Poradna duly
Jana Čurdová
Jo, to Matýsek taky „nadává“, když má hlad nebo když mu to nejde usnout, ale to se dá rychle spravit.
Taky posledních pár dnů vydává kromě svého „žvatlání“ ještě takový zajímavý hodně hlasitý skřeky a někdy se pa úplně zarazí a diví se, co to bylo za zvuk ![]()
Šimon na prdíky trochu trpěl,ale jak bylo po třetím měsíci,tak jak když utne,brečí jen když má hlad,nebo když chce spát.
Je ale fakt,že se někdy vzteká a to si ho nevšímám a ho to přestane bavit,je to mrška ![]()
Teď chvilku usnul,tak jsem si udělala masku na vlasy z oliv. oleje,žloutku,medu a citronové šťávy.Samo že jsem se celá pokydala ![]()
Na prochnu to dnes moc nevypadá,hrozně tady fouká,jsme na kopci,tak je to nářez ![]()
Dnes mně došla předposlední mateřská,tak se půjdu zítra rozšoupnout do obchodu,od dubna mě čeká už jen almužna,tak to se můžu rozšoupávat tak akorát u ťamanů,nebo v obchodě VŠE ZA 39,– HaHa
![]()
Davídek je taky hodný mimčo, prdíky už taky nezlobí a v noci se taky vyspím. Hanička byly ještě hodnější. Holky, ale Honzik to bylo něco. Ten pořád jenom řval. Před jídlem řval, po jídle řval, před spaním a po spaní, na ruce i v kočáře, prostě pořád řval. Hlavu jsem měla jak vzducholod, já ho už slyšela řvát i když nebyl doma. Hoooooooooror, v noci se budil každých 30.min, vydržela jsem a dočkala se. kolem 10.měs. se začal pomalu uklidnovat. Myslím, že máte všechny hodné děti.
Hana
Já jsem taky nechtěla nikam jít, ale mám domluvenou tu kámošku, takže mě čeká cestování MHD to je parádička v takovým počasíčku.
Já taky myslím, že máme hodný děti ![]()
Co dnes budete papat maminy, já si dělám sojový maso na zelenině a nevím co k tomu?už hlady šilhám, protože já nesnídám jen kávičku a navíc včera jsem byla tak hladová, že jsem nemohla ani usnout
To bude pěkný peklo ten začátek, než se nám ten rozpapanej žaludek trošku ztáhne ![]()
Péťo, tak já jsem posnídala rohlík se sýrem Cottage a posvačila jablíčko. Oběd vidím na těstoviny s tuňákem. Včerejší večer byl fakt krutej a to si ještě manžel kolem deváté nasypal do misky chipsy a chroupal je u televize - zákeřňák!!!
Jo to znám, manža na mě včera pořád, že má na něco chuť ať si dáme něco sladkýho, to dělá schválně, on mě provokuje a tvrdí, že mě to stejně za týden přejde ![]()
Ale já mu dokážu, že néééé! to pak bude koukat, až budu štíhlá jako láňka
(no jen aby?!?!?!)

Já ostuda jsem posnídala párky ![]()
Když mě ty dietní věci nelezou ![]()
Na oběd mám vytažený žebra,asi je upeču na medu.
Až budu skuhrat ohledně břicha,tak mě to připomeňte,ju? ![]()
Zdravim maminy a miminka, i ty novy. ![]()
Ja nejak nestiham sledovat, nebyla jsem tu vcera a hrozne moc tu toho pribylo, tak to ani nestiham precist. Nevim co driv, jestli za prckem, varit obed, nebo byt ne emiminu. Dneska tady taky chumeli, takze taky nejdem ven
Je to skoda, malej mi vcera na tom slunicku tak hezky spinkal. Jinak v noci porad to stejny, malej se porad budi. V noci to vzdycky nevydrzim a vezmu si ho do postele, asi delam chybu, ale musela bych vstavat ve dve rano, protoze Dominik si v tu dobu mysli, ze uz je vyspinkanej a chce si povidat ![]()
Preju hezky den a zatim ahoj. Mozna jeste dneska stihnu kouknout sem, uvidime.
Kači- taky bych si dala žebra
hm! mňam, mňam…
Já jsem si teď namalovala nějakej obličej, když jdu mezi lidi, malej spí opět v kočárku a konečně se snad v klidu najím.
Kači tobě přišla mateřská dnes?Já právě čekám na pošťačku, snad mi přijde taky.
Peti ale mě chodí na účet,tak nevím,jestli ji třeba nemám o den dřív.
Objednala jsem si od http://www.learningtoys.cz/index.php?…
světlušku Freddi,je moc pěkná,sice dražší,ale kámoška ji má a je suprová ![]()
No to je možný
tak uvidím třeba přijde.Jdu krmit, drahoušek se právě probudil!!!
Katko, já jsem přesně z těch stránek objednala pejska a malej je z toho úplně nadšenej. Tak dlouho si s žádnou jinou hračkou hrát nevydrží. A z mimibazaru čekám ještě žabáka taky od firmy Lamaze. Je pravda, že jsou to docela drahý hračky, ale prckům se líbí a nám je navíc zaplatí babička s dědou a strejda jakože Matýskovi dodatečně k svátku.
Tak maminy já se pro tuto chvíli loučím, jdu cestovat do toho báječného počasíčka. Přeji všem krásné odpoledne a hezký den.Večer určitě jsem zde a hodné dětičky ![]()
pa Petra a Filípek
Ahoj holky a miminka, chceme poděkovat za přání pro Stázinku, právě jsem jí t o vše vyřídila!!! Připojila jsem se až teď, protože jsem už fakt potřebovala vyžehlit, včera mi to nějak nešlo. Furt jsem lezla na net
.
Tak já vám teď něco povím, večer přišli známí mi popřát k svátku a víte co donesli??? Bonboniéru!!! A ještě něco víte??? Já si sedla k telce koukám na vlastní oči a ...... půlku jsem sežrala!!!!!!!!!!!!!
A to jsem to do šesti měla tak hezký!!
Tak zase od začátku, uvidíme dneska. U nás taky přes noc nasněžilo.
Stázinka vstávala dneska v šest!! Přitom vstává nejdřív o půl osmé, tak jsem ji vzala z postýlky k sobě do postele a ještě jsme se hoďku povalovaly. Manža není doma, tak jsem musela ráno i se psem, ale Stázince se ráno prostě spát nechtělo tak jsem ji musela oblíct a vzala klokanku a šly jsme venčit.
Hani tak si předtsav, že Stázince asi nevadí ten příkrm, ale lžička obecně. Zkouším ji ji pořád dávat do pusy, aby si na ni zvykla. Uvidíme, kdy nad ní zvítězím.
Teď jsme si pustily písničky na CD a Stázinka tady píská a dost se to hodí zrovna hraje kalmajka mik mik mik
![]()
Tak zatím
Gabka a Stázinka 4M!!!