Listopad 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
217
12.3.06 09:56

Ahoj všem,

Kubík usnul včera před osmou a ráno vstával před osmou, akorát jsem mu v noci musela dát párkrát dudlíka. Jinak ranní pohled z okna mě vyděsil, to je hrozný, ona ta zima snad neskončí. :(

Verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
12.3.06 10:46

Verčo, tak to naše děti spali stejně!!!! Akorát na dudlíka, toho naše malá nepoužívá, jen vyjímečně, ale stejně ho vždycky vymění za palec :? . Bude ho mít úplně placatý!!!
Večer jsem mluvila s kámoškou z Rakovníka a ta mi říkala, že je u nich 10 čísel sněhu a já machrovala, že u nás pohoda, nikde nic. Hmmm, jenže ráno!!!! Ještě pořád sněží!!! FUUUUUUJ
Gabka a Stázinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
12.3.06 11:08

Ahoj holky,
tak už jsem taky vzhůru, manža mě dnes nechal opět spát. Davídek jedl v 5.30 a vstával v 7.30.
Co se týká pohledu z okna, marně jsem se snažila najít auto, bylo pod hromadou sněhu. Já už tu zimu nenávidím.
Gabko, ten odkaz na stránky pošlu až budou hotový, manža je v tom začátečník, takže to trvá trochu dýl. Davídek nepoužívá dudlíka ani palec, to je paráda. To noční honění dudlíků pod postýlkou je něco strašnýho, jsem ráda, že jsme toho ušetřený.
Odpoledne se jdeme podívat ke známím na dvojčátka, maj je doma od úterka, takže se zase budu kochat.
Zatím ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
12.3.06 11:08

Krásné dopo holky :lol:

Tak jsem myslela,že mě po ránu trefí šlak :!
Takových 20 cm sněhu a navíc nikdo neodklízí :! Šla jsem vynést koš a trvalo mně to 10 minut,chi :lol:

HaPe Peti,švica říkala,že potkala Maru s malým.
Dám do galerky ňáký fotky ze včerejška :wink:

mverca Hlavně,že máš šikovný miminko a na taťku prď ,když je takovej,tak není o co stát a věř,že ten opravdovej chlap,co bude mít rád Vás oba někde čeká :D Švica vychovává 13ti letýho syna taky sama.Je fakt,že si teda včera dala inzerát,protože už fakt nechce být sama a příležitostí k seznámení je málo :cry:
Je mě jí někdy líto,nemá moc peněz,tak se jí snažím aspoň v něčem vypomoct :!
Naši jsou rozvedení a mamka je na tom obdobně a s otcem se moc nestýkáme.Chjo,někdy je to fakt na pytel,já si teda nestěžuju,ale pro švicu s mamkou bych chtěla lepší život :roll:
Tak dost stěžování :! :D

Malej se zvedá do sedu úplně ukázkově a děsně ho to baví,je to moje šikulka 8)

Martin dnes letí na 3 dny pryč,tak budu sama samotinká :cry:
Ale aspoň mě nebude blbý být tady s vama :lol: :lol: :lol:

Já jsem věděla,že vypadne ve VV Luboš :lol:
Pity dělal ve vile Lucku Bílou a bylo to naprosto božský :lol:

Jedním očkem jsem sledovala TýTý a Macháčková od Goťáka je teda kus baby :lol:
V:,–(ím se,že budou mít kluka,jí to moc sluší :)

Tak,jdu trošku uklidit a dát fotky na podívání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
12.3.06 11:26

Ach jo, tak to jste mě s tím zvedáním do sedu moc nepotěšily :-( Mates se fakt ani nepokusí tu hlavičku zvednout. Tak to vypadá, že tu Vojtovku budeme muset zase začít aspoň trošku cvičit. Když mě to tak nebaví, nerada vidím, jak u toho Mates řve. Já vím, že je to pro jeho dobro, ale stejně …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
12.3.06 11:41

Mončo, nepanikař Davča hlavičku taky nezvedá. Prostě jsou naše děti trošku línější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
12.3.06 12:06

Hani, tímhle se taky uklidňuju. Jenom máme drobet zběsilou doktorku - už nás na vojtovku poslala a měli bysme ji podle ní cvičit pořád, i když už má Mates hlavičku v pořádku Já jsem se cvičením přestala před už měsícem, když jsem zjistila, že Mates třeba koníčky pase mnohem líp, když necvičíme. Ze cvičení byl vždycky hrozně unavenej. Doktorce samozřejmě tvrdím, že cvičíme poctivě :-) Tak u toho asi zůstanu a kdyb to Matesovi nešlo ještě dlouho tak bych třeba znovu začala. Uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
12.3.06 12:18

Naše doktorka nás nikdy nikam nehnala a to moje děti se začali přitahovat až kolem 5.měsíce, na bříško se otáčeli kolem 6.měsíce. Prostě to začnou dělat až se jim to líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
12.3.06 12:50

Pěkné nedělní odpoledne holky a mimča, tak už jsme tu taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
12.3.06 12:59

http://super.cz/index.py?…

Něco pro pobaveníhttp://sirmi.ic.cz/smajl/96.gif

To moje zlato spí už od 10 hodin,chci jít ven a tak čekám až se vzbudí,dáme žvanec a půjdemhttp://sirmi.ic.cz/smajl/262.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
12.3.06 13:40

Tak já to nechápu,proč přes den spí i 5 hodin v kuse a v noci se budí tak často? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
12.3.06 16:16

Nazdar holky, tak taťka razil na hokej. Tady ještě od rána nepřestalo sněžit. Kavi Stázinka sice přes den nijak moc nespí, ale zato v noci ano a to celou. Asi to bude tím, že už od té doby co jsme přijeli z porodnice „pozná“ kdy se jde fakt spát. Tady dole v obýváku si hraje a sem tam na hoďku usne. Večer spí nahoře v pokojíčku, v pyžámu a v postýlce. Někdy má sice blbou, jako že se jí nechce spát a když ji vezmu dolů tak za chvíli vytuhne a neseme ji až když jdeme spát i my.
Dneska jsme definitivně předělali obývák a manža říká, že je to jak v MŠ, že si tady mám vzít sousedovic děti na hlídání :D :D :D
Teď si dávám kávičku a pak půjdu něco málo poklidit. Kouknu tak na fotky, co přibylo nového.
 Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
12.3.06 16:34

No jo Gabko,když my máme 1plus 1,takže je pořád v podstatě v jedné místnosti,kde si hraje i spí.Bydlení bude nejdřív za rok :?

Jinak se už týden hrozně stáčí na bok a dnes vyloženě čekám,kdy se přetočí :!
Strašně se u toho vzteká,páč mu to nejde a nejde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
12.3.06 16:39

Kavi koukala jsem že bydlíte v hezkém prostředí, úplně nové domy, že? Z fotek bych vůbec nepoznala, že je to 1+1! Naše „sídliště“ je staré 3 roky. Byli jste venku? Kam ti manža odletěl jestli to není tajné,, aspoň někam do tepla na tu chvíli zahřát kosti?
Hned bych někam letěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
12.3.06 16:45

Kači, my máme malou garsonku a je to dost náročné, taky bych radši něco většího, ale asi se budeme za 2 roky stěhovat na Moravu, tak to snad do té doby přežijeme.

Gabko, máš pravdu, na té fotce je Ráchelka po koupání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí