Listopad 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
613
7.3.06 09:00

Dobré ráno holky, tak jak se máte? Já sem dnes vstávala do naprostého ticha, nikdo se tu nepral, neřval, tak si to musím vychutnat než se přiřítí Honzik. Koukám, že už je zase nasněžíno, ale svítí sluníčko, tak to půjdem na procházku radši už dopoledne, než se zase zatáhne.
Tak vám přeju hezký den a děti at nezlobí Zatím ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
7.3.06 09:01

Krásné ráno všechny maminky a miminka

tak já bych se chtěla taky přidat. Narodil se nám 26.11. Filípek, 50cm a 3240g.Teď má 64cm a 5600g, což je pěknej chuďas oproti vašim mimčám.Na úvod v rychlosti, kojila jsem 6.týdnů, pak jsem měla tzv. hladový mlíko, musela jsem přikrmovat a pak už nechtěl prso, navíc jsem odstříkala sotva 30ml. Malej má Nutrilon 1 Forte, vypije tak 5×150až180ml.:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
7.3.06 09:19

Dobré ráno holky a miminka,
tak co plánujete na dnešní den? Já půjdu taky ven, protože jsem si v lékarně v pátek něco objednala a slíbila jsem, že si to v pondělí vyzvednu, ale zapoměla jsem :? .
Hani to musí být paráda, mít trochu klidu!! Já ho mám asi až moc.
HaPe vítáme tě mezi námi. To je teda střízlík Filípek a přitom vypije takové množství!!! Asi už má dobré spalovaní :lol: . Odkud jsi? Máš jenom jedno mimi?
Teď si dávám kávičku a nabírám síly do nového dne a co vy?
Gabka a Stázinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
7.3.06 09:30

Ahojky,
zdravím všechny do krásného slunečného dopoledne. Matýsek právě spinká, tak mám chvilku času, žvejkám rohlík, zapíjím ho meltou a čučím na e-mimino.
HaPe - vítám tě mezi námi. Taky jsem chtěla dát prckovi jméno Filip, ale nějak to neprošlo přes manžela :-) Já teda nevím, jak je na tom Matýsek teď s mírama, protože na KO ve 4 měsících jsme ještě nebyli, ale myslím, že to bude hodně podobné jako u Filípka. A co na tom, že jsou to drobci, hlavně že jim chutná, jsou spokojený a zdraví, no ne?!
Gábi - práce mě fakt docela baví, i když kdyby mi někdo dřív řekl, že někoho může bavit účetnictví, asi bych se tomu vysmála. Práce je taky dobrá na to, že aspoň chvíli myslím na něco jiného než je kojení a přebalování :-) Já si to teda s Matýskem doma úžasně užívám, ale občas nezaškodí nějaká změna. Taky máme v práci výbornou partu, tak tam za nimi ráda jezdím. A pak mám pro práci ještě jeden podstatnej důvod, a to je hypotéka.
Nevím, jak to dneska dopadne s procházkou. Nějak mi teče z nosu a není mi nejlíp, ale zase to sluníčko přímo láká …
Pa Pa Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
7.3.06 09:34

Ahojky Gabko, díky za přivítání. Jsem z Brna :) Mám jedno mimi, ale bohatě stačí! Malej je pěkně divokej, pořád sebou mele., hodně si vykládá a řechtá se nahlas.Teď usnul v kočárku, přes den u nás postýlka je špatně, nechce v ní spinkat :( Jinak půjdu po obědě s malým ven jako vždy, jinak totiž moc nespí.A právě se probudil, tak já se brzo ozvu.
tak zatím ahojky maminy a mimča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
7.3.06 09:48

Ahojky Mončo, tobě taky děkuji za přívítání.Malej si hraje tak využívám chvilky, než začne vyžadovat pozornost. No malej je celkem jedlík, ale zas tak hubenej není, spíš je dlouhej. :) Čekám až skončí 4.měsíc, abych mohla dávat Nutrilon 2 nebo příkrmy, protože se začíná v noci budit po 2 až 3 hodinách, někdy to ošidím čajem ,ale vždy se to nedá. To je pak takovej křik, že to musí vzbudit barák :lol:
Tak zatím pa Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
7.3.06 09:57

Ahoj holky, tak jsem tu zas.
Hape, taky vás vítám a musím říct, že naše Hanička měla být taky Filípek.
Holky to je fakt neuvěřitelný klid. Davídek spinká a naše Hanča si hraje na modelku. Přišla mi říct, že je oblečená a jde do práce, měla na sobě boty, kalhotky, rukavice, šálu a 2čepice, fakt úžasný.
Holky, to je stejně zajímavý, že ty kluci jsou takový drobci proti těm holčičkám.
Jdu Hančí připravit sváču, tak zatím ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
7.3.06 09:57

Moni tak o tom účetnictví máš pravdu, je to oživení a úplně něco jiného a člověk se na t musí soustředit. Jaký používáte program? My Money a teď jsme koupil i TaxEdit (formuláře) a tak to musím nastudovat, abychom to mohli vyzkoušet.
Petro Filípek je opravdu dlouhán - 64 cm (asi KO ve 3M). No vida Brno, jedu tam v pátek 24.3. na BVV prodítě.
Tady se nějak zatahuje, tak půjdu s malou ven, ať se provětráme. Zatím se mějte hezky holky a mimča a hlavně buďte zdraví.
Zatím Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
7.3.06 10:35

Gabčo, já pracuju v nemocnici. Nejdřív jsme měli program Fénix - přímo pro příspěvkové organizace. Od roku 2004 máme Navision. Dělal se nám jakoby na míru, ale zrovna nadšená z toho nejsem. Byla to hodně zajímavá zkušenost, to zavádění nového programu, ale měli jsme na to asi dva měsíce a vůbec mě nenapadlo, že některý věci, který umí každej účetní program za pár korun, tenhle drahej zvládat nebude a musí se to v něm doprogramovat.
HaPe - musela jsem se ještě juknout, kdy se Filípek narodil. Tak to určitě není drobek. Je skoro o měsíc mladší než Matýsek a my jsme ve třech měsících měli 4,7 kg.
Tady zatím svítí sluníčko, tak asi nakojím a vyrazíme aspoň na chvilku.
Zatím pa
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
7.3.06 12:01

Ahoj holky, tak jsme se vrátily z procházky. Nakrmím děti, půjdou spát a já se pustím do pletení.
 Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
7.3.06 12:05

Ahojky Hani, tobě taky díky za přivítání.

Holky, doufám, že nevadí, že jsem vám sem tak vpadla?! :D
Na emimču jsem ujížděla už jako těhotná. Teď se taky snažím, ale s tím drobkem je to časově náročný.

Tak já se najím konečně, malej usnul, ale to je tak max. na půl hodiny a pak se vypravím na procházku.
Gabčo- já ani nevím , že je u nás BVV proděti :oops: no to je teda ostuda!

Tak krásný den všem maminkám a miminkám a hlavně zdravíčko
Ozvu se večer pa Petra a Filípek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
7.3.06 12:19

Ahojky, my se taky vrátily a dokoce jsme už najezené. Příkrm zase neuspěl, tak jsem jí zkoušela dávat mléko po lžičkách a ani to nechtěla :? . To bude asi fuška Stázinku naučit jíst, ale budu trpělivá.
Hani já zase budu žehlit :)
Moni taky jsme měli program, který se nám dodělával na míru, ale díky změně DPH jsme koupili jiný, protože nám to nebyli schopni opravit.
Petro, vůbec to nevadí, jsme rády, že jsi tady, teď je nás šest :D

Gabka - Stázinka 9.11.
Hanka - Davídek 20.11.
Jarča - Dominik 2.11.
Monča - Matýsek 4.11.
Iva - Ráchelka 4.11.
Petra - Filípek 26.11.

Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
7.3.06 14:31

Tak jsme nakonec na procházku vyrazili o něco později, než jsem plánovala, a chytla nás parádní chumelenic. Z ničeho nic se hrozně ochladilo a spustil sníh. Za chvíli to teda přešlo, jenže Mates se vzbudil, jak mu napadala trocha sněhu na obličej (pláštěnku jsem nestihla vyndat) a pak už neusnul. Tak jsme byli venku tak tři čtvrtě hodiny :-(
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
7.3.06 14:41

Ahoj holky a miminka Stázinka se už taky pořádně nahlas směje!!!
Moni, já to nějak tušila a proto jsem razila ven dopo.
Jdu si udělat palačinky, Hani Margitu už nedržím, málem jsem umřela hlady :D .
 Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
7.3.06 14:53

Gabko, já už žádné diety nedržím, jenom se snažím nejíst večer i když někdy neodolám. Já dělala palačinky včera a s véééééééélkou vrstvou marmelády, už jsem měla děsnou chut na sladký. Tak přeju dobrou chut.
Zatím ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital