Listopad 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
920
11.3.06 11:16

Ta kniha od Anne Geddes se mi taky líbí, ale dostali jsme knihu pro Stázinku do jednoho roku a docela ji už máme popsanou a zdá se mi zbytečný mít dvě. Zkusím u nás v Praze taky najít fotoateliér, který by dokázal takhle děti nafotit. To by byla paráda!! Fajn tip Moni.
 Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
11.3.06 11:39

Ahoj holky,
ten náš drak se vzbudil na jídlo už ve 2.45 a vstával v 6.30. Nějak se mi vůbec nechtělo vstávat. Manža mě vysvobodil a vzal si prcka, holky já vstala až v 11hod. Dnes tu zase svítí krásně sluníčko, tak doufám, že to vydrží.
Tak už začíná prima den, Hanička se řachla o postel do hlavy, má bouli přes celé čelo, uprostřed krvavej šrám a začíná hrát barvama.
Tak zatím ahoj Hana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
11.3.06 11:51

http://www.sweb.cz/…r/vzorky.htm

Holky,tady si můžete napsat o vzorky zdarma,já mám nějáký příkrmy,šampony,plínky a tak :lol:

Knížka je nádherná,už se strašně těším,až dojde :! :D

Jdu nakrmit násosku,už se ozívá :lol:

Plavali jsme taky dnes ve vaně,ale zlehka se napil vody,tak se šprajcoval a nechtěl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
11.3.06 12:12

Hani to je mi Haničky líto!!! To chce určitě nějaký kokino!!! To se pak vyléčí rychleji :D
Kavi k tobě chodí ta cvičitelka a učí tě plavat s malým ve vaně?
 Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
11.3.06 12:20

Táta už skáknul pro kinder čokošku, to je hned zapomenuto na auví.
 Hana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
11.3.06 12:24

Gabko u mě byl instruktor 2×,poprvé mně ukázal co a jak a podruhé asi po měsíci-jestli to děláme správně a ukázat novej prvek.Za 3 týdny jdem do bazénu :lol:
Měli bysme plavat doma tak 3× týdně,někdy to vyjde,někdy ne :cry: Šimon musí být ale vyspanej a najezenej,nejlíp v poledne,jinak je protiva a nechce :roll:

http://sirmi.ic.cz/ryba/14.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
11.3.06 12:30

Holky, tak ten brněnskej ateliér má webovky www.babyphoto.cz a ty fotky jsou fakt nádherný - i ty těhotenský. A cena tomu samozřejmě odpovídá :-)

Gabko - když se ti povede nějakej podobnej ateliér v Praze sehnat, tak dej vědět. Já jsem zatím nebyla úspěšná, ale moc jsem tomu hledání nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
11.3.06 12:30

Kavi u nás to taky tak nějak mělo být, do bazénu berou až od 6M, tak se musíme rychle přihlásit. Buď už od dubna nebo od května. V PO to hned zařídím, už si to píšu. :P
Stázinka vodu miluje!!!
Tak v PO ráno se holky měříme a vážíme jak psala Monča, jsem strašně zvědavá, co se mi povedlo pokazit hned první den tou bonboniérou. To jsem si včera koupila časák Apetit a tam je recept na vynikající buchtu! Skoro jsem ji upekla, ale včas jsem se zabrzdila, ale musím na ni pořád myslet chichichichi. Tak nevím, nevím.
Gabka a Stázinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
11.3.06 12:36

Holky, to jsou fakt nádherný fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
11.3.06 12:37

Gabko - prosím, napiš ten receptík sem, jednou se bude určitě hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
11.3.06 12:39

Moni jasan, budu hledat večer. Jsem teď v kanclu, protože jsem včera nic nestihla a manža hlídá Stázinku doma. Tak večer až bude malá spát tak budu hledat nejpozději zítra odpo, to jde manža na hokej do sazka areny.
jinak všem dobrou chuť!!!
 Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
11.3.06 12:41

Moni recept dodám hned jak dorazím domů!!! To se vám budou sbíhat sliny jako mě!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
11.3.06 12:45

Holky ty fotky jsou nádherný, úžasný prostě nej!!!!!
Pokud nenajdu PHA jedu do Brna!!!!!!
Jsem z nich úplně mimo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
11.3.06 13:06

Tak už mám taky objednanou knížku. Také přeji všem dobrou chuť. Chtěly jsme jít po obědě na vycházku, ale s tímto počasí to moc nevypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
11.3.06 13:11

Holky vy mi dáváte!!! Asi ji zaběhnu koupit, máme kancl kousek od Luxoru!! Včera jsem byla v OC Nový Smíchov a tam v Chiccu a nechala jsem tam mailant. Dneska znova. Ve čtvrtek jsme koupili Stázince ohrádku a mám takový dojem, že tento týden nebyl den, aby byla bez něčeho nového :) . A co JÁ???
 Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital