Listopad 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
841
11.3.06 20:20

Verčo - to mě mrzí, že to asi nemáte s tatínkem zrovna ideální. Každá pomoc s prckem by se hodila, co? Aspoň že máš blízko rodiče.

Já tady v Praze nemám momentálně nikoho kromě manžela. Naši bydlí v České Třebové a tchýně se začátkem února stěhovala do Prostějova. Ovšem za to jsem ráda, protože do té doby byla u nás doma fakt každej pracovní den od příjezdu z porodnice. A to už jsem z ní byla na prášky.

Sedání - jsem zvědavá, co nám na to řekne příští týden dr. Jedna holčina od nás z deníčku má chlapečka o 4 dny staršího, než je Mates, a „dostala sprďáka“ od neuroložky, že ještě hlavičku nepřitahuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
11.3.06 20:30

Kubovo tatínka jsem za celý těhotenství viděla 3 x, takže už jsem si docela zvykla, ale jak tady o těch manžílcích píšete, to je tak hezký. :D

Kuba si chce sedat taky pořád. Už vůbec nechce ležet a snaží se zvedat hlavičku, ale zase si většinou ještě drží pěstičky, takže kvůli tomu chodíme na rehabilitaci na Vojtovu metodu.

Verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
11.3.06 20:44

Verčo, to musí být hodně těžký, být sama doma s mimčem. Manžel má práci na krátký a dlouhý týden, tak jsme spolu vždy 2 nebo 5 dní v týdnu, a vždy se nemůžu dočkat až přijde z práce. Mí rodiče tu byli 3×, z Brna je to daleko a manželovi rodiče ji ještě neviděli, bydlí ve Vrbně pod Pradědem. Tak snad tam v létě pojedeme, aby ji poznali, je to jejich 10 vnouče. Manžel má 4 sestry, a je nejstarší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
11.3.06 20:49

Verčo, já byla na první dítě taky sama, ale nakonec se ten správnej objevil. Já pořád píšu manža, ale měla bych psát skoromanža, nějak se stěma dětma nestíháme vzít, ale máme to v plánu. Ted v nejbližších pár letech dítko neplánujem, tak už to stihnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
11.3.06 20:53

Hani,

a jak ti vzal tvůj skoromanža tvoje první dítko? Já mám strach, že nikdo se k němu nebude chovat jako k vlastnímu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
11.3.06 21:13

Hezký večer maminy
Tak koukám, že taky nestíhám, kolik toho napíšete, pěkně jsem si vše přečetla, abych byla tzv. v obraze :lol:

Jak koukám tak já snad jediná dnes nelenošila, taky jsem si plánovala, že si hajnu a ono nic, ale aspoň jsem si pořádně vše uklidila, když manža hlídal :lol:
Navíc malej byl dnes zlatíčko, spinkal 3. hodiny odpoledne v kočárku což se nestává :lol: Zkusila jsem mu večer posunout mlíko o hodinu později, jestli vydrží déle spát, tak jsem zvědává :)

Jinak malej se snaží pořád zvedat do sedu, když ho přitáhnu tak pěkně zvedá hlavičku a směje se tomu, líbí se mu to. Když jsem byla na KO ve 3.měsící tak to DR. zkoušela a řekla, že je moc šikovnej, měla jsem strach, že mi nadá, protože malej to tak dělal skoro od 2. měsíce, což je brzo si myslím, taky se jednu dobu otáčel na bříško, ale teď už mu to nejde, ale pořád se o to snaží :)

Knížku už jsem si taky objednala, je krásná, na fotečky se mrknu teď

Kači, manža dnes potkal tvoji švícu v obchodě, ale to už asi víš :lol: Musíme se konečně domluvit už :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
11.3.06 21:18

Ještě jsem zapomněla
Verčo je mi líto, že jsi na prcka sama, ale je dobře, že máš aspoň blízko rodiče. Já jsem kolikrát tak vyřízená, že jsem manželovi vděčná, když se o něj chvíli stará a já vypnu.

Hani, já mám taky skoromanžu, to už jsem psala, já mám panickou hrůzu ze svatby, že se to pokazí, ale tak si říkám, že když už jsme ta rodina a taky mě o to požádal, tak by jsme se vzít měli ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
11.3.06 21:51

Holky a mimča, já už se s vámi pro dnešek loučím. Dobrou noc a pěkné sny přejí Iva a Ráchelka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
11.3.06 21:53

Verčo, úplně v pohodě, každej chlap co má rád děti si cestu najde. Většinou je problém ze strany dítěte, teda toho dítěte co má dobrý vztah s otcem. U nás to bylo jednoduchý, protože ho neměla ani v rodnym listě, takže pro ní to byl první chlap v rodině a hned si ho oblíbila. Ty máš mimčo, takže to je taky bez problému. Nejdůležitější je seznámit dítě s partnerem až když seš si jistá, že budete spolu. Mám známou a ta už přivedla dceři 3.otce(vždy v domění, že je to ten pravej), jenomže dítě v tom plave a citově se vzdaluje i matce. Takže nic neuspěchej „kdo si počká ten se dočká“. Sice to trvalo dýl, ale ted jsem štastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
11.3.06 22:06

Tak jsem přidala pár fotek. Dneska končím manža jde dělat na stránkách, takže už se sem nedostanu.
Přeju dobrou noc, hezké sny a hodné děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
11.3.06 22:10

Krásnou noc Ivuško a Ráchelko :)

Holky,promiňte, že vám do toho zasahuji. Ale mám kamošku, která má 7 letou holku a za rok si přivede domů tak 3 nový tatínky 8) a myslím si, že je to na té malé hodně poznat, protože úplně nesnáší chlapi a hlavně v tom asi sama plave a určitě se to časem někde projeví. Já osobně s tím zkušenost nemám, ale myslím si, že není problém najít hodnýho chlapa, který bude mít rád tvoje děti i takové kamarádky mám a jsou spokojené, ale není třeba to uspěchat . Tak se nezlobte, že jsem vám do toho vpadla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
11.3.06 22:13

Ahoj holky.
Verčo, někdy je lepší být sama, než se stresovat. Ještě štěstí, že Ti má kdo s malým pomoct.
Hani a Petro, svatbou nic nekončí, ale naopak začíná. My se s manžou vzali přesně na den po 10 letech a za 2,5 roku jsme si pořídili Stázinku. Když budeme slavit 13/3 tak jí bude 7Ma5D. Je nám spolu pořád skvěle!! Na svatbu máme jen ty nejlepší vzpomínky, udělalali jsme si ji tak, aby bylo na co vzpomínat a abychom si ji co nejvíce užili. Byla to nádhera. Pokaždé když si na ni vzpomenu začne mě to v těle „lechtat“.
Stázinka zvedání do sedu miluje, stejně jako sezení a s hlavičkou problémy nemá.
Přidám do galerky nějaké fotky.
Gabka a Stázinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
11.3.06 22:14

Tak pozoruji, že tu nikdo asi není :?
Tak já se taky s vámi všemi loučím a zítra juknu
Krásnou dobrou noc všem a hodné dětičky

pa Petra s Filípkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
11.3.06 22:19

Já jsem tady Petro.
Tak Ti přeju dobrou noc a taky všem ostatním a hlavně miminkům ji přeju moc klidnou :P
 Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
11.3.06 22:21

Hani, tvůj manža dělá www? Nebo dělá na rodiných? Myslím jestli to má jako práci nebo koníčka?
 Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital