Poradna duly
Jana Čurdová
https://www.emimino.cz/modules.php?…
To jsou rady,jak na to.
V podstatě si ten metřík vytvoříš a pak ten kód,co ti to vyhodí zkopíruješ myší a na horní liště na emiminu si do svýho nastavení ten kód zkopčíš do PODPISU.
Až budeš psát příspěvek,tak dole pod zprávou musíš ještě zafajfkovat Připojit podpis.
Snad to pochopíš,já neumím vysvětlovat ![]()
Peťo, mě to ukazuje Nepovolená adresa, když jsem si klikla na adresu kterou jsi mi poslala. Manžel se mi pak na to podívá. Iva
Ivo- tak to teda nevím, zkus to zadat normálně a uvidíš.
Holky-ještě musím uvést na pravou míru, že nejsem vdaná, ale brát se budeme příští rok, tak už píšu, že je to manžel.
![]()
pa Petra
Kači- jak to, že máš na metříku o jeden den víc než já, když to máme stejný, ale jen o měsíc? ![]()
Kači-omlouvám se za rozruch, já si neuvědomila, že každej měsíc nemá stejný počet dní.
![]()
Já ti to Petro s tím počtem dnů vysvětlím, jedná se o to, kolik má který měsíc dní. Proto to takhle počítá. Mě se třeba ukáže správný počet až kolem poledne. Nevím čím to je, mám nastavení času správné.
Gabka
Není to proto,že říjen má 31 a ne 30 dní? Nic jinýho mě nenapadá ![]()
Teď jsem dala Šimona spát.
Chudáček je celej dodrápanej,asi budem muset na kožní,buď má potničky,nebo ňákou vyrážku,nevím ale o ničem škodlivým co bych jedla.
A potničky nesvědí,nebo jo? ![]()
Za chvilku budou VV,já se strááášně stydím,ale koukám na to každej den ![]()
Ivuš,tak co? ![]()
No já už to taky pochopila!Mě to prostě už nemyslí. ![]()
Já se taky občas dívám na VV, ale začalo mě to bavit až teď.
Malej spinká už od půl 7.Chtěla jsem mu to posunout na později, ale on prostě vytuhne a hotovo!