Poradna duly
Jana Čurdová
Tak si kup Gabko knížku, a tu máš pro obě
.Taky jsem chtěla vzít malou do babyvaku a skáknout si pro ni z Pankráce na Václavák, ale vůbec se mi v tomto nečase nechce ven, tak jsem si ji objednala. Mám doma jen První rok dítěte od časopisu Miminko.
Ivo taky mám knížku, která je zaměřena jen na ten první rok. Zajdu ji koupit ať mám co prohlížet na cestu zpátky domů.
A co dělá Ráchelka? Všimla jsi si, že jsou kolem nás samý ženiši??? Že jen my dvě máme holčičky?? To o n ě bude mezi klukama rvačka
![]()
Gabka
Taky jsem si říkala, že chlapečků je tady tolik, a holčičky máme jen my. Prý se rodí víc kluků. Ráchelka už se mi potřetí pokakala od rána, a sedí mi na klíně, tak ji jdu umýt. Aspoň ji nebudou trápit prdíky
To je fajn, že tu knížku budeš mít taky. Mně se ty obrázky líbí už moc dlouho, ale nevěděla jsem, že jsou i v knize. Často nahlížím do galérky, a máme všechny fakt krásné děti. Je to velký dar. A hlavně, že jsou zdravé, to je podle mně nejdůležitější. Tak já jdu umýt malou
Tak jsem si hodinku dáchla.jééé to je krááása ![]()
Tchánovci dovezli už malýho a ten dospává na chodbě.
Musela jsem teda odstříkat mlíko,protože tím odpočinkem se moje prsa pomátly
![]()
Teď si dávám kafíčko a s uspokojením sleduju,jakej mám doma bordel ![]()
a vůbec mě to netankuje
![]()
Jojo co dokáže odpočinek,chi ![]()
Šupla jsem do galerky pár fotek.
Za chvilku dojde švica na návštěvu,tak nevím,kdy se za Vama zas dostanu ![]()
Tak zatím papapa ![]()
A snažte se,ať mám pak co číst ![]()
Ahoj, tak s tím bordelem je to u nás stejný, jenomže jsem se rozhodla, že ho dneska nevidim. Venku je počasí akorát tak na spaní a to se mi nikdy nechce nic dělat. Jdu se fláknout s Davčou na gauč, pak se ještě ozvu.
Hana
Tak já jsem si taky hoďku schrupla - to počasí a moje rýma si o to prostě říkaly. Mates taky chrupkal a pak si chvilku hrál s tatínkem, jenže pak zvítězil hlad a musela jsem vstávat. Ale i tak je mi teď mnohem líp po těle.
Jsem tady snad jediná co je celý den vzhůru?! Tak knihu jsem koupila je moc hezká, hodně fotek, málo psaní takže oki.
Tak jsem neodolala a buchtu snů upekla. Hned jak recept přepíšu dám vědět a pošlu odkaz na labužníka.
Ve čtvrtek dorazil aobjednaná dřevěná ohrádka, dneska ji manža složil a je asi tak pro 2 až 3 děti chihcihcichichichi, museli jsme trochu poopravit obývák a taky musíme zavolat čalouníky, aby nám do ní udělali matraci a ochrané polštáře. Už se těším. Bude to mít parádní. Pak pošlu foto.
Jdu mrknout do galerky.
Gabka a Stázinka
Ahoj holky,
tak jsem neodolala a sežrala kus pizzy, no to jsem zvědavá na vážení.
Hana
Hani, Gabčo - docela vám tu buchtu a pizzu závidím. Myslím, že jednou za čas je dobrý dát si něco mňamózního.
Jo, a ještě jsem koukala, že v deníčcích NeSnažilekk mají rovnou 2 party hubnoucích, takže nějaká moudra můžeme načerpat i tam.
Taky jsem se chtěla zeptat, jak jste na tom s přitahováním do sedu. Přitahujete prcky? Pokud jo, zvedají dobře hlavičku? Já to zkouším tak 2× denně a Mates se u toho řehtá, ale hlavu nezvedá. Ale dnes mi začal při kojení, když se otočil od prsa, zvedat hlavu z polštáře, dokonce se jakoby snažil sednout. No, bylo to zatím jen dnes u tří kojení a myslím, že když to sem napíšu, tak to dělat přestane ![]()
Mončo, taky to zkoušíme, řehtá se jak kobyla, ale hlavu nezvedne. Nějak se mu to zalíbilo, takže neděláme dnes nic jinýho.
Ahoj holky,
téééda, já vůbec nestíhám číst, co vy za ten den všechno napíšete. ![]()
Kuba mi teď usnul. Docela vám závidím, jak píšete, že si váš manža vezme dítko a stará se, Kubíkovo táta ho ještě neviděl ani jednou, co se narodil.
Alespoň mám za barákem rodiče, tak ho občas šoupnu k nim.
Verča
Tak je to dobré, malá usnula. V poslední době si všímám, že si čím dál tím víc hraje, zajímá se o všechno kolem. Všechno strká do pusy, ráda pase koníčky, a natahuje ruce a chce si sednout. Víc se nahlas směje. Je to takové pohlazení po duši, jak se vždycky probudí a usmívá se. Ráda si brouká a naslouchá, když na ni mluvíme.
Malá si sedá často, ale doktorka mi to zakazuje s ní takhle pořád cvičit, že pak už nebude chtít ležet.