Listopad 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
578
11.3.06 13:30

Tak si kup Gabko knížku, a tu máš pro obě :D.Taky jsem chtěla vzít malou do babyvaku a skáknout si pro ni z Pankráce na Václavák, ale vůbec se mi v tomto nečase nechce ven, tak jsem si ji objednala. Mám doma jen První rok dítěte od časopisu Miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
11.3.06 13:37

Ivo taky mám knížku, která je zaměřena jen na ten první rok. Zajdu ji koupit ať mám co prohlížet na cestu zpátky domů. :P A co dělá Ráchelka? Všimla jsi si, že jsou kolem nás samý ženiši??? Že jen my dvě máme holčičky?? To o n ě bude mezi klukama rvačka :lol: :lol: :lol:
 Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
11.3.06 13:50

Taky jsem si říkala, že chlapečků je tady tolik, a holčičky máme jen my. Prý se rodí víc kluků. Ráchelka už se mi potřetí pokakala od rána, a sedí mi na klíně, tak ji jdu umýt. Aspoň ji nebudou trápit prdíky :D To je fajn, že tu knížku budeš mít taky. Mně se ty obrázky líbí už moc dlouho, ale nevěděla jsem, že jsou i v knize. Často nahlížím do galérky, a máme všechny fakt krásné děti. Je to velký dar. A hlavně, že jsou zdravé, to je podle mně nejdůležitější. Tak já jdu umýt malou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
11.3.06 16:12

Tak jsem si hodinku dáchla.jééé to je krááása :lol:

Tchánovci dovezli už malýho a ten dospává na chodbě.
Musela jsem teda odstříkat mlíko,protože tím odpočinkem se moje prsa pomátly :lol: :lol: :lol:

Teď si dávám kafíčko a s uspokojením sleduju,jakej mám doma bordel :lol:
a vůbec mě to netankuje :lol: :lol: :lol:
Jojo co dokáže odpočinek,chi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
11.3.06 16:53

Šupla jsem do galerky pár fotek.
Za chvilku dojde švica na návštěvu,tak nevím,kdy se za Vama zas dostanu :?

Tak zatím papapa :lol:

A snažte se,ať mám pak co číst :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
11.3.06 17:30

Ahoj, tak s tím bordelem je to u nás stejný, jenomže jsem se rozhodla, že ho dneska nevidim. Venku je počasí akorát tak na spaní a to se mi nikdy nechce nic dělat. Jdu se fláknout s Davčou na gauč, pak se ještě ozvu.
 Hana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
11.3.06 17:36

Tak já jsem si taky hoďku schrupla - to počasí a moje rýma si o to prostě říkaly. Mates taky chrupkal a pak si chvilku hrál s tatínkem, jenže pak zvítězil hlad a musela jsem vstávat. Ale i tak je mi teď mnohem líp po těle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
11.3.06 18:40

Jsem tady snad jediná co je celý den vzhůru?! Tak knihu jsem koupila je moc hezká, hodně fotek, málo psaní takže oki.
Tak jsem neodolala a buchtu snů upekla. Hned jak recept přepíšu dám vědět a pošlu odkaz na labužníka.
Ve čtvrtek dorazil aobjednaná dřevěná ohrádka, dneska ji manža složil a je asi tak pro 2 až 3 děti chihcihcichichichi, museli jsme trochu poopravit obývák a taky musíme zavolat čalouníky, aby nám do ní udělali matraci a ochrané polštáře. Už se těším. Bude to mít parádní. Pak pošlu foto.
Jdu mrknout do galerky.
Gabka a Stázinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
11.3.06 19:16

Ahoj holky,
tak jsem neodolala a sežrala kus pizzy, no to jsem zvědavá na vážení.
 Hana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
11.3.06 19:38

Ráchelka se dnes celý den střapí, tak už nevím co s ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
11.3.06 19:52

Hani, Gabčo - docela vám tu buchtu a pizzu závidím. Myslím, že jednou za čas je dobrý dát si něco mňamózního.
Jo, a ještě jsem koukala, že v deníčcích NeSnažilekk mají rovnou 2 party hubnoucích, takže nějaká moudra můžeme načerpat i tam.

Taky jsem se chtěla zeptat, jak jste na tom s přitahováním do sedu. Přitahujete prcky? Pokud jo, zvedají dobře hlavičku? Já to zkouším tak 2× denně a Mates se u toho řehtá, ale hlavu nezvedá. Ale dnes mi začal při kojení, když se otočil od prsa, zvedat hlavu z polštáře, dokonce se jakoby snažil sednout. No, bylo to zatím jen dnes u tří kojení a myslím, že když to sem napíšu, tak to dělat přestane :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
11.3.06 19:59

Mončo, taky to zkoušíme, řehtá se jak kobyla, ale hlavu nezvedne. Nějak se mu to zalíbilo, takže neděláme dnes nic jinýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
11.3.06 20:04

Ahoj holky,

téééda, já vůbec nestíhám číst, co vy za ten den všechno napíšete. 8O
Kuba mi teď usnul. Docela vám závidím, jak píšete, že si váš manža vezme dítko a stará se, Kubíkovo táta ho ještě neviděl ani jednou, co se narodil. :cry: Alespoň mám za barákem rodiče, tak ho občas šoupnu k nim.

Verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
11.3.06 20:08

Tak je to dobré, malá usnula. V poslední době si všímám, že si čím dál tím víc hraje, zajímá se o všechno kolem. Všechno strká do pusy, ráda pase koníčky, a natahuje ruce a chce si sednout. Víc se nahlas směje. Je to takové pohlazení po duši, jak se vždycky probudí a usmívá se. Ráda si brouká a naslouchá, když na ni mluvíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
11.3.06 20:12

Malá si sedá často, ale doktorka mi to zakazuje s ní takhle pořád cvičit, že pak už nebude chtít ležet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí