Listopad 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
613
6.3.06 08:38

Dobré ráno holky a miminka.
Dnes jsme se krásně vyspaly, děti zatím nezlobí a venku je příjemné sluníčko, tak doufám, že to tak vydrží. Včera přez den nám Davídek usnul jenom jednou, ale zato vzdržel spát 4.hod. a začal nám cestovat. Už po zádech přeskáče celej gauč, tak musí na zem. No to jsem zvědavá, jak ho na tý dece udržím.
Zatím ahoj a koukejte se už ozvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
6.3.06 09:14

Zdravim vsechny maminky a miminka,
Hani, me uz taky Dominik jak se vrti na zadech docela cestuje :)
Taky se naucil nove zvuky a skreky, hlavne rano kdyz se vzbudi, tak si hrozne moc povida a hulaka takovy dlouhy zvuky…Je to legracni.
Zatim ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
6.3.06 09:36

Ahoj holky, tak už jsem taky tady. V sobotu jsme měli návštěvu a v neděli stěhovali archiv, tak jsem se neozvala.
Mončo to je bezva, že Matýsek zvládl návštěvu jako hrdina :) . Stázinku dost vyčerpává, když jsme na návštěvě a furt by ji někdo nosil :) .
Jarčo bezva s tím nutrilonem!! I to MM v mrazáku paráda, to možná bude pít Dominik až budete na svatbě jen MM, když už se odstříkávání daří!! Držíme palce.
Hani tak jsi tady byla sama 8), bezva, že Davídek už vypije o 110ml více!! Jak máme teď N2, tak dávám Stázince jen 4×(píšou to na návodu) a co 4 hodiny, když má hládek tak ji dám čajík. Zatím je spokojená.
Mno u nás je dneska taky krásně!!!! Půjdem zase ven jestli mě přestane bolet ruka a jinak na balkon, což je škoda. Mám dneska šťastný den, protože mi manža dal k svátku Jávskou masáž!!! Nic skvělejšího jsem ještě nezažila. Měla bych jít v pátek, tak už se těším.
Pozdravujte dětičky :P
Pište pište pište
Gabka a Stázinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
6.3.06 09:40

Tak si říkám, jeslti ta naše holka není nějaká zaostalá, jí se přetáčet nechce i když ona asi nemá tolik příležitosti. Přes den buď spinká v košíku a nebo leží na dece ale je právě podložená podložkou aby nespadla. Gratuluji Vám!!!!!! Až se nám to taky povede tak dám hned vědět!! Budu ji to ode dneška učit :D
 Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
6.3.06 09:48

Gabko, to není přetáčení, to je takové poskakování na zádech. Udělá jakoby most a nožičkama se odrazí, tím se vlastně posouvá. Chtěla sem se zeptat jakej pije malá čaj. Já mám od Hippu (spokojené bříško), ale moc ho nechce.
 ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
6.3.06 09:57

Aha tak to jo to Stázinka taky cestuje zespoda nahoru, někdy si u toho vysvleče i ponožky chichcihi. My koupili od Hami čaj pro celkovou pohodu aten je moc dobrý, Stázince chutná, já ho zkoušela a taky mi chutnal. Vypije tak 100 ml „na posezení“ :lol:
 Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
6.3.06 10:21

U nas je to taky jen takove posouvani tim jak se vrti. Ale kdyz pase konicky, tak se mu nekdy povede prepadnout na bok. On je Domik hrozne pohyblivej, porad sebou mele, musim na nej davat pozor, bojim se, ze se mu to uz brzo povede se pretocit ze zad na bok, tak aby mi nespadnul ze stolu. Rikam si, ze az poleze, ze to bude lepsi, protoze si vystaci chvilku i sam, ale asi budu lezt po ctyrech ja za nim, vleze urcite vsude. Ale moc se na to tesim. Ono uz ted je mnohem veselejsi kdyz vidimjak se rechta a zvatla :D
Taky sviti slunicko, asi pujdem taky ven, vcera jsme taky byli na navsteve a tak uz jsme prochazku nestihli. Malej to taky nema moc rad, nejradeji je doma a ne nekde na navsteve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
6.3.06 11:02

Přání k měsíčninám.
V sobotu měli 4. měsíčniny Matýsek od Monči a Ráchelka od Ivy
Všechno nejlepší
http://www.vltava2000.cz/…goods/kytička%20MM.gif

Gabka a Stázinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
6.3.06 12:23

Tak malá už se najedla a spinká. Tak mám chvíli volno. To máš Jarčo pravdu, s tím povídáním a smíchem. Stázinka povídá pořád a už jí jde i smích nahlas. Já to s tím lozením po zemi budu mít trochu těžší, protože máme ještě i malého psa, kterému je sedm let a trochu žárlí. Ale to se zvládne. Bude to švanda.
Jedete se holky podívat na BVV prodítě? My už jsme to s mažou naplánovali na pátek 24.3.
Ozvěte se nebo jsem tu sama?
 Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
6.3.06 15:51

Byli jsme na prochazce, dneska jsme trhli rekord, vydrzel spinkat v kocarku dve hodiny :D sice se parkrat vzbudil, ale vydrzel to., tak jsem moc rada.
A Gabko vim o cem mluvis, taky mame maleho psa, je stara tri roky, ale zarli taky. Prvni den, kdyz jsem prisla z porodnice mi hned skocila k malymu do kocarku, protoze byla vydesena co to tam je, ale uz to nikdy neudelala, ted vzdycky jen prijde, ocucha ho a vic si ho nevsima. Uz se s tim smirila, ze je nas vic. Ale nikdy bych Domina nenechala se psem samotneho, clovek nikdy nevi…
Taky preju mimiskum k 4.mesicninam vse nejlepsi :P
Tak se mejte hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
6.3.06 16:26

Jj Jarčo máš pravdu, je to přece jen zvíře a člověk nikdy neví co mu projede hlavou a co udělá. Náš Johny si Stázinky taky nevšímá, zatím. My na prochajdě nebyly, tady je to nějaké divné, asi bude ještě dneska sněžit. Jdu dát malé najíst.
Zatím
 Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
6.3.06 17:34

Ahoj holky, my na procházce taky nebyly, protože tu pořád sněží a je studenej vítr. Už aby bylo jaro, ta zima je neskutečně dlouhá.
Honzik šel spát k babičce, tak mám dnes jenom 2děti. Hanička se nemá s kým hádat, to je najednou klidu. Musím si to ticho pořádně vychutnat.
Tak co Gabko jak chutná příkrm?
Jinak taky přejeme mimískům hodně štěstíčka a zatím ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
6.3.06 17:45

Tak před koupáním ještě chvilku pro net :) .
Hani tak příkrm ještě pořád nechutná, nepolyká a slintá oranžovésliny :D , je to legrace, ale malou to moc nebaví. Stázinka si hraje, výská a tak kope nohama, že si sundala obě ponožky!!! Musím ji je jít oblíct.
Zatím
 Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
6.3.06 22:26

Ahoj holčiny,
byli jsme dnes od rána do tří hodiny v práci (chodím tam občas pomoct s něčím, co nemůžu udělat přes internet) a pak měl Matýsek nějakou uplakanou náladu, tak nebyl na net čas.
My jsme Matýska dneska asi definitivně přestěhovali ze sedačky na zem, protože kromě toho, že „cestuje“ tak, že hlava zůstává na místě a tělo ji „obchází“, tak už se přetáčí i na bok. Myslím, že na bříško mu to nebude dlouho trvat. Z břicha na záda už to umí dlouho.
Gabko, přeju ať jsou příští pokusy s příkrmem úspěšnější. Jsem docela zvědavá, jak to jednou bude chutnat Matýskovi.
Děkujeme za přání k „měsíčninám“.
Zítra se snad objevím víc.
Dobrou
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
6.3.06 22:31

Ahojky holky, tak Stázinka zatím cestuje jenom v postýlce. Dneska už jsem ji nechala dýl na hrací dece a už si oblíbila jednu hračku, tak by mohla fungovat jako „návnada“.
S tou prací jsme na tom stejně Moni, taky se Ti asi líbí.
Gabka a spící Stázinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital