Poradna duly
Jana Čurdová
Jarko, to se nemusíš vůbec bát.Já jsem dávala sunar taky jenom večer kvůli spaní a k prsu se přisál normálně.Dokonce by se přisál i ted, ale už skoro nic neteče.
Koukám, že nás je zase víc, tak vás holky taky vítám.Ráchelka má taky hezkou váhu a Matýsek je zase drobek jako ten náš, ale jednou vás holky taky doženem.
Tak se zatím mějte musím jít malej už volá ahoj Hana
Je to holky zvláštní, jak nám to vyšlo - holky cvalíci a kluci žížalky
. Stázinka se jde teď pomalu koupat, tak se potom ozvu.
Mějte se zatím hezky
G+S
Tak jsme vykoupané!! Řeknu vám něco na zasmání: Když jsem nesla Stázinku zabalenou v pleně do koupelny, tak si najednou prdla a pak to plesklo chichichi
. A takhle vypadala podlaha a moje oblečení!!! Pak si to prozměnu dala ještě jednou ve vaničce
![]()
http://sweb.cz/…P3010023.jpg /> http://sweb.cz/…P3010029.jpg
Gabka a Stázinka poseroutka ![]()
Taky jdu malou koupat. Při jídle mi taky kakala, naštěstí do plínky. Iva
Tak my jsme právě dokoupali a jdeme kojit. Dnes jsme s Matýskem poprvé večer sami doma. Taťka vyrazil s kámošem do hospůdky. Takže po kojení půjdeme asi rovnou spát oba.
Dobrou noc všem přeje
Monika
Ahoj holky, tak Davídek už spinká, dnes usnul nějak brzo, tak nevím jestli se ještě vzbudí nebo vydrží do rána. No zatím je klid tak si to vychutnám.
Gabko hezky to Stázinka umí a věř, že takových bobíků bude ještě víc.
Tak jsem to zakřikla už se ozývá. Dneska už se asi neozvu, tak hezkou noc at děti moc nezlobí.
Zatím ahoj Hana a dětičky
ahoj holky, já taky už budu končit. Zítra se určitě neuvidíme, razím mezi lidi
. V pátek se ozvu.
Dobrou noc a hodné a zdravé děti
Gabka a Stázinka
Ahoj holky, já už se s vámi taky pro dnešek loučím. Přeji vám i vašim dětem dobrou noc a pěkné sny. My jdeme zítra s Ráchelkou na kyčle a na kontrolu ve 4.měsíci, tak uvidím, kdy se dostanu na net. Tak se mějte fajn
. Iva s Ráchelkou
Ahoj holky, tak jaká byla noc? U nás v pohodě, Davídek se vzbudil v 6hod, vypil sunar a spal ještě do 8hod.
Dneska u nás krásně svítí sluníčko, tak doufám, že to vydrží a vyrazíme na procházku. Děti už šíleně zlobí, potřebujou se vylítat. Už aby bylo teplo.
A co ty Jarko zkoušela si to mlíčko?
Zatím ahoj jdu dětem připravit sváču.
Ahojky,
u nás noc taky v pohodě. Mates usnul před desátou a vstával kolem půl osmé.
Taky se těším na prochajdu, když nám tak pěkně svítí.
Hezký den.
Monika
Ahoj,
Hanko, mlicko jsem nezkousela, jeste jsem ho nekoupila, bydlim na vesnici a tady ho jaksi nemaji a ted se nemam jak dostat do mesta. Ale chci se zeptat, chystam se, ze budu muset na jedno odpoledne neco si zaridit a prcka chci nechat doma, zatim se mi moc nepodarilo odstrikat mleko do zasoby a bylo by to malo, tak jsem myslela, ze bych mu ten jeden den dala ten Nutrilon, myslis ze mi ho bude pit a ze z toho nebude mit treba zacpu nebo tak? Ja z toho mam docela strach.
Jinak dneska spinkal docela v pohode, nektery dny jsou lepsi, jindy je to hruza. Taky tady sviti slunicko, tak asi odpoledne vyrazime na prochazku
, uz se tesim, vcera jsme nebyli.
Ahoj holky, tak my jsme vstávali o půl osmé apka jeli do práce, já musela na rejstřík trestů, a tam bylo 200 lidí!!! Čekala jsem venku hodinu a pěkně jsem vymrzla!!! Neměla jsem rukavice
. Jarčo to mlíko zkus, nic se nestane, já to taky tak udělala. Tak se mějte a přeji příjemnou procházku.
Gabka a Stázinka
A jeste se chci zeptat co mam teda koupit, Nutrilon? Jaky presne?
Zrovna jsem pracne zvladla udelat Domcovi metrik, mam z toho radost, akorat jsem nemela moc cas poradne vybrat, malej place a varim obed. Tak ahoj a taky peknou prochazku…
A jeste se chci zeptat co mam teda koupit, Nutrilon? Jaky presne?
Zrovna jsem pracne zvladla udelat Domcovi metrik, mam z toho radost, akorat jsem nemela moc cas poradne vybrat, malej place a varim obed. Tak ahoj a taky peknou prochazku…
Acho jo, tak jsem se těšila na procházku a nic z ní nebude. Máme píchlý kolo u kočárku a nemáme doma materiál na opravu
Tak Mates chrupe na balkóne.
A taky nejdeme příští týden na kontrolu a očkování, protože naše dr. si přivodila vážnej úraz v Itálii na horách. A doktoři, kteří se místo ní budou střídat, na nás budou mít čas až 17. března
Už jsem to očkování chtěla mít za sebou. Ještě jsme nebyli ani na jednom kromě TBC v porodnici.
Ještě že dnes dorazil aspoň balíček s oblečkama, který jsem Matýskovi objednala na netu. To mi drobet zvedlo náladu.
Tak si užijte procházky.
Monika