mu dala UM jsem musela vecer odstrikat to svoje a po horke sprse jak radila Hanka se to povedlo :) a doplnila jsem lahvicku v mrazaku, takze uz mam zamrazeno asi 175ml.
Tak se mejte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital