Poradna duly
Jana Čurdová
Petííí nic tam nenííí ![]()
Zkus znova.
Ráchelka je krásná a vlasatá ![]()
Musím tam taky šupnout taťku ![]()
Kači, já se dívám na Rodinná pouta.
Dala jsem do galérky asi 7 foto, tak se můžete kouknout. Hezký večer.
Prosím tě už to tam je, pošlu ještě fotku s Šimoníkem a taťku ![]()
Rodinná pouta si nahrávám ![]()
Všechny dětičky jsou božskýýý
![]()
Dala jsem tam taťku Martina,malej je celej on ![]()
A to jsou prej kluci po mamce,to teda jo ![]()
Ivuš děkuji, Ráchelka je zase pěkná ženská a pěkně vlasatá ![]()
Holky možná tam budou asi dvě fotky dvakrát pač mě to občas píše, že se to náhrálo a později zobrazí, tak se omlouvám ![]()
Holky tak já taky dnes končím
Krásnou dobrou noc a hodné děti
pa Petra a Filípek
Dobrou noc maminky a miminka. Ráchelka už šla spát, tak já jdu taky
![]()
Ahoj holky, ty děti jsou prostě kouzelný, koukám, že ten náš je snad jedinej co nepase koníčky. Když ho dám na bříško, tak se strašně vzteká a místo hlavičky zvedá nožičky.
Dneska u nás prší, tak to vypadá na další den doma a mě už s tý zimy začíná hrabat.
A k tomu hubnutí, držim se, ale u každý reklamy na něco k sežvejknutí slintám jak bernardýn.
Zatím ahoj Hana
Krásné ráno všem maminám a miminkám ![]()
Hani- malej taky nechce být na bříšku, to je vždy jen na rychlovku na foto a pak ho musím otočit, protože zuří.
Ale mimča jsou krásný všechny, prostě se nám povedly ![]()
Já půjdu za chvíli ven s malým, pak přijdou kámošky a on by byl strašně protivnej ![]()
Ta dieta mě zničííí
připadám si víc unavená, ale musíme to vydržet, když už jsme se do toho vrhli společně ![]()
Hezký den všem pa Petra a Filípek
Dobré ráno maminky a miminka, my máme dnes v plánu jít nakoupit, na poštu, a odpoledne s kamarádkou na vycházku, ovšem jestli nebude pršet
.Teď jdu nakrmit malou, protože se mi tu začíná vztekat. Přeji všem krásný den. Iva
Ahoj holky,
tak Matýsek po včerejším probrečeném odpoledni usnul kolem půl osmé a spal 12 hodin bez přestávky. Teď tady od půl osmé zase vykládá.
Dnes máme odpoledne sraz s kamarádkama na kafčo někde u Bílé Labutě. To bude prima cesta v pátek odpoledne v přeplněné tramvaji nebo metru!
Hani - klid, Mates taky moc nepase, vydrží chviličku a to na něj musíme dělat co největší opičky, ale stejně se za chvíli začne vztekat. Do nedávna taky zvedal nohy a ruce za záda. My jsme chodili na rehabilitaci kvůli tomu, že točil hlavičku hodně doleva, měli jsme cvičit Vojtovu metodu. No, já jsem tomu moc nedala a hlavička se spravila sama, jak začal koukat na věci kolem sebe. Tak nás pochválili, že jsme to pěkně spravili cvičením, ale aby nás nemuseli pouštět ze spárů, tak prej že bysme měli cvičit dál kvůli tomu, že mu moc nejde to pasení. Tak cvičím pořád stejně
a myslím, že pase čím dál tím líp i bez cvičení.
Omezená strava mi taky dává zabrat, ale je lepší, když vím, že v tom nejsem sama. Sice jsme začali ve středu, ale navrhuju kontrolní převážení a přeměření v pondělí, ať to máme hezky ze začátku týdne, co vy na to?