Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
920
12.3.06 16:50

Ivo, taťka Ráchelku koupe? To já ji koupu jen já, manža si ji vezme občas do vany. Pořídili jsme Stázince do vany sedačku, takže pak můžu chodit se koupat i já s ní. I když bude málo vody, ale to neva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
12.3.06 17:00

Je to starý asi 7 roků,jsou to různě velké byty,ten náš má ale 55m2,takže 1 plus 1,ale celkem prostornej :D

Manža odletěl na 3 dny do Turecka,lítá tam obchodně.
Naštěstí max. 3× ročně.Vždycky trnu,jestli tam nebude zas nějakej atentát,lítá přímo do Istanbulu :(

Venku jsme byli asi hoďku,nestíhají to odklízet,tak se blbě jezdilo.
Navíc měl malej tendenci zas usínat,tak jsem jela dom,on by mě v noci nespal :roll:

U nás koupu jen já,Martin by to asi taky zvládl,ale když vidím jak ho vždycky nahulatýho bere do náruče,tak to raději dělám sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
12.3.06 17:04

No, někdy ano. Umyje ji, osuší, a já ji namažu olejíčkem a oblíknu ji. Dnes ji taky přebaloval, když se pokakala, a já jsem vařila oběd. Moc si spolu rozumnějí Ráchelka s taťkem. On ji houpne, a všelijak s ní blbne, a ona se směje a moc se jí to líbí. Péťa si s ní taky často povídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
12.3.06 17:07

Kači, je to pro mě ostuda, ale u mě to bylo po narození malé naopak. Já jsem se bála ji vzít do rukou, aby sae jí nic nestalo, a manžel si ji bral úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
12.3.06 17:09

V Turecku jsme byli loni na dovči i seStázinkou v bříšku a teda můžu říct, že už bych tam nikdy nejela. Měli jsme všechno blbý. Poprvé jiná cestovka a stálo to za houby.
Ivo to je teda paráda!!!!! Taťka taky s malou blbne, ale trne strachy když ji přebaluje (zatím asi 3×, když jsem nebla doma), aby nebyla pokakaná :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
12.3.06 17:11

Tak já se snažím udělat měsíční závěrku do práce, ale teď mě to přestalo bavit, tak si dělám pauzu.

U nás koupeme většinou oba. Ale taťka už párkrát koupal sám. Zvládá to úplně v pohodě. Umí Matese krásně zabavit. Do vany s ním chodím zatím jenom já. Napustíme hodně vany a já ho držím jen pod hlavičkou a on se vznáší ve vodě a moc se mu to líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
12.3.06 17:15

Moni a jak to uděláš, když chceš vylézt? Taťka musí být vždycky po ruce, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
12.3.06 17:19

Tak tady klikněte!!! Stojí to zato!! je to pro nás hubnoucí!!
 http://sweb.cz/Key./Jidlo.pps

:D :D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
12.3.06 17:19

Jo, zatím je taťka vždycky s námi v koupelně. Ale v deníčku jsme zrovna probíraly, jak to provést bez něho, a jedna holčina tam psala, že to dělá tak, že si vedle vany dá malou vaničku, do té připraví osušku pro mimčo a pak mimčo z velké vany šoupne do té vaničky, zabalí do osušky a rychle osuší sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
12.3.06 17:22

Ahoj holky,tak jsme z návštěvy doma. Dvojčátka jsou kouzelný.
Tatka taky koupe a přebaluje úplně v pohodě.
Holky, to hubnutí je hrozná věc, manža dnes vařil a já se mohla užrat.
Zatím ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
12.3.06 17:23

Jo, dnes nade mnou mlsná taky vyhrála a slupla jsem pár sušenek :-(
Venku je tak hnusně, že jsme ani nešli ven a to jsou ty chutě mnohem horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
12.3.06 17:24

Hani nic si z toho nedělej, já taky snědla buchtu, už zase!!! Jsem strašně zvědavá na zítřejší měření. Jen doufám, že se míry nezmění směrem nahoru :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
12.3.06 17:31

Jo děvčata to je pravda, počasí je na spaní a taky na něco sladkého. Opravdu klikněte na odkaz. Dala jsem tam bezva věc, co mi přišla mailem. Pokliknutí se objeví tabulka tak dejte otevřít.
 http://sweb.cz/Key./Jidlo.pps

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
12.3.06 17:32

Já jsem s prominutím sežrala 2 párky,vlnky,2 pribiňáky a mléčnou rýži od Danone :lol: Mňam,to jsem si pošmákla :lol:

Ještě že zítra jedu do města a na jídlo nebude moc čas :lol:

Máme další hodinu o výživě,tak sem pak hodím ňáká moudra :wink:

Šimon se s prominutím posral a smrdí jak starej chlap :lol:
A to prej kojený dětičky nesmrdí,chachachááá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
12.3.06 17:33

Gabko,to se rozumí,že čokoláda je nejlepšejší věc :lol:

• načítám...
  • Citovat