Listopad 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
613
2.3.06 13:27

Ahoj Mončo, nic si z toho nedělej Davídek taky ještě není očkovaný a jak to tak vypadá, dlouho nebude.Měl hroznou reakci na TBC, takže už byl 3.na čištění, má k tomu i zvětšenou uzlinu a to prý trvá dýl, takže očkování se pořád odkládá.
Zatím ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
2.3.06 13:46

Ahoj, tak mi uz jsme z prochazky doma, vydrzel spinkat asi pul hodiny, jako vzdy, dyl nevydrzi. Mam takovej pocit, ze uz do vecera asi moc spinkat nebude. Ted si moment hraje v postylce s chratitkama, ale uz se ozyva, protoze ho to nebavi :( . Budu muset za nim.
Jinak ockovani jsme uz byli ve trech mesicich a pristi tyden se chystame na preockovani, je to hruza, minule mel vlastne dve injekce a moc plakal…Bylo mi ho uplne lito.
Preju vam hezky zbytek dne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
2.3.06 14:13

Ahoj holky, tak my jsme se s Ráchelkou vydaly po obědě na kontrolu kyčlí na Budějovickou, ale musely jsme to na prvním rohu otočit, tak hrozně plakala, až se dusila. Nakojila jsem ji a spinká. V 16.00h. má být u doktorky na kontrole, tak nevím, jestli tam dnes dojdeme. Venku je fakt moc hezky. Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
2.3.06 15:49

Ahoj, tak mi uz jsme z prochazky doma, vydrzel spinkat asi pul hodiny, jako vzdy, dyl nevydrzi. Mam takovej pocit, ze uz do vecera asi moc spinkat nebude. Ted si moment hraje v postylce s chratitkama, ale uz se ozyva, protoze ho to nebavi :( . Budu muset za nim.
Jinak ockovani jsme uz byli ve trech mesicich a pristi tyden se chystame na preockovani, je to hruza, minule mel vlastne dve injekce a moc plakal…Bylo mi ho uplne lito.
Preju vam hezky zbytek dne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
2.3.06 16:01

Ahoj Moni,
tak to je fakt škoda, u nás je velice příjemně. S tím očkování to je teda pech. My už na jednom byly 13 a na další jdeme teď 20. Necháš malé píchnout hexu? My ji máme a reakce žádné, jako by ani očkování nebylo, takže paráda!! Kde objednáváš na netu, já taky nejraději nakupuji tímhle způsobem, člověk má na to klid. Teď jsem naposledy objednala u Prince Oliver, a to velikost 68, ale podle toho jak to má Stázinka na sobě to odpovídá spíše velikosti 62. Body jsou nádherný, škoda že mají blbý číslování. Musím ji je hodně oblíkat aby je vynosila :)
Gabka a Stázinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
2.3.06 19:09

Gabko, domluvili jsme se s manžou, že jdeme do hexavakcíny, a dostali jsme na to část penízků od našich.
Teď jsem objednávala na www.caryfuk.cz tu soupravičku a jednu drahou hračku od Lamaze (prej se to miminkům moc líbí a Mates vypadal, že fakt jo), kterou dostane Matýsek taky od našich dodatečně k svátku. Kočárek jsem kupovala na www.detskyraj.cz a holky u nás v deníčku si chválí www.mimibazar.cz a brumlu. Na Prince Olivera taku juknu, líbí se mi jejich oblečky.

Jarčo, koukala jsem, že Dominik má dnes čtyřměsíční narozeniny, takže gratulujeme.

Teď až do soboty asi nebudu moc na netu, protože tady máme babičku s dědou a tak se budu věnovat jim.

Zatím ahoj Monika a Matýsek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
3.3.06 09:05

Ahoj maminy a miminka.
Omlouvam se, ze jsem tam vcera dala tu odpoved dvakrat, nejak to blblo a tak se mi to nejak povedlo odeslat vickrat :wink:
Mam dotaz, jak zabavite ty vase drobecky??? U nas totiz nic moc nezabira, sem tam chrastitka nebo hrazdicka, ale jen na moment. Jak miminko spolehlive unavit?
On si Dominik nejradeji hraje se mnou, ale to jaksi nejde porad. Zajimave je, ze u tatinka si to nedovoli, u neho je hned hodnejsi, bohuzel mame tatku pres tyden pryc, takze se to da vyuzit jen o vikendu.
Jo a vsimla jsem si, ze jsem tam vcera napsala my s mekym i :oops: to je ostuda, jak jsem spechala tak jsem to nejak spletla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
3.3.06 09:12

Ahoj Moni, taky kupujeme stázince tyhle hračky, nejvíc se jí líbí ovocní kamarádi, je to vynikající hračka, má ji od narození. Ta hexa je fakt vynikající u nás v deníčku zase holky doporučují si nechat napsat recept a shánět nejlevnější - někdy jsou akce, že je jedna zdarma, což je super. Taky někdy koupím něco u brumly, vynikající - mají tam i nové věci. Když třídím Stázinky oblečení, tak toho má strašně hodně, některé měla na sobě třeba jen jednou. Snažím se už oblečení nekupovat a tak jsem ji koupila asi 20 knih. Teď už nevím co bych ji měla kupovat :) . Včera jsem ji koupila 3 fotorámečky www.naoko.cz. V tom obchodě bych mohla trávit dny, včera jsemna to měla asi jenom5 minut, protože na mě pečlivě dohlížel manža :D
Já tady nebudu určitě v sobotu, jedeme na návštěvu a nevím kdy se vrátíme.
Jarčo s malou si pořád hraju, chvíli ji nosím a mazlím, chvíli ležía hraje si s hračkama, chvíli ji vozím v košíku, hraje si na hrací dece a nejvíc se jí líbí ve vaně, ale tamse nedá být pořád :lol:
Gabka a Stázinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
3.3.06 09:17

Jarčo, už kup nutrilon 2 má světle modrou barvu, je od ukončeného 4. měsíce, což Dominiček svými měsíčninami už má. Dodatečně přejeme všechno nej :P
Gabka a Stázinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
3.3.06 10:21

Ahoj holky, tak toho našeho andílka hračky ještě moc neberou, nejradši má když se na něj pořád mluví, to se směje hodně nahlas, ve vaně se mu taky moc líbí a hodně pozoruje ty naše starší rarachy. Když nechce být sám, tak ho nosím v klokance, jinak bych toho asi moc neudělala.
A holky ten ukončený 4.měsíc začíná až začátkem 5.měsíce(ted je na začátku 4), nže bych chtěla být chytrá, ale takhle mě vyvedla z omylu naše doktorka, když jsem chtěla začínat s příkrmem u 1.dítěte.
Zatím ahoj Hana a raraši

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
3.3.06 10:28

Ahoj Hani, jsem z toho nějak tumpachová. Když můžu začít s příkrmem poukončeném 4M a malá se narodila 9.11. tak kdy teda může jíst, já totiž koupila už Nutrilon2
Zvědavá a momentálně popletená Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
3.3.06 10:33

Tak jsem hned volala DR a ta mi řekla, že Nutrilon 2 můžu dávat od 9.3 a že můžeme místo oběda dávat zeleninový příkrm nebo příkrm zelenina s masem a že to má zapít mlékem. Přesnídávky a jiné ovocné mňamky až od 9.4. Ten oběd má zapíjet do té doby, až to bude pořádně papat, Pak už nemusí
Gabka a Stázinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
3.3.06 10:46

Takze jestli dobre pocitam tak my uz ten ukonceny ctvrty mesic teda mame, ze jo? Takze Nutrilon 2, fajn. Ja jdu 11.3. na svatbu moji kamaradky, maji to v kostele, takze malyho s sebou vzit nemuzu, on by mi tam v zadnem pripade nevydrzel :wink: Ja zkousela odstrikavat a zamrazovat svoje mliko, ale moc se mi to nedari a nemam na to cas, takze jestli to jak rikate navadi dat to ten jeden den, tak to zkusim. Jen to budu muset zkusit dopredu jestli mi to vubec bude pit. A jeste mi prosim napiste kolik toho asi tak vypije na jedno krmeni? A ja vim ze jsem hrozna streska, ale nemuze z toho mit zacpu nebo alergii nabo tak??? Diky diky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
3.3.06 10:47

Gabko, já si myslím, že to ta doktorka tenkrát špatně podala, já jsem prostě s příkrmem začala hned po 4.měsíci. Takže na nic nečekej, já tě nechtěla zmást, jenom jsem napsala co mi tenkrát bylo řečeno.
 Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
3.3.06 11:08

Jejda Hanko, to jsem ráda!!! To víš manža už včera nějaké jídlo nakoupil i ten N2 bych musela schovat. To je dobře.
Jarčo, Stázinka neměla žádné alergie, zácpu, zvracení prostě nic. Dávkování je různé, teda vypité ml. Kolik Dominik vypije teď? Vždyť jsi četla Stázinka vypije teď N1 5×180ml u N2 ji budu dávat jen 4×180 a oběd, který zapije 50ml. Vem si kolik vypije Davídek (str 1 této diskuze). To víš každé dítě je jiné. Udělej třeba 120ml a kolik vypije tolik vypije, ale pozor!!! Když bude na hlídání, tak jen 5× denně, nejlépe MM a zbytek Nutri. Odsávej, odsávej, je to to nejlepší co může Dominik dostat. Já když jsem dávala malé NUT na noc, tak jsem odsávala a viděla jsem kolik toho tam bylo já měla jen 30ml. Takže to byl hlad. Odsáváš ručně nebo odsávačkou?
Sna djsem to napsla trochu srozumitelně :)
Gabka a Stázinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital